Goed!

Goede communicatie, mooi product en snelle levering, dus helemaal tevreden.

Goede snelle levering

Goede ervaring, product snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten, was oppottafel.

Vlotte levering, keurig verpakt

Twee stoelhoezen besteld welke keurig verpakt de volgende dag werden geleverd. Passen netjes en zien er goed uit; blij mee!

prima te vreden

jullie hebben alles goed voormekaar.

Geheel zoals het moet zijn

Zoals het hoort te zijn, niets op aan te merken.

Goed en degelijk konijnenhok, ik kon het snel ophalen was makkelijk in elkaar te zetten. Dus ik ben een tevreden klant

Goede kennismaking

Bestelling en de bezorging van de kantafsluiters verliep perfect en ook nog eens tegen een zeer goede prijs vergeleken met andere aanbieders. Aanrader!!!

prima verzorg en goed geleverd.

Snelle levering, top spul

De bestelling liep vlot. De website is overzichtelijk. Mijn tuinhuis ziet er weer top uit.

Snelle levering, degelijke kwaliteit

Paalhouders besteld, zijn zeer degelijk en zware uitvoering. Besteld en volgende dag geleverd

prima en tijdige levering

De bestelling wordt altijd snel geleverd.

Boven verwachting goed

Prijs, kwaliteit, service, website, helemaal zoals het hoort. Zeer tevreden.

goede contacten en snelle levering

Heel mooi hout en goed geholpen!

Goede, vriendelijke medewerkers en heel mooi hout en heldere communicatie!

Supersnel, goeie prijzen

Supersnel, goeie prijzen

Snelle en vlotte levering.

Enkele geplastificeerde gaaspanelen hadden kleinere beschadigingen met roest tot gevolg. Zeer vlotte en snelle levering.

Produkt goede prijs /kwaliteit verhouding

Zeer tevreden over het geleverde produkt

goed aangekomen, prima

planning klopte, boombank was compleet

Goed geholpen.

Fout in afleveringsadres werd door vriendelijk personeel vlot opgelost.

Super snelle verzending.

Blij met de fairybell in de sale na de kerst aangeschaft.

Ik werd na mijn bestelling, via internet, gebeld of ik de spullen echt zelf op zou komen halen zoals ik had aangegeven. Mijn adres ligt een eind van Losser, Aangezien ik toch in de buurt was, lagen ze een dag later voor mij klaar.

Zending ondanks slechte weersomstandigheden bijna niet vertraagd.

Prima,snelle service

Goed artikel,tegen goede prijs. Snelle levering. Zeker de moeite waard om op hun site te kijken. Een aanrader

top

top service en snelle levering

Uitstekend: vlotte afhandeling van de order. Buitengewoon goed.

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!