Snelle service, mooie sieraden

Besteld, volgende dag in huis. Leuk kaartje erbij :) Een aanrader!

Mooie producten, fijne service

My Unique Style heeft een ruim aanbod aan mooie producten. Het bestellen gaat snel en het achteraf betalen is ideaal. De communicatie via de mail is prettig. En de bezorging is snel en past in de brievenbus, dus ik hoefde niet thuis te blijven wat goed uitkomt. Daarbij zijn de producten netjes verpakt in een doosje. Dus al met al een positieve ervaring.

Snelle service en leuk kaartje

Mooi oorbellen boekje, snelle service en super leuk handgeschreven kaartje! Voor herhaling vatbaar! :)

Mooi product, snelle verzending

Leuke overzichtelijke site. Snelle levering en kwaliteit van oorbellen is goed. Ben er blij mee :-)

Leuke collectie! Kon niet kiezen!

Leuke producten, site werkt goed en duidelijk. Snel geleverd. Goed verpakt en producten zijn van goede kwaliteit, erg blij mee!

Top service!

Producten weer keurig verpakt ontvangen met een leuk kaartje erbij!

Producten prima naar zin. Levering was wat traag.

Fijne snelle levering en leuke sieraden!

Ik heb alleen oorbellen terug gestuurd omdat het maar voor 1 oor was en ik dacht voor 2 oren. En ik vond het net te duur om voor de andere oor bij te bestellen. Het was me ook niet duidelijk toen ik ze bestelde. Ze waren wel héél leuk!!!

Super leuk

Mooie sieraden en goede kwaliteit. Ik heb al vaak sieraden besteld. Snelle bezorging!

Schitterend

Snelle service. Veel keus.

Prima zaak

Correcte levering en een persoonlijke aanpak.

Leuk en betaalbaar voor iedereen. Super service 👍🏼

Leuk en betaalbaar voor iedereen. Super service 👍🏼

Uitstekende service en mooie artikelen !

Prima ervaring bij het bestellen en leveren van de artikelen . De persoonlijke touch in de vorm van een bedank kaart bij de bestelling wordt erg gewaardeerd

Uitgebreid assortiment

Ik heb al meerdere keren bij My Unique Style besteld. Ik heb altijd de dag erna de bestelling in huis. Het assortiment is super uitgebreid en er komen regelmatig nieuwe producten bij op de website. Bijna al mijn sieraden zijn inmiddels van MUS. Ik zal hier blijven bestellen.

Snelle levering, mooi verpakt en fijne service.

Ik had mijn levering al binnen 4 dagen binnen. Ik vond het een mooie doosje en snel overal van op de hoogte gebracht.

Snelle levering en mooi verpakt

Mooie ring, ziet er precies hetzelfde uit als de afbeelding op de site.

Mooie sieraden snel thuis

Oorbellen zijn volledig naar wens! Ook de bezorging was sneller dan gedacht, heel fijn.

Snelle bezorging met een leuk persoonlijk tintje

Supersnelle bezorging en leuk met een persoonlijk kaartje erbij. Zeer blij met mn bestelling

Fijne webshop met snelle service

De bestelling van mijn earcuff liep vlot! Snelle verwerking en levering en ik kan nu shinen met mijn nieuwe earcuff!:)

Prima Snelle levering

Grote collectie

Mooie sieraden snelle levering mooi verpakt

Super leuke oorbellen en een top klantenservice. Ik werd vriendelijk en snel te woord gestaan en ze hielpen me heel goed. Echt een aanrader.

Super service!!!!

Je krijgt zelfs een persoonlijk kaartje!!!!❤️

Mooie producten en goede service!

Bij de webshop van My Unique Style heb ik diverse producten besteld. De producten worden snel verzonden, mooi ingepakt en er wordt een persoonlijk kaartje bij gedaan. Ik heb veel plezier van jullie mooie sieraden!

Tevreden

Oosterwoldseweg 2