precies wat ik verwachtte

De lampjes zijn snel geleverd en zagen er precies zo uit als ik verwachtte. Dus helemaal tevreden.

Snelle levering en ziet er goed uit

Alles goed gegaan

Snelle bezorging en pakket heel goed ingepakt. Was makkelijk in elkaar te zetten en ziet er net zo mooi uit als op de foto.

Ontbreken onderdelen

Eerst goed snelle levering maar bij uitpakken van het pakket veel onderdelen niet geleverd

Krijgen wat je hebt gezien!

De geleverde producten zijn echt zoals ik ze op de website heb gezien. Fijn dat het met zorg is ingepakt zodat het puntgaaf is gearriveerd. Nu kan het grote genieten in het speelhuis weer van start gaan: weer jaren speelplezier!

Mooi tuinbankje voor een goede prijs

Het bankje werd snel geleverd. Was goed verpakt. Buitengoed heeft een duidelijke website. Prima bedrijf!

Product netjes bezorgd, chauffeur heeft zelfs een stukje gelopen met de balken omdat het met de vrachtwagen niet mogelijk was (woonerf)

Correcte levering

Snelle en correcte levering en deugdelijk product.

Eenvoudig bestellen, snel en correcte levering. De tuinbank is eenvoudig in elkaar te zetten en is een deugdelijk product. Ben tevreden.

Incompleet product ontvangen, maar uiteindelijk netjes opgelost

De doos was open en er miste een product. Uiteindelijk goed opgelost.

Slechte communicatie en niet leveren volgens afspraak

Eens en nooit meer iets bestellen Na 4 x contact was order nog niet verzonden

Goed product, goede levering

Mooie en stevige oppottafel. Goede werkbeschrijving. Netjes afgewerkt en goed afgeleverd.

Snel

Helaas verkeerd besteld artikel. Door de verplichte kosten voor retournering (nagenoeg gelijk aan de kosten voor het product) was het slimmer om niet te retourneren. Hier had Buitengoed voor kunnen waarschuwen.

Snelle levering.

Een fantastisch mooie tete a tetebank. Heel makkelijk in elkaar te zetten.

Geweldig bankje

Snelle bezorging makkelijk in elkaar te zetten en zit geweldig.

Bedankt voor de snelle levering en een hele mooie vuurschaal om te barbequen

Prima.

Goed advies

Super gebeld dat mijn artikel later kwam.en daarna binnen de afgesproken tijd gekregen.

Zeer netjes geholpen

Productverkoop zonder rekening te houden met gezondheid.

Beste Buitengoed medewerkers, Ik heb bij jullie een geïmpregneerde moestuinbak gekocht. Helaas ben ik er te laat achter gekomen dat kruiden en groenten giftige stoffen opnemen uit geïmpregneerd hout. Heel jammer dat jullie hier geen rekening mee houden en deze bakken zo op jullie website plaatsen en verkopen. Niet blij mee! Nu moet ik opnieuw investeren om op verantwoorde wijze deze bak nog te kunnen gebruiken. Als jullie hier nog tips voor hebben hoor ik het graag. Vriendelijke groet, Lucienne de Jong

Kwaliteit aan goeie prijs

Groot assortiment

Snelle levering met wat aanpassingen mooie bak

Moestuinbak op poten. Ik snap dat hout werkt maar de afwijkingen waren wel erg groot. Ik heb wat aanpassingen moeten doen om de bodem er in te krijgen. De steunen waar deze op moet liggen zijn veel te smal. Er zelf bredere plankjes op bevestigd. Nu hij klaar is, voldoet hij natuurlijk.

In alle 3 de dozen zit geen beschrijving en ook geen schroeven.

Ik heb een mail gestuurd maar nog steeds geen reactie na 5 dagen mooi

Goede en correcte levering

Snelle levering en prima kwaliteit

Zeker een aanrader

Snel geregeld

Snel besteld en snel bezorgd

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!