Snelle levering, netjes verpakt. Tevreden!

Snelle service...hoogklantenservice gehalte.

Leuke oorbellen van zilver besteld, ik was er al een tijdje naar op zoek. Besteld op de dag nog dezelfde dag verstuurd. Je wordt in alles goed op de hoogte gehouden waar je pakketje is.......andere dag ontvangen. TOP.....ook erg leuk dat er een doekje bij mijn bestelling zat zodat ik mijn nieuwe aankoop kan onderhouden....dank jullie wel.

Mooie duidelijke website. Leuke,net wat andere, soorten sieraden voor een goede prijs. Snelle verzending en netjes verpakt. Gemakkelijk betalen op verschillende manieren mogelijk. Extraatje erbij om je sieraden mee schoon te maken altijd leuk. Persoonlijk geschreven kaart met een bedankje erop maakt dat je het de eigenaren gunt om bij hen iets te kopen.

Fijn en klantgericht

Snelle bezorging, duidelijke communicatie. Wel lastig om in te schatten hoe groot oorringetjes echt zijn.

Slechte service en product niet oke

Ik heb speciaal de online klantenchat gecontacteerd met de vraag of mijn bestelling op tijd zou zijn. Ze zeiden van wel en zeker als ik het als pakket zou laten verzenden. Dit kost meer. Ik betaal extra en mijn bestelling was niet op tijd. Ik kreeg ook geen bericht van verwachte leverdatum. Bovendien was de afwerking ook niet goed. De gravure aan de ene kant was zeer goed, aan de ommezijde viel de letter er bijna af. Bovendien waren er ook vlekken op die er niet af gaan. Niet tevreden.

Mooie kwaliteit jassen van khujo

Tevreden van A tot Z

Snel en goede kwaliteit

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen! Ik ben erg blij met de oorbellen die ik heb besteld, ze zien er erg goed uit :)

Uniek

Ik kijk sowieso graag even op de site om te zien wat er nieuw is of dat mijn favoriete sieraden er nog zijn, en eens in de zoveel tijd bestel ik dan iets. Dit keer een ring, cuffs en oorbellen. Bestellen en betalen gaat vlot en makkelijk en ik ontving mijn bestelling ook snel. Alle sieraden zaten netjes apart verpakt in een doosje met een lief kaartje erbij. Ik ben erg blij met de sieraden die ik heb besteld!

Mooie sierraden en uitstekende levering

Erg leuke persoonlijke touch aan het leveren met een mooi verpakt doosje en handgeschreven berichtje op een kaartje.

Prachtige sieraden, snelle levering die telkens weer persoonlijk is verpakt, top!

Ik vind de sieraden erg mooi , en van goede kwaliteit. Ik heb in relatief korte tijd drie keer besteld en alles was snel en netjes binnen. De persoonlijke boodschap vond ik ook een leuke touch.

Goede bezorging etc maar niet heel tevreden over het product

Goede en snelle bezorging, leuke prijs maar de oorbellen waren erg moeilijk in te brengen en één oorbel is vervoormd

Snelle goede service

Doen wat er beloofd is Dus op tijd geleverd

Supermooie en originele spullen

De producten zijn heel mooi verpakt, het is als een cadeautje voor jezelf. De ring en oorbellenboekjes zijn heel mooi en handig. De piercing juwelen echt mooi en dat voor een goede prijs. Ook een supersnelle levering.

Mooie sieraden goede kwaliteit goede service 👍

Snel gekeverd Mooi product

Een cadeau waarmee je kunt binnenkomen

Toffe sieraad besteld, 1 dag later ontvangen. Mijn vriendin was er blij mee!

Leuke oorbellen voor een eerlijke prijs met super service

Na eerder oorbellen te hebben gevonden voor een vriendin, waarvan er een kwijt was geraakt en hij toen gratis was opgestuurd, terug gekomen vanwege deze top service! Ook bij de eerste bestelling werd ik geweldig geholpen omdat ze als uitverkocht stonden, maar ben toen direct bericht wanneer ze weer beschikbaar waren. Ook nu weer helemaal weg van de oorbellen en de snelle afhandeling! Kom zeker weer een keer terug voor sieraden!

Mooie sieraden en zeer snelle levering. Top webshop

Snelle levering van mooie sieraden

Via de duidelijke site een bestelling gedaan. Snelle levering met een Track Tracecode zodat je precies weet wanneer je bestelling geleverd wordt. Mooi verpakt en een lief kaartje erbij. Kortom: heel tevreden!

Super snel geleverd en heel blij met mijn ring

Wel jammer dat er geen antwoordnummer is.

Super snelle levering, persoonlijk gemaakt door een lief kaartje. Leuke sieraden

Top !!

Snelle levering, makkelijk bedienbare en overzichtelijke website Goede prijs / kwaliteit verhouding

Goede bezorging

Snelle bezorging alleen jammer dat er maar 1 oorbel in zat

Klantvriendelijk

Met vragen word je goed geholpen, de levering is heel vlot

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk