Super snelle service

Ik zag een paar hele mooie oorbellen. In de tijd dat ook ik al 2 weken binnen zit met alleen een verkoudheid mag je je zelf ook wel eens verwennen met en nieuw paar oorbellen. En door juist bij dit soort webshops te bestellen weet je 1: dat niet veel andere mensen dezelfde soort oorbellen hebben en 2: dat jij mede door jouw aankoop mee helpt om juist dit soort webshops open te kunnen blijven houden. En dat je ze dan ook nog eens de volgende dag al in huis hebt is natuurlijk helemaal Super!!

Mooie producten en goede, snelle levering!

Heel veel keuze en leuke producten. Bestelling werd snel afgeleverd in een mooie verpakking.

Super tof bedrijf.

Blij met de sieraden die ik besteld had. Helaas waren de knopjes niet helemaal naar wens. Contact opgenomen met de klantenservice en die heeft mij uitstekend geholpen. Ik ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen!

Wauw

Erg blij met de aankoop en de snelle service.

Top website

Toen ik een bepaalde oorbel niet kon vinden op de site, werd er via de chat uitgebreid mee gezocht. Uiteindelijk een mooi setje oorbellen besteld en dat de volgende dag al in huis verpakt in een mooi doosje met een leuke kaart erbij. Nou wat wil je meer? Ik zo het niet weten.

Super leuke collectie! Snelle levering!

Super leuke bijzondere sieraden.

Op zoek geweest naar iets wat ik in mijn hoofd had en hier gevonden. Mooi verpakt en snel verzonden. Echt een verrassing.

Prachtige oorbellen, krijg nu al complimenten.

Zeer overzichtelijke website met een groot assortiment aparte sieraden die je zomaar niet in de winkel kan vinden. Snelle levering, en niet onbelangrijk met het ontvangen van het pakketje een kaart met een persoonlijke boodschap wat ik zeer waardeer.

Alles netjes geleverd!!

Alles netje geleverd. Leuk kaartje erbij. Top

Wauw mooie oorbellen

Deze site kwam toevallig langs en viel me op door de mooie eenvoud maar toch aparte oorbellen. Ik heb gelijk 2 paar besteld en kreeg ze vrij snel door de goede service. Wat de bestelling persoonlijk maakte, was het lieve kaartje, hieruit merk je op dat ze echt passie hebben voor hun ding. Hier ga ik vaker oorbellen kopen.

Fijn om te bestellen en product volgens verwachting.

De levertijd duurde langer dan verwacht. Daarentegen erg blij met het product.

Snelle en nette levering

Een duidelijke site en ze houden je goed op de hoogte via de mail. Snelle en nette levering! Het product is ook supermooi👌🏻

Top service en goede kwaliteit

Mooie sieraden, goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeer tevreden met de service, vooral het persoonlijk kaartje was een leuke toets. Ik kom zeker nog terug shoppen!

Goed!

Ondanks het corona virus werd mijn bestelling mooi op tijd bezorgd. Stijlvol ingepakt in een schattig sieradendoosje. Goede service, zoals altijd.

Super snelle levering

Een super snelle leverin..netjes verpakt en mooie siereaden. Zeker aan te bevelen!!

Snelle levering Prachtige producten Goede service Vriendelijke mensen Fijne ervaring Je krijgt hier echt persoonlijke aandacht!

Erg mooie ring

Super toffe ring. Goede service

Erg fijn

Overzichtelijke site, leuke producten, snelle levering en alles in orde! Het lieve kaartje bij de bestelling zorgde ervoor dat het heel persoonlijk aanvoelt! Dankjewel :)

Uniek

Steeds een verrassing, nog mooier dan op de foto. Unieke en originele juwelen!

Snelle levering van mooie goede producten

Nog nooit eerder wat bij jullie besteld. Dus geen idee hoe de oorbellen(in dit geval) er uit zouden zien. Maar ze zagen er uit als op het plaatje dus helemaal blij mee!

Duidelijke foto's snel geleverd

Duidelijke foto's, bestelling volgende dag in huis. Zat een attente kaart bij pakket in, erg leuk maakt het wat persoonlijker.

Snelle levering, mooie en goede kwaliteit sieraden. In een mooi doosje verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Snelle reactie op vragen. Ik ga zeker nog vaker bestellen!

Snelle service en klantvriendelijk

Wat ontzettend leuk dat jullie een persoonlijke boodschap op een kaartje schrijven!!! Dat maakt het openen van jullie pakketje extra bijzonder.

Snel, met een lief persoonlijk kaartje!!!

Super snel geleverd met een gepersonaliseerd lief kaartje erbij ☺️ Ketting helemaal naar wens ontvangen in een mooi doosje!

Snel en persoonlijk!

Super snelle levering en netjes ingepakt! Leuke afwerking met een handgeschreven kaartje.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk