Levering was super snel zeer teverden.

Mooie sierraden voor leuke prijs

Mooie sierraden voor leuke prijs

Wat een fijne webshop! Hele leuke oorbellen besteld en bevalt zeer goed. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Altijd netjes verpakt,snel bezorgd,en mooie kwaliteit sieraden. Ga zo door!

Geweldige armband

Het armbandje is erg fijn gemaakt, waardoor het er chique uit ziet. Hij valt heel mooi. Het is gemaakt van fijn materiaal, waardoor hij fijn om te dragen is, je merkt nauwelijks dat je hem om hebt. Ik ben erg blij met deze aankoop! Absoluut geen spijt van.

Snelle levering, en leuke verpakkingen. Goede kwaliteit en makkelijk in te doen.

prima goede en snelle service

top

Super leuke producten, top service en snel in huis

Heel snel bezorgd na mijn bestelling. Oorbellen zaten in een mooi bewaardoosje en kwamen met een zilverpoets doekje en bedankt kaartje met korte persoonlijke boodschap. Heel mooi en verzorgd. Ben erg blij met de oorbellen en zou zeker weer iets bestellen bij My Unique Style.

Tevreden

Kreeg de twee paar oorknopjes in een leuk doosje. Er kon niks mee gebeuren. De oorbellen zijn nog leuker in het echt.

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Oorbellen zijn mooi en vergelijkbaar met op de foto, goede kwaliteit en echt zilver! Snel geleverd :)

Een aangename verrassing

Ik kocht om 16.57 uur een geschenk en kreeg het prompt de dag nadien voor 11 uur netjes afgeleverd. Vriendelijke en hulpvaardige bediening. Sterk aanbevolen. Hier kom ik zeker terug! Francois

Heldere website, prachtige sieraden, goede service

Heldere website, prachtige sieraden, goede service

Altijd top!

Al veel besteld bij My Unique Style en de producten zijn tot nu toe precies wat ik had verwacht: mooi en van goede kwaliteit. Snelle levering. Sinds kort mijn favoriete webshop voor sieraden!

Hele mooie ring

Mij favoriete webshop waarvan ik mezelf af en toe mag trakteren op een mooie ring of ketting. Kwaliteit is echt super, hele mooie sierraden en snellle verzending

Erg klantvriendelijk en behulpzaam!

Ik had eens een verstelbare ring die kapot was gegaan. Ik mocht ‘m opsturen, zodat MUS de ring/schade konden beoordelen. Echter raakte het pakketje zoek bij PostNL, og...geen idee waar! Gelukkig mocht ik een nieuw artikel uitzoeken voor dezelfde prijs! Ook over kortingscodes doen ze bij MUS niet moeilijk! Ze denken graag mee, de klant staat echt centraal. En wat een prachtige artikelen hebben ze! Topzaak!

Snelle levering mooie juwelen

Het was heel makkelijk winkelen, snelle afronding van de betaling en levering was super snel. Juwelen zien er ook uit hoe ik ze had verwacht. Enkel de oorbellen had ik kleiner gewenst, daar wacht ik nog even een antwoord op.

Mooie sieraden

De sieraden zijn mooi, zoals ze op de site zijn weergegeven. De sieraden worden snel geleverd en er wordt snel gereageerd op vragen. Een ring omruilen (voor een andere maat) kost 7,25 euro. Dat vind ik erg duur in relatie tot de kosten van een ring. Het weerhoudt me toch om de volgende keer weer te bestellen.

Ik ben al langere tijd een zeer tevreden klant

Snelle service, mooie sieraden en goede ervaring met klantcontact via chat

Uitstekend!

Zeer tevreden met mijn aankoop Mooie items had ik gekozen en ze zijn prachtig! Ik ben zeer blij mee en de bezorgtijd was prima bij tijds. Echt een aanrader!

Een mooie ring voor een goede prijs

Het product zag er uit als verwacht ik had allen de onderkant iets minder uitstekend verwacht, je blijft nu makkelijker ergens haken.

Ontzettend mooie en vooral” unieke” sieraden

Originele en persoonlijke webwinkel

Toen ik aan het googlen was naar earcuffs kwam ik My Unique Style tegen. De site is overzichtelijk ingedeeld en al snel kwam ik tegen wat ik zocht, inclusief voorbeeldjes van hoe het staat als je ze draagt. De earcuffs waren betaalbaar en zouden de volgende dag al binnen zijn! Toen ik zag dat het niet om een grote webwinkel maar een lokale Nederlandse onderneming met persoonlijk verhaal ging was ik om en bestelde. En inderdaad, de volgende dag lag er een enveloppe in de bus met een leuk kaartje en een doosje met daarin precies de earcuffs die ik zocht!

Goede service, snelle levering,mooi product!

Duidelijke website, snelle levering mooie producten. Zeker voor herhaling vatbaar om nog eens te bestellen bij Unique Style!

Net niet de kers op de taart

Envelope mag iets fleuriger. Doosje leuk met kaart, alleen dan kan er toch nog een finishing touch bij

Geweldige site, geweldige service

Twee keer wat besteld , site is heel overzichtelijk en als iets niet op voorraad is krijg je een mail als het er weer is. Eerste bestelling helaas moeten terug sturen omdat de ring niet paste, ook het retour sturen ging prima.. netjes een mail achteraf van de retourzending. En wat ik helemaal leuk vind is dat er altijd de leuk kaartje bij de bestelling zit, maakt het toch allemaal iets persoonlijker! Vooral zo doorgaan!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk