Helemaal top

Hele mooie sieraden en super snel geleverd. Helemaal top! :) ik ben fan!!

Goede service en snel

Bestelde op woensdag en het was er vrijdag met de envelop. Dus snelle service. Alleen de ringetjes die ik had besteld gingen heel moeilijk dicht vandaar een 8.

In een woord top!

Heel veel leuke items voor een top prijs, Snelle verzending. Ik had ook een vraag en die werd heel snel en vriendelijk beantwoord. Leuk kaartje bij de bestelling, Echt top!

Goede ervaring!

Leuke verpakking. Nu er een lief kaartje bij

Geweldig!

Snelle levering en het is erg leuk verpakt. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Ben er blij mee.

Snelle levering, goeie kwaliteit en mooi verpakt.

Gemakkelijk te bestellen en heel vlot geleverd

Ik heb een ring besteld online, deze is vlot thuisbezorgd in een gezellige cadeauverpakking. Nu maar hopen dat het de juiste maat is voor mijn collega;)

Gewoon top. Snelle levering. Netjes verpakt. En mooie armband. Helemaal tevrede

Zieboven

Heel blij met mijn aankoop en ook super leuk ingepakt !

Super leuke oorbellen en ook van goede kwaliteit.

Snelle service en goed geregeld

Kwaliteit

Alle bestelde juwelen zijn zoals verwacht. Goeie kwaliteit.

Soberheid zit in de juwelen verborgen & dat straalt mijn persoonlijkheid ook uit.

Nog maar éen keer op besteld maar ben bereidt om dit regelmatiger te doen.

Snelle levering en mooie items

Mijn ervaring met my Unique Style is echt heel erg goed! Dit was de eerste winkel dat ik gewoon een persoonlijk kaartje kreeg met bedankt. Dat vond ik echt heel verassend en ontzettend leuk. De items die ik heb gekocht zijn heel mooi en blijven ook goed. Geen een heeft nog iets van roest. Ik ben ontzettend blij met my Unique Style en ga zeker nog een keer wat bestellen! De service is top en de items ook.

Snelle levering en leuk persoonlijk met een kaartje

Zie hier boven

Mooie stijlvolle sieraden.

Snelle en goeie service. Vriendelijke contactpersonen. Voor herhaling vatbaar

Ondanks in deze tijd snelle service!

De bestelling kwam snel binnen met een persoonlijk geschreven kaartje!

Super mooi en goede kwaliteit

Snelle levering, gratis, heel fijn! Goede kwaliteit van sieraden en goed weergegeven op de website. Gewoon heel leuk!

Alles goed voor elkaar. Snelle levering en erg leuk dat er een persoonlijk geschreven kaartje bij zat. Ook het chocolaatje erbij maakt het wat persoonlijker. Mijn dochter is erg blij met de oorbellen en vond de chocolade heerlijk. Ik zal hier zeker weer wat bestellen.

Precies zoals op de foto en super snel geleverd!😍

Ik heb een ear cuff besteld en deze is beeldig! Helemaal blij mij! Precies zoals op de foto op de website was weergegeven en de levering was al meteen de volgende dag!

Uitstekende service en lieve verzending

De sieraden zijn van hele goeie kwaliteit en ook bij het beantwoorden van mijn vraag op de website werd ik meteen goed geholpen! Ook was de verzending goed en er zat een persoonlijke boodschap bij. Al met al erg tevreden!

Top kwaliteit en super snelle levering!

Top kwaliteit voor de prijs en het pakketje lag super snel in de brievenbus:)

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Volgende dag mijn pakketje in huis en heel tevreden over de producten. Precies zoals op de foto en hele goede kwaliteit voor een goede prijs!

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en snelle en bette levering

Fantastisch!

Bestellen ging razendsnel. Hele fijne communicatie en de volgende dag was mijn kado in huis met een mooi doosje erbij. Mooie sieraden voor een fijne prijs. Echt heel blij met deze website. Ga hier zeker weer eens shoppen!

Supermooie authentieke sieraden en snel geleverd

Ik ben heel erg blij met mijn authentieke Bali ring en mijn oorringetjes met kruisje. Prachtig zilver en past bij bijna elke outfit. Ik ga hier zeker vaker bestellen! En raad iedereen aan dat als je voor kwaliteit wilt gaan en een authentieke look wilt creëren om hier te bestellen.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk