Snelle levering, goede kwaliteit!

Mooie leuke fijne smalle maar toch stevige zilveren ringen!! Passen mooi als aanschuifringen bij mijn andere ring! Ben erg tevreden!

Smaakvol

Prachtige eigentijdse, betaalbare sieraden gevonden. Snelle verzending. Vriendelijk en leuk persoonlijk kaartje ontvangen. Echt een aanrader!

Snel thuis, top kwaliteit!

Goede producten en snelle service!

Ik ben erg blij met mijn aankoop bij My Unique Style. De oorbellen zijn van goede kwaliteit en ze waren ook snel in huis. Verder vond ik het erg leuk dat er een handgeschreven berichtje bij mijn pakket zat. Kortom, niets op aan te merken! Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering van een mooi product voor een leuke prijs.

Snelle levering van een mooi product voor een leuke prijs.

Precies wat ik zocht!

My Unique Style heeft precies de ringen die ik zocht: lekker groot en opvallend. Verzending en communicatie ging goed. Wat ik erg leuk vond was het persoonlijke kaartje erbij. Voor mij reden om zeker nog eens te bestellen.

Snel, goede kwaliteit

Er is heel veel keuze, goede kwaliteit en een snelle bezorging. Ook was het handgeschreven kaartje heel fijn om te krijgen.

Fantastische service en snelle bezorging

Mijn ervaring met My Unique Style is zeer positief en kan het iedereen aanraden. Bij de bestellingen zaten de oorbellen keurig in een mooi doosje verpakt incl. Poetsdoekje voor de prachtige sieraden. De persoonlijke boodschap op het bijgeleverde kaartje vond ik dan ook super leuk en zeer attent. Top site!

super! snelle levering en top kwaliteit

ik had op een zondag bestel en kwam snel daarna al weer binnen. de producten van mooi en van goeie kwaliteit. ben er super blij mee :)

Mooie kwaliteitsvolle gepersonaliseerde juwelen

Zeer vlotte service. Betrouwbaar. Ook de kwaliteit van het gepersonaliseerde juweel voldoet aan de verwachtingen. Top!

Mooi product, fijne afhandeling

Prettig, fijne webshop met mooie kwaliteit producten en verzending ging erg vlot! Product snel binnen, goed verpakt. Ik kon zien dat hier aandacht aan was besteed.

Super snelle en persoonlijke levering

Super leuk om een persoonlijk geschreven kaartje erbij te krijgen. Dit zorgt voor een enthousiast gevoel

Weer uitstekend!

Alweer heel snel geleverd! Alweer mooie en goede producten! Ben er heel blij mee :)

Fantastisch!! Snelle levering!!

Ik had 3 paar oorbellen besteld Ze waren super snel geleverd en voldoen precies aan de beschrijving. Goed kwaliteit, aangezien ik qua oorbellen overal allergisch op reageer. Bij deze heb ik nergens last van. Super blij dus 👍

Mooie juwelen en snel ontvangen

Oorringetjes zien er net zo uit als verwacht via de foto's op de site. Zonder enig probleem ontvangen in de brievenbus (na +/- 3 werkdagen in België)!

Ik ben blij :)

Snelle service, leuk verpakt! En al veel complimenten gehad!

Wat ik ook zo leuk vind, is dat het zo persoonlijk verpakt is

Goed bezig meiden leuk bedrijfje en mooie site

Toppie

Blij met het resultaat van het armbandje. Was niet voor mezelf, was een cadeautje! Mijn vriendin was ook tevreden. Mvg, Nancy

Super fijn!

Het is een heel fijn product en het is zoals het op de afbeelding staat! De levering is goed en het is mooi verpakt!

snelle service , mooie producten

via de website heb ik op een vlotte manier leuke minimalistische armbandjes kunnen bestellen. Ik kon genieten van een vlotte service.

Ging na 1 dag toekomen

Nog geen pakket ontvangen

Top!!

Snelle levering en een hele mooie piercing! Heel fijn dat ik ook kon kiezen voor bezorging met envelop in plaats van pakket!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk