Prachtig

Erg mooie sieraden. Normaal heb ik last van een oorbel in mijn oor omdat ik hem toen heb laten schieten ipv piercen. Daardoor moest ik na 1 dag de oorbel er alweer uithalen. Met een platte achterkant en deze dikte. (Iets dikker door moeten prikken (auw) lijkt het veel beter te gaan! Nu al 2 dagen in! Hele mooie sieraden. Ik geef 4 sterren omdat het erg moeilijk was om het steentje erop te draaien en dit lukte ook niet in 1 keer maar ze zijn prachtig!

Mooie sieraden, goede kwaliteit en een perfecte service!

Perfecte service

Het pakje werd de volgende dag al geleverd in een handig doosje waar je je juweeltjes in kan opbergen.Bedankt!

Leuke producten en goede service

Een leuke webshop vol mooie producten. Netjes en snelle levering van de oorbellen die ik had besteld.

Goede en snelle service.

Persoonlijke aandacht met een leuke kaart en tekst, top! Mooie piercing.

Snel ontvangen! Goeie prijs :)

Helemaal top!

Goede service en super snel! Mooie sieraden!

in 1 woord ... Top.

vaker besteld , altijd snel in huis en leuke sieraden

Snelle levering, leuk verpakt

Mijn bestelling werd snel geleverd en zat in een mooie verpakking. Er was zelfs een lief kaartje bij. Het bestelde product beantwoorde volledig aan mijn verwachting. Kortom: ik ben fan.

Echt een cadeautje!

Mooie sieraden, komen ook echt overeen met de foto's op de website. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering, mooi verpakt en een leuke boodschap erbij.

Een kadootje voor jezelf!

De sieraden zijn precies als op de foto en worden in mooie doosjes verzonden met een lief kaartje! Heel blij mee!

Erg goed

Goede snelle levering, leuk met persoonlijk kaartje erbij! Mooie sieraden

Super fijne service en persoonlijk!! En prachtige sieraden.

Wat een goede, snelle en persoonlijke service! Bij de bestelling zat een persoonlijk bedank kaartje. Heel lief. Jullie bedankt! Mooie sieraden met een goede kwaliteit.

Helaas geen snelle levering

Earcuff past helaas niet aan oorschelp

Eerste bestelling en dik tevreden

Mijn eerste bestelling gedaan bij My Unique Style en dik tevreden. Ik had een nieuw paar oorbellen gekocht. Deze zagen er heel mooi uit en waren ook precies zoals ik ze had verwacht. Ik ga zeker nog een keer weer een bestelling plaatsen!

Snelle service waarbij je duidelijk op de hoogte gehouden wordt van de voortgang van je bestelling. Sieraden worden in een mooi doosje geleverd, waardoor ze ook goed beschermt zijn tegen verzending. Duidelijke beschrijvingen, sieraden komen overeen met afbeeldingen op de website, veel keuze (teveel;)). Prijs kwaliteit verhouding is meer dan prima.

super!!!!

Heel betrouwbaar, goede prijs/kwaliteit, levering op tijd!

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering mooie producten

Veel keuze en leuke producten! Het werd na bestellen snel geleverd

Super mooie producten, snelle levering en goede service! Met een kleine persoonlijke attentie! Helemaal top !

vlotte afwikkeling, product beantwoord aan de verwachtingen

vlotte afwikkeling,product beantwoord aan de verwachtingen

Klein

Het oorbel is kleiner dan op de foto. Jammer want ging er nog bestellen.

Hippe overzichtelijke site

Leuke en overzichtelijke site met echte "hebbedingetjes". Geschreven kaartje bij het pakketje was erg attent. Leuk dat persoonlijke berichtje!

Een snelle nette levering. En wat ik heel leuk en fijn vond was het persoonlijke lieve kaartje erbij. Echt heel fijn. Jullie ook het alle beste en blijf gezond. Groetjes Linda

Fantastische sieradenshop met handgemaakte items

De karma studs die ik wou waren tijdelijk niet meer leverbaar. Met een druk op de knop kon ik op de hoogte gehouden worden als ze er weer waren. Na iets van 2 weken was het zover. Ik had ze (en een ander setje oorringen) besteld en de volgende dag in huis. Hele mooie kwaliteit en geleverd in een mooi doosje.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk