Gewoon perfect!

Ik had een ear cuff besteld, hij kwam in een prachtig doosje met een super leuk handgeschreven kaartje! Het sieraad is prachtig en ziet er helemaal top uit. Ik zou zeker nog een keer hier iets bestellen!

Prima service, ook in deze tijd!

Leuke, bijzondere oorbellen bij jullie kunnen bestellen. Erg tevreden met mijn aankopen! Enige minpunt is dat ik de bestelling via de website heb geplaatst ipv via de app omdat ik bij de oorbellen niet voor goud of zilver kon kiezen.

uitstekend en zeker een herhaling

Goede service én snel geleverd!! Zat ook een lief kaartje bij de bestelling wat ik erg waardeerde..top!! Ga zeker nog eens hier bestellen

Leuke site

Mooie oorhangers besteld en ontvangen in een schattig sieradendoosje en een lief kaartje erbij. Ik ga zeker meer bestellen want ik heb nog genoeg leuks gezien!:)

Super snel.

Prima service. Snel, mooi verpakt per post bezorgd.

Uitstekende ervaring

Ik heb nu twee keer bij My Unique Style sieraden besteld. De service was uitstekend en ik had mijn bestelling de volgende dag in huis. Bij de tweede bestelling had ik een vraag; deze is snel en adequaat opgelost en beantwoord. De producten zijn leuk en aantrekkelijk geprijsd. Ik kan deze website aan iedereen aanbevelen!

Snelle verzending, mooi ringetje

Heel fijn ringetje met klein steentje. Snel in huis. Dank!

Kwalitatief goed en persoonlijke touch.

Website is heel netjes en bestellen gaat super makkelijk! Bezorgen gaat goed en je krijgt er een lief, persoonlijke kaartje bij. Super leuk! Product is precies zoals op de foto dus top!

Persoonlijke optimale service

Snelle levering. Een persoonlijk kaartje met een mooie bemoedigende hoopvolle tekst erbij. Het hangt aan mijn prikbord. Ik zal hierdoor het bestelde karma kettinkje met heel veel plezier en goede karma gaan dragen!

Goed verzorgd

Ik vind de bestelling goed verzorgd verzonden en ook een snelle verzending. Dank daarvoor.

PRECIES WAAR IK NAAR ZOCHT

Ik heb het hele internet afgezocht voor de juiste oorbellen, maar bij MyUniqueStyle hadden ze precies waar ik naar zocht. Mooi goud ringetje voor mijn conch. Het is super kwaliteit en verkleurt niet! Helemaal blij mee!

Product ziet er goed uit en snelle service

Super blij!

Ik was al een tijdje op zoek naar hele kleine oorringetjes waarna ik ze hier eindelijk vond. Ik heb 4x de 8mm oorbelletjes in het goud gekocht. Ik ben er super blij mee. Ook de verzending was heel snel en er zat ook nog een lief kaartje bij. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Super!!!!

Hele goede service, kreeg ook een heel lief kaartje bij de bestelling. En de bestelling had ik super snel binnen.

Mooie sierraden en goede service

De webshop werkt fijn en er is veel keuze asn mooie sierraden. Verder is de service goed en de levering snel.

Geweldig!

Draag vaak verschillende oorbellen en kwam hele leuke tegen op My Unique Style! Gelijk besteld en kreeg de oorbellen super snel binnen! Ook ontving ik dit in een mooie verpakking met ook nog eens een super lief kaartje! Echt een aanrader en ga zeker vaker een bestelling plaatsen!!

Netjes en snel.

Snelle bezorging, goed product en met een lief kaartje erbij . Top, ik beveel jullie aan aan mijn vrienden en kennissen.

Goede en snelle service!

Lief kaartje erbij! Voelt heel persoonlijk!

De gepersonaliseerde kettingen zijn heel mooi gemaakt!

Gemakkelijk en snelle levering

Super goede service!

Ik had mijn pakketje besteld en kreeg het de volgende ochtend al binnen. Ingepakt in een leuk sieraden doosje en een lief kaartje erbij. En ook nog eens een heel leuk sieraad. Was er helemaal blij mee.

Snel en lief!

Snelle levering, in een fijn sieradendoosje en lief kaartje erbij.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Hele mooie sieraden en hele lieve mensen. Kreeg er een persoonlijk kaartje bij om gezond en sterk te blijven nu in deze tijden en dat vond ik heel vriendelijk en attent! Bedankt hiervoor.

Snelle persoonlijke service

Heel attent dat er bij de bestelling een kaartje was toegevoegd. Dat maakt het persoonlijk en zorgt voor betrokkenheid. Ik zal vaker een bestelling plaatsten!

Snelle vriendelijke service

Na mijn bestelling kreeg ik een hele vriendelijke mail als bevestiging. Verzending was snel en de sieraden waren mooi verpakt in doosjes. En er zat een lief kaartje bij, wat het persoonlijker maakt. 🥰

De levering was top!

En het kaartje wat er bij zat was zo lief! Ik heb het op mijn instagram verhaal gedeeld in de hoop dat meer mensen bij jullie gaan bestellen want de sieraden zijn echt mega leuk! Groetjes berlinda..💓

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk