Snelle levering! Helemaal bijzonder met een kaartje erbij,doet een mens altijd goed

Mooie sieraden met een persoonlijk tintje ;-)

Heb mijn laatste bestelling nog niet in de goede maat terug gekregen maar vertrouw erop dat het nog zal komen!!! Uiteindelijk is dit al eens eerder gebeurt en is de service van jullie site netjes en betrouwbaar zonder enige twijfel!!! Wat ik sowieso ontzettend leuk vind van My Unique Style is de persoonlijke keuze aan sieraden waar tevens een persoonlijk berichtje word meegestuurd, Top!

Heel goed, de sieraden zijn prachtig

Snelle levering, prachtige collectie en draag ze met veel plezier!

Goede snelle service

De bestelling is snel en goed geleverd. De oorbellen waren goed verpakt en zien er mooi uit

Leuke webshop, veel keuze, duidelijk, betaalbaar en snelle service. Persoonlijk geschreven kaartje erbij is heeeeel attent👍🏻

Voelt als een persoonlijk cadeautje

Ik kijk vaak wel 2 keer per week op de site van My Unique Style, simpelweg omdat er altijd wel wat tussenzit voor mij. Waar veel sieradensites óf hele minimalistische sieraden heeft óf hele extravagante, heeft My Unique Style het alle twee! Ik probeer vaak nieuwe soorten sieraden uit via hun, omdat de prijs dat toe kan laten, in tegenstelling tot andere sieraden winkels en sites. Het leukste blijft het kaartje met je naam erop wat je erbij krijgt, daardoor voelt elke bestelling als een persoonlijk cadeautje!

Zeer tevreden. Mooie oorbel. Zo blij mee. Heel snel bezorgd.

Toffe sieraden, mooie kwaliteit

Ik ben altijd erg blij als mijn MUS bestelling geleverd wordt! Het enige jammere deze bestelling is dat Na dat ik de bestelling heb geplaatst een kortingscode in beeld krijg. Dit scheelde toch wel wat.. verder overzichtelijke app en toffe dingen!

Altijd goed!

Keurig en lief verpakt en het item is altijd precies zoals op de site, dus nooit een teleurstelling dat het anders is dan verwacht. Gewoon top dus!!

Klantvriendelijkheid staat voorop bij my unique style

Snelle levering na bestelling. En als er iets niet aan je verwachting voldoet, kun je zonder enig probleem retourneren of ruilen.

Fijn!

Fijne ervaring; er was een snelle levering. Duidelijke omschrijving van een product waar ik naar op zoek was, gemakkelijk besteld en snel in huis.

Nog steeds niets ontvangen !

Geen idee, nog steeds niets ontvangen

Snelle levering en persoonlijke benadering

Pakketje was op tijd.

Leuke producten, goede service

Unieke, geen standaard sieraden. Daar is de prijs ook naar. Mooi gebaar was een handgeschreven kaartje bij de bestelling.

Mooie sieraden

Schitterend, erg blij met de bestelde sieraden, mooie kwaliteit en snelle levering! Dankjulliewel!

Super mooi

Iets groter dan verwacht in de tragus al leek het in het doosje mooi klein Makelijk zelf erin te krijgen en dicht te doen Bedankt voor de service en de lieve persoonlijke kaart

Mooie betaalbare sieraden

Zeer tevreden over de kwaliteit van de sieraden en ook nog betaalbaar.

Wat een leuke webshop met een mooi assortiment

Mijn ervaring met de webwinkel van My Unique Style is zeer positief. De bestelling is na betaling snel verzonden en je wordt goed op de hoogte gehouden via email. De armband is goed aangekomen en zal hier vaker komen voor leuke aankopen mvg Anita

Elke keer prettig!

Na de bestelling meteen reactie en info over levering. Bij bezorging zat er een kaartje bij, superlief! En het armbandje en de oorbellen waren zoals verwacht en erg mooi. Ben er superblij mee!

Mooi, subtiel en uniek!

Inmiddels meerdere 925 zilveren armbanden, ringen, oorbellen en kettingtjes bij MyUniqueStyle besteld. Altijd een leuke en verzorgde levering én de beste prijs-kwaliteit verhouding met een goede service!

Vriendelijk en hele mooie juweeltjes

Goeie levering en een mooi product, heel erg blij mee :)

Snelle levering, mooie producten!

Ik vond precies wat ik wilde hebben in het uitgebreide assortiment. Ik kreeg erg snel mijn pakketje binnen, netjes verpakt! Top!

Super snel en prachtige sieraden!

Geheel zoals wensen!

Alsof je een pakketje krijgt van een goeie vriendin

Zo warm is de service van My Unique Style. Er zijn meerdere online shops die zilveren sieraden aanbieden maar bij deze blijf ik telkens weer terugkomen..

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk