Super leuke collectie, voor ieder wat wils! Snelle levering, leuk ingepakt, En super lief een kaartje erbij!

Heel correct en volledig binnen de verwachtingen!

Vlotte bestelling en levering! De sieraden waren mooi verpakt in een geschenkverpakking en er zat een hartverwarmend bedankingskaartje bij. De foto's op de website zijn heel realistisch en geven een duidelijk beeld van wat je kan verwachten.

Fantastische koopervaring

Snelle levering van producten Kaartje "stay strong" met persoonlijke boodschap is fijne attentie Mooie doosjes waarin juwelen verpakt zitten Juwelen zijn exact zoals ze online worden afgebeeld dus geen onaangename verrassingen Dus ik ben super tevreden van mijn aankoop!

Super, leuke en goede ervaring

Pakketje was snel geleverd, een superleuk kaartje erbij gekregen met persoonlijke boodschap en alles mooi verpakt! Zeker voor herhaling vatbaar!

Overzichtelijke site en goede producten.

Ik bestelde op de website simpele oorringetjes in een kleine maat. Ik had heel snel gevonden wat ik zocht en kreeg mijn aankoop snel bevestigd. Daarna nog een extra mail over de verzending en ondanks de drukte bij de post had ik mijn bestelling heel snel in huis. Leuk en persoonlijk verpakt. Een zorgvuldig bedrijf met passievol personeel!

Heel klantvriendelijk

Ik had 3 paar oorringen besteld. Bij ontvangst bleek 1 ringetje kapot te zijn. Ik heb hiervoor gemaild en er werd vandaag een nieuw ringetje opgestuurd!

Binnen een dag bezorgt, met een lief handgeschreven kaartje.

Super snel, goed verpakt en mooie kwaliteit zilver, voelt luxe aan, en dus een goede prijs kwaliteit verhouding. Ps, ik ben fan van de handgeschreven kaartjes!

Super service

Fijne website, snelle levering, en dan ook nog eens een persoonlijk kaartje en chocolaatje!

Top winkel

Leuke artikelen Duidelijke beschrijving Duidelijke plaatjes Snelle service Retouren is alleen wat onduidelijk.

Fijne oorbelletjes !

Vlot en mooi stevig en kwaliteitsvol toegestuurd gekregen in België. Hele mooie oorbellen, alleen het slotje moest ik even aan wennen, maar ik krijg ze nu al vlotter aan en uit.

Leuk assortiment en een super service!

Verwonderd

Snelle levering en sieraden net zo mooi als op de foto. Heel blij met mijn Lotus oorbellen en ring zeer apart👌 En heel attent in deze roerige tijd het mooie persoonlijke kaartje erbij. Zijn de kleine dingen die het doen 🍀🌸🍀

Mooie site.

Snel geleverd in mooie verpakking

Mooie sieraden, snelle levering

Ik had een setje ringen besteld, volgende dag al in huis met een leuke kaart en kleine attentie! De ringen waren net zoals op de foto's dus ik ben tevreden! Ook erg handig dat er een sjabloon is waarmee je je ringmaat kunt opmeten :)

Service zoals je die verwacht!

Prachtige oorbellen besteld en de volgende dag in huis, en dat in deze bijzondere tijd! :)

Prachtige sieraden! Website mag wat uitgebreider over details van het sieraad.

Ik heb een paar artikelen betaal bij Aboutyou. Ik ben super tevreden over de klantenservice, omdat ik gratis mijn artikelen terug kon sturen.

Super goede service!

Super blij met de oorbellen, die ik besteld heb. super snelle levering. En een persoonlijk berichtje bij de bestelling, echt leuk! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Super ervaring en top service.

Op de website zag ik een prachtig mooie ring maar deze was in mijn maat uitverkocht. Ik had mijn e-mail achtergelaten zodat ik op de hoogte gehouden kon worden als de ring weer beschikbaar was. Binnen een aantal dagen een e-mail ontvangen en ik heb gelijk de ring besteld en deze werd dezelfde dag nog opgestuurd. Bij ontvangst van de ring was een persoonlijk bedankje toegevoegd in vorm van een handgeschreven kaart. Ontzettend leuk was dit en heel persoonlijk. Een lang verhaal kort, geweldige service en leuke sieraden en zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering, mooie producten

Veel keuze uit mooie producten. Handige website. Snelle levering. Stevig materiaal, heel mooi!

Sierraad is mooi, bezorging is goed en kwam op tijd. Tevreden met de bestelling.

Gewéldig

Een cadeautje voor mezelf van jullie is het pakketje wat in brievenbus zat! Mooi doosje en een persoonlijke tekst op kaartje en dan die oorbellen 💗écht geweldig!! Dank jullie wel voor de snelle service en tóch het persoonlijke te houden ondanks deze rottijd!!

Happy

I Love it Its delicate and elegant. It suits everything. I'm definitely happy with it;)

Mooie producten.

Mooie producten snelle reactie/levering. En zelfs nog een mooie kaart met boodschap.

Niks op aan te merken!

Hele snelle levering. Mooie armband. Leuk verpakt en met een extra heel lief kaartje. Echt niks op aan te merken!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk