Op de webshop staan prachtige items en de service is geweldig!

Een paar oorbelletjes besteld, bij aankomst hierover zo enthousiast dat ik gelijk nog een paar heb bestelf! Het wordt snel geleverd en ze hebben gewoon super leuke items!

SUPER

Vlotte afhandeling van de bestelling en betaling, dat mede dankzij de mails die worden gestuurd waardoor je duidelijk op de hoogte wordt gehouden over je bestelling! Ik ga zeker en vast in de toekomst nog een kijkje nemen op jullie website en wellicht zal dat elke keer uitdraaien op een aankoop, want ik en mijn shopverslaving aan juwelen..... doe zo verder!

Heel erg blij mee!!

Wat een mooi enkelbandje zeg! Het is van goede kwaliteit, 925 Sterling zilver en echte turquoise kraaltjes. Erg leuk voor de zomermaanden. Ik ben er superblij mee!!

Leuke webshop

Leuke sierraden voor weining. Goede service en snel geleverd.

Super snelle en goede service !

Eerste keer dat ik bestelde, alles liep super vlot. Goed en veilig verpakt, product zoals omschreven. Enorm tevreden! Een volgende bestelling zal snel volgen ! Tevreden klant hiero!

Mooi kwaliteit sieraden!

Leuke webshop

De producten zijn erg leuk en worden snel geleverd. Ook vind ik dat er sprake is van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien krijg je bij je bestelling de producten in een leuk doosje geleverd en zit er een persoonlijk bedank kaartje bij. Ik zal hier zeker vaker oorbelletjes kopen.

Snelle levering en perfect wat ik wilde zoals op de foto.

Heel snelle levering. Wat ik bestelde zag eruit zoals op de foto en was echt wat ik wilde. Het zat ook in een leuk doosje.

Ik vind dat my unique style geweldige sieraden heeft. Er is genoeg keuze voor de smaak voor iedere vrouw of je nou van simpel houdt of van excentrieke sieraden die er uitspringen. My unique style heeft voor elk wat wils.

Super cadeau mooi verpakt

Het cadeau was snel binnen en zat mooi verpakt in sieraden doosje. Erg leuk met het kaartje erbij!

Snelle levering en zending super leuke sieraden

Snelle levering super leuke sieraden voor een mooie prijs kwaliteit verhouding

Super mooie oorbellen voor een leuke prijs

Geweldige en verslaafde website

Ik heb al super vaak iets via deze site besteld. Werkt werkelijk verslavend omdat het mooi en aantrekkelijk geprijsd is! Daarnaast heb je het ook supersnel in huis. Mooie en vrouwelijke sieraden! Zal hier nog vaak iets bestellen!

volgens verwachting en planning

Service, verzending alles prima!

Mooie kwalititatief goede sieraden voor een scherpe prijs én snel geleverd

Erg leuk om te zien dat een persoonlijke levering nog altijd bestaat. De 4 paar oorbellen die ik heb besteld kwamen overeen met de beschrijving op de website. Zelfs in deze moeilijke tijden had ik mijn bestelling 2 dagen later in huis De kers op de taart was het persoonlijk geschreven bedankkaartje en een chocolaatje. Blijf vooral doen wat jullie doen!

Top! gingen alle webshopeigenaren maar zo goed met hun klanten om!!!

Al vaker wat besteld hier en cadeau gedaan. Zeer attent mensen, mooie, aparte sieraden, snel! denken mee met de klant! Ik zeg als je wat zoekt bestel het of doe het cadeau! Hartelijke groet!

Zo veel keus!

My unique style heeft veel keus wat ik erg fijn vindt. Nu enkele keren wat via de site besteld en het voldoet altijd aan mijn verwachting. Ik ben blij met mijn oorbelletjes!

Goede kwaliteit, snelle levering

Perfect!

Eindelijk heb ik mooie aansluitende oorringetjes gevonden die niet alleen echt zilver zijn, maar ook makkelijk in te doen zijn en er bovenal heel tof uit zien. 24 uur na het bestellen lag mijn bestelling al in de bus. Super mooi verpakt in een mooi doosje én voorzien van een heel lief kaartje met persoonlijk geschreven bedankje! Wat een top service. Zeker een hoogtepuntje in deze gekke tijden.

Mooie sieraden en goede service

MUS heeft mooie sieraden van goede kwaliteit. De service is goed en ze leveren snel. En dat persoonlijke kaartje wat jullie er bij doen is echt heel erg leuk! Zal hier zeker vaker bestellen en zal jullie ook aanraden bij mijn vriendinnen

Erg fijne webshop

Duidelijke website. De filters werken juist. De levering was erg snel. 1 van de producten was helaas niet naar verwachting. Ik heb later even terug gekeken en bij dat product was het mij ook niet helemaal duidelijk van welk materiaal het was. Maar even gemaild en ik kreeg al snel een netjes berichtje terug. Voor mij zeker een aanrader om nog een keer te bestellen.

Ik heb al meerdere dingen besteld snelle levering. En als je vragen hebt kan je die gewoon stellen via de live chat dat heeft me toen geholpen om een 2 paar te bestellen voor een andere paar oorbellen die er bij paste. En een grote plus Alles is echt zilver !

Mooie sieraden! Lief kaartje bij je bestelling!

Superblij met de mooie ringen!

Wat ging dit vlot. Met de handige maattabel lukte het perfect om de juiste maat te kiezen. Goede communicatie, service, en dan een prachtig set ringen ontvangen!

Ge-wel-dig

Nadat verliefd werd op een ketting die out of stock was heb ik mijn email achter gelaten in de hoop dat deze weer op voorraad zou komen. Een dag later kon ik hem bestellen mét korting! Mijn dag was gemaakt, naast de super snelle verzending (zelfs in drukke tijden voor bezorgers) die maar 1 dag duurde, zat er ook een persoonlijk kaartje bij. Top kwaliteit en hele fijne benadering, keep it going!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk