Zo leuk kreeg er een heel lief kaartje bij. Dat maakt het persoonlijk. En de volgende dag al in huis. Echt top!

Super goede service en snelle levering

Super snelle levering en gratis verzending. Top!

Zijn toppers!

Mooie, stoere oorbellen. Goede service! Je hebt snel de oorbellen thuis.

Uitstekend producten een snel behandeling

Heel happy met alse ik heb besteeld

Gemakkelijk

Goede omschrijving van het product en heel handige tool om te juiste ringmaat te mete, ring past perfect!

Snelle service, mooi product!

Ik bestelde (in coronatijd) oorbelletjes. Van die "huggies". Ondanks dat het bezorgen langer zou duren, was het er al 2 dagen na het bestellen. De oorbelletjes zelf zijn ook erg leuk, evenals de verpakking en de stay-safe card.

Hele mooie ringen!! Supergoede service!!

Echt een aanrader! Mooie sieraden en een top service

Mooie juweeltjes.

Mooie juweeltjes, goede keuze tussen verzending en tss de betalingsmogelijkheden. Leuk kaartje erbij :).

Fijne webshop

Verzenden gaat snel en de oorbellen zijn van goede kwaliteit. Ik bestelde echter ook de rosegold kleine ringetjes, deze krijg ik zelfs met hulp niet dicht! Heel jammer want de oorbellen zien er verder heel mooi uit en ik had ze graag willen dragen. Nu durf ik ze niet te dragen omdat ik de oorbellen niet dicht krijg en bang ben om ze dan te verliezen.

Verassend snel

30 april 2019 hebben wij als gezin de as van onze vader uitgestrooid in Bali. Tijdens deze ceremonie hebben wij de coördinaten vast gezet. Waren al een tijdje op zoek naar de juiste hanger hiervoor. In deze gekke tijd van covid-19 zit je natuurlijk vaak op internet. Hier kwam ik jullie website tegen. De meiden in onze familie waren gelijk enthousiast. En binnen 2 dagen hadden we de hangers binnen. Dank voor jullie super snelle service!!

Supermooie sieraden!

Snelle service en ook nog eens een persoonlijk geschreven kaartje in deze pittige tijden. Zeer gewaardeerd en maakt 't extra speciaal! Dank! Hartelijke groet, Martine Nieuwstraten

pakketje (nog) niet ontvangen

Ik kreeg deze mail terwijl ik mijn pakketje (nog) niet ontvangen heb. Ik hoop dat het snel geleverd wordt.

Super vlot!

Ik zocht al even naar een gouden ringetje voor in mijn helix piercing en die vond ik direct kwaliteitsvol en goedkoop bij jullie!

Geweldig ringetje/ear cuff!!

Ik ben er super blij mee! Het is hele goede kwaliteit, hij blijft heel goed zitten (aangezien je hem ook kan verstellen!) Je kan hem overal dragen, en hij is de perfecte grote. En het staat natuurlijk ook nog een super leuk!!! Echt aanrader! :))

Precies als op de website

De armbandjes zijn precies als op de foto op de website. Echt heel mooi! Beide heel netjes verpakt in een mooi doosje.

Mooi product met hele goede service!

Het bestelde product zag er precies uit zoals op de foto. Het sieraad kwam de volgende dag binnen, wat beloofd werd op de site. Ook werd het sieraad netjes geleverd in een mooi sieradendoosje. Heel erg bedankt!

Super leuke winkel!

Ik heb deze week twee ringen besteld bij my unique style. Ik was al heel lang op zoek naar deze type ringen. De ringen zijn super mooi, net zo als op het plaatje. Ben er echt heel erg blij mee. Daarnaast was de bezorging super vlot en waren de ringen allebei in een mooi doosje ingepakt. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen, absoluut een aanrader!

G.E.W.E.L.D.I.G

De sieraden zijn van goeie kwaliteit en snel bezorgd. Ze komen in mooie doosjes en goed verpakt! Super leuk ook dat je er een persoonlijk geschreven kaartje bij krijgt!

Top organisatie

twee keer iets besteld, snelle levering en een lief kaartje wat me zeker goed doet !!

Heel positief

Fijne site, snelle levering en een persoonlijk kaartje erbij. Voor herhaling vatbaar!

Via Instagram kwam ik op de website van My Unique Style terecht. Ik was opzoek naar leuke oorbellen en op de website was genoeg keuze. Uiteindelijk een leuk paar kunnen vinden, ook mijn zusje en moeder hebben meteen oorbellen uitgekozen. De volgende dag werden de oorbellen al bezorgd. De oorbellen waren prachtig verpakt en in het doosje zat nog een lieve kaart en een chocolaatje. Een paar dagen later hebben mijn moeder en ik nog een bestelling geplaatst omdat we zo tevreden zijn!

Geweldig!

Super mooie sieraden, fantastisch service, betrouwbaar en snel verzending, makkelijk betaalproces... wat wil je nog meer! Bedankt MUS, ik ben super blij met mijn bestelling Ana

Blij met mijn aankoop

Oorbellen zoals omschreven. Snel geleverd, mooi verpakt. Zeer tevreden en koop hier zeker vaker.

Vragen kunnen rechtstreeks via de chat gesteld worden, is mega fijn. Het feit dat twee kortingscodes niet tegelijk gedaan konden worden werd meteen opgelost. En ik had mn bestelling de volgende dag al in huis. Daarnaast is het ook een leuke collectie@

Prachtig

heel user friendly en customer friendly bij de afhandeling. Mooie materialen, keuze te over

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk