Zandbak snel geleverd. Bij openen toch bepaalde onderdelen beschadigd

Zandbak snel geleverd. Bij openen toch bepaalde onderdelen beschadigd. De voorpret met het in elkaar zetten is er dan ook af.

Snelle service, goede kwaliteit

Op een zaterdagmorgen besteld, kon het meteen ophalen. Vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen. Kom hier zeker nog eens terug.

Netjes afgehandeld

Snel gehandeld waardoor ik de volgende dag het artikel al kon ophalen.

Goed en snel

Mooie kwalitatief goede bank. Eenvoudig te monteren.

Gevonden precies wat ik zocht Overzichtelijk en snel geleverd Prima prijs en goede kwaliteit Snel weer wat bestellen Blij mee

Goed!

Producten als omschreven en snelle levering

Prima materiaal

De bestelde zandbak zag er prima uit Erg tevreden

Correcte en snelle levering

Gewoon heel tevreden,goede website en snelle afhandeling

Zandbak

Bij de levering vann de zandbak was 1 hoekpaal gescheurd. Gemeld en binnen 2 dagen een nieuwe in huis. Goede service en mooi maatje zandbak.

Goede prijs kwaliteitverhouding, snelle levering.

Het materiaal wat ik besteld heb was duidelijk goed omschreven op de website. Prijs scherp, snelle levering. Materiaal goed verpakt, geen beschadigingen. Tevreden

Snel en goed geleverd

Alles paste goed nu nog mooi weer om er van te genieten.

Snelle levering, prima prijs en duidelijke communicatie. Tevreden over het geleverde

Snelle service tegen lgste prijs !

Zie boven

Snel, heel snel

Duidelijke site snelle afhandeling.

super

super

Gewoon goed

Prima producten en snel geleverd. Gewoon goed dus.

Goede levering alleen in 2x maar toch.

Zie hier boven

Goed!

Goede communicatie, mooi product en snelle levering, dus helemaal tevreden.

Goede snelle levering

Goede ervaring, product snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten, was oppottafel.

Vlotte levering, keurig verpakt

Twee stoelhoezen besteld welke keurig verpakt de volgende dag werden geleverd. Passen netjes en zien er goed uit; blij mee!

prima te vreden

jullie hebben alles goed voormekaar.

Geheel zoals het moet zijn

Zoals het hoort te zijn, niets op aan te merken.

Goed en degelijk konijnenhok, ik kon het snel ophalen was makkelijk in elkaar te zetten. Dus ik ben een tevreden klant

Goede kennismaking

Bestelling en de bezorging van de kantafsluiters verliep perfect en ook nog eens tegen een zeer goede prijs vergeleken met andere aanbieders. Aanrader!!!

prima verzorg en goed geleverd.

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!