Tot in de puntjes verzorgt!

Mooi produkt, snel geleverd. Bedank kaart erbij, allemaal top. Echter, ik had dit produkt in het weekend besteld en als voorzorg gemaild welke letter ik gegraveerd wilde hebben. 2x hierover gemaild. Als reactie hierop werd in hun mail geschreven 'ook wij genieten van ons weekend'. Dit vond ik erg jammer. Aangezien ik duidelijk wilde zijn over de letter, om later niet het verkeerde te ontvangen en weer terug te moeten sturen en je in het weekend kunt bestellen. Daarbij, als ze weekend hebben, dan hoeven ze ook het mailverkeer niet te lezen tot na het weekend. Dat zij waarschijnlijk hun kantoor thuis hebben en de mails in het weekend besluiten te lezen, is niet aan mij. Dus al met al een vreemde en beetje brutale reactie van hun.

Snelle service , mooie prijs kwaliteit

Snelle verzending , mooie prijs kwaliteit

Mooie producten, goede kwaliteit

Ruime keuze, mooie producten. Makkelijke manier op te bestellen met een snelle nette levering. Ik zou deze site aanbevelen aan andere.

Super mooi en snelle levering!

Top!!

Mooie sieraden, aantrekkelijke prijs en persoonlijke service

Mooie sieraden, aantrekkelijke prijs en persoonlijke service

Mooi assortiment, snel en met persoonlijke service!

Was naar iets op zoek met een klavertje vier en kwam hier uit. Veel keuze dus oorbelletjes besteld. Werden snel geleverd in een mooie verpakking, met schoonmaakdoekje in enveloppe en ook nog eens een persoonlijk kaartje. Heel goed!

Top kwaliteit

Zeer top kwaliteit echt mooi gedaan had niet verwacht

Heel mooi en fijn

Super snelle levering en goede kwaliteit. Heel blij met mijn aankoop!

snelle service en mooie sieraden ik ga zeker weer bestellen bij jullie.

Leuk maar matige kwaliteit

Snelle verzending, netjes ingepakt. Maar ik vond de kwaliteit matig.

Fijne service

Leuk verpakt, kado is goed ontvangen!

goeie servive

alles was zeer duidelijk uit gelegd. je werd voldoende op de hoogte gehouden waar je pakje zich bevond. ik vind het assortiment van juwelen ook zeer mooi. ik ban blij dat ik de site ontdekt heb.

Prima service en snelle levering

Mijn dochters en nichtje zijn heel blij met de mooie sieraden!

prachtige ring & snel ontvangen!

Dik tevreden!

Hele nette service

Leuke site, hippe dingen en goede bezorging

Mooie hele kleine ringetjes. Perfect voor m’n derde gaatje. Snelle levering.

Geweldig: levering 100%, kwaliteit 100%, service 100%

En dan krijg je nog bij je bestelling een persoonlijk kaartje, echt top!

Snelle levering en product volgens afbeelding

Mooie oorbellen ontvangen van goede kwaliteit!

Alles liep als een trein

Alleen had ik helaas niet de correcte maat vd ring Hoe dat kwam weet ik niet....maatlint klopt niet? Het ringetje was prima

Mega trendy sieraden voor een goede prijs

Super mooie sieraden voor een hele goede prijs. Zat ook een persoonlijk bedank kaartje bij wat de ervaring van het kopen nog leuker maakt. Keep up the good work ladies! x

Echt mooie sieraden goeie prijs. En mooi ingepakt. Snelle service. Dus top

Supermooi!

Supervrouwelijke, mooie, stevige, kleurbehoudende juweeltjes! Love love love it!! Zowel voor mezelf als voor zen cadeautje voor anderen! Blij klantje hier!

Fantastische service en snelle levering

Bestellen ging heel gemakkelijk de bezorging was ook super snel heel erg netjes verpakt en product volgens foto en beschrijving.. in de verzend envelop zat ook een persoonlijk kaartje hoe super tof is dat...

Snelle afhandeling Persoonlijk pakketje Oorbellen zoals op de afbeelding

Oosterwoldseweg 2