Openhartig

Ik vind de oorbellen die ik gekocht heb echt prachtig en werd ook heel blij van het lieve persoonlijke kaartje wat er bij zat. Ik had dat totaal niet verwacht en ben ontzettend blij dat ik besteld heb bij jullie. Kwaliteit is echt heel goed en de kaart maakte het nog extra leuk. Super lief dankjewel!

Echt helemaal top!

Altijd leuke nieuwe en inspirerende artikelen, snel geleverd!

Mooie oorbellen, snel geleverd

Leuke oorbellen van goede kwaliteit, netjes verpakt en snel geleverd!

Fabulous!

Ik koop graag iets leuks voor mezelf van de site maar heb dit keer mijn zusje heel blij kunnen maken met een mooi setje oorbellen. Duidelijke foto's en omschrijvingen van de sieraden, snel bezorgd EN met een handgeschreven kaartje! Voel me altijd speciaal en gewaardeerd als klant en beveel de site dan ook graag aan vriendinnen en familie aan!

Wow!

Hele leuke oorbellen! Ben er superblij mee! En metteen de volgende dag in huis, dus kan niet beter!

Hele goede en fijne service

Het was op tijd en metjes geleverd. Ook het persoonlijke kaartje vond ik heel erg leuk! Bedankt voor de goede service!

Erg leuke sierraden

Goed mailcontact, alleen helaas geen track en trace code ontvangen

Hele goede service, en sieraden van een hele stevige en mooie kwaliteit.

Voor herhaling vatbaar!

Mijn bestelling kwam prachtig op tijd binnen en werd geleverd in een mooi doosje met daarbij een mooie kaart die van invloed is op de huidige situatie. Ik ga hier zeker vaker bestellen :)

Mooie kwaliteit

Soms is de kwaliteit slecht in te schatten vanaf een foto, maar dat is hier niet het geval! Mooie sieraden en handig is dat bij de omschrijving er bij staat of ze wel/niet waterbestendig zijn. Bij de bezorging ook nog een handgeschreven persoonlijke kaartje erbij. Ik ben tevreden.

Magisch

Ik heb al meerdere keren oorbellen besteld via myuniquestyle.nl en ben keer op keer tevreden over de producten. Maar dat niet alleen. Jullie geven het ook nog eens een persoonlijk gevoel door het mooi te verpakken en een lief kaartje erbij te doen. Mijn laatste aankoop was voor mijn beste vriendin en had gevraagd of jullie een tekst van mij wilde toevoegen op het kaartje. Dit hebben jullie gedaan en daardoor werdt de verassing nog persoonlijker. ❤️ Ik zal nog veel vaker bestellen, want jullie zijn gewoon top!

Fantastisch mooie sieraden

Heb leuke oorhangertjes besteld binnen 1 dag al binnen! In een mooi sieraden doosje verpakt en met een leuke kaart erbij. Erg klantvriendelijk.

Aantrekkelijk in keus en prijs

My Unique Style heeft redelijk veel keus in sieraden, waaronder oorbellen die ik gekocht heb. Prijzen zijn vergelijkbaar met overige aanbieders. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Snelle levering, goed verpakt en zelfs een attent kaartje erbij. Door kortings- en gratis verzendingactie werd de koop nog aantrekkelijker.

Goede kwaliteit, goede informatie en snelle levering. Helemaal blij met mijn aankoop en nog een persoonlijk kaartje erbij, maakte het helemaal compleet!

Ik ben tevreden!

Hele mooie fijne oorbellen! De ringetjes zijn wel wat moeilijk in te krijgen en de ear jackets zijn kleiner dan verwacht maar heel mooi!

Kan niet beter

Snelle levering. Netjes verpakt en als verrassing een persoonlijk kaartje! Zeker een aanrader!

Zeer aangename ervaring

Het product kwam op tijd en is zoals het omschreven werd op de site. De kwaliteit is eveneens heel goed. Het zat in een mooi juwelendoosje + er zat een kaartje bij met een lieve boodschap waardoor het nog veel leuker en persoonlijker werd. Met de klantenservice ben ik ook tevreden!

Snelle levering en mooie spullen

Levering was keurig. 16.45 besteld en volgende dag geleverd. Netjes verpakt in mooie geschenkdoosjes. Leuk handgeschreven kaartje erbij

Super snel geleverd en super kwaliteit!

Super! Ik heb oorbelletjes besteld, zelfde dag verzonden, en de volgende dag had ik ze in! 💁🏼‍♀️ Goeie kwaliteit en in een super schattig doosje verpakt. 🥰 Hier kom ik zeker terug!

Super snelle en goede levering!! Heel erg mooi product en super kwaliteit. Het is zeker een aanrader voor iedereen!

Heel vlug thuis bezorgd, super mooie juwelen en wat ik top vond is het persoonlijk geschreven kaartje! Echt top, ik zal zeker nog eens bestellen!

Vol lof over dit bedrijf!

Ik heb al vaker wat sieraden besteld bij My Unique Style. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en hoe mooi de sieraden altijd verpakt zijn in doosjes. Veel verschillende stijlen, en daarom des te leuk om ze te combineren. Goede kwaliteit. Mijn oorgaatjes reageren altijd heel gevoelig op verschillende soorten materialen, maar deze kan ik gewoon dagen in houden zonder last te krijgen. Zeker een aanrader! Ook wanneer je ze mailt, krijg je snel reactie en denken met je mee.

Snelle service, mooi product

Leuke artikelen, netjes verpakt en mooie kwaliteit.

2 ringen besteld

Ringen waren niet op voorraad dus had me aangemeld voor een mail als ze weer binnen kwamen. Ik heb ze ontvangen en ben er erg blij mee :).

Hele fijne service en mooie sieraden

Ik koop regelmatig oorbellen en kettingen bij My Unique Style. Ben altijd erg blij met de kwaliteit, en vind de persoonlijke touch met een handgeschreven kaartje heel lief! Mooie doosjes, mooie sieraden, fijne kwaliteit. Ik raad het aan :)

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk