Mooie boombank in twee delen DIY

Werd in onderdelen op een pallet afgeleverd. Montagetekening was bijgevoegd. Gemakkelijk in elkaar te schroeven met twee personen. Schroeven met twee verschillende koppen en in twee lengtes. In twee helften rondom de perenboom geplaatst en daarna aan elkaar geschroefd. Heerlijk zitje!

Beloofd wat ze doen

Ik woon op een eiland en wou graag op tijd mijn nieuwe bbq hebben voor een feest met veel Inzet van hun hebben ze er voor gezorgd dat de bbq 1 dag vooraf geleverd werd op het eiland Top

Fantastische service!

Had met redelijke spoed een bestelling nodig, mevrouw heeft met mij aan de telefoon gewacht tot het ordernummer er was en deze meteen naar de inpak afdeling gebracht, volgende dag was het in huis. Dikke tien!

super service. mooi product

Goede service , mooi product.

Alles in goede staat ontvangen,en op de gewenste dag

Makkelijk in elkaar te zetten,alleen een paar grotere schroeven gebruikt,maar verder alles prima

Prima product voor een goede prijs

Het product is exact wat ik verwacht een stevige basis om balken op de grond te monteren. Het product is degelijk uitgevoerd. Bestellen ging eenvoudig en snel het het product werd snel geleverd. Blij mee en zeker aan te bevelen

Klantvriendelijk

Ik had tuingaas besteld maar in de enthousiastme perongeluk de verkeerde kleur besteld. Opgebeld en kon hem terug sturen en dan word de juiste kleur weer naar mij toe gestuurd. Vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon. De prijzen zijn leuk en betaalbaar. Dit was mijn 2de bestelling voor gaas vorig jaar ook al. En er komt nog zeker een 2de bestelling voor wat anders.

Eenvoudig syteem

Eenvoudig in elkaar te zetten maar houtkwaliteit is slecht. Sommige latten waren gescheurd maar met superlijm alles eerst gelijmd daarna eenvoudig in elkaar te zetten. Ruim voldoende worteldoek is meegeleverd, gelukkig.

perfect

Draagankers besteld voor houten palen. Zeer goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. En snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Slechte communicatie

Bbq bij hun besteld ,uit verpakking gehaald is 1 kant in gedeukt ,gemailt tor 2x toe naar hun maar geen enkele communicatie van hun kant uit. Is nu 2 weken geleden

Netjes bestelling geleverd volgens afspraak.

Netjes bestelling geleverd volgens afspraak.

Besteld 5 bloembakken en 5 zakken grond..................alles netjes en op tijd!!!! Voor 11 uur besteld werd inderdaad de volgende dag GRATIS geleverd!

Leuke Tete a tete

Goed prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd.

Goed product

Volgens afspraak op tijd geleverd

Great service, product slightly different

The team has a great service, the delivery was very fast and there's customer care along the process. The product isn't exactly as shown on the pictures and arrived quote dirty in the inside. I ordered Hillhout flower boxes and they came without the symbol that the brand usually has in its products. Not sure if it's really a Hillhout product, although very similar. I would like to order more products of this brand to be delivered in Portugal (DHL service paid by me) but doesn't seem possible.

Juiste klemmen voor goedkopere prijs tegenover ergens anders

Correct geleverd op tiid

pas na review kwam er actie

Besteld, betaald en na 2 weken niets ontvangen. Ze antwoordden zelfs niet op diverse mails wanneer er zal geleverd worden. update 21/06. Levering kwam er na slechte review besteld en betaald 2/06

Snelle en correcte levering.

Tuin lamellen besteld, mooi product voor een scherpe prijs. Goed verpakt en snel op tijd geleverd.

Soepel bestelproces, snel geleverd

Zoals beloofd op de website, had ik voor 13.00u besteld en werden mijn buitenkussens dezelfde dag verzonden. DHL bezorgde ze de volgende dag, dus binnen 24u in huis!

Snelle en correcte afhandeling/levering

Bestelde werd zoals afgesproken na 2dagen correct via DHL geleverd en was precies zoals op de web pagina was aangegeven

Super goed

Duidelijke beschrijving! Snelle service! Goed verpakt!

Onbereikbaar

Erg teleurstellend. Ik had het product op tijd besteld als cadeau voor Vaderdag, maar helaas is het nog steeds niet geleverd. De beloofde levertijd is inmiddels ruim overschreden. Wat het extra frustrerend maakt, is de slechte communicatie: ik krijg geen duidelijke antwoorden op mijn vragen en het blijft onduidelijk waar mijn bestelling is. Een cadeau missen door dit soort nalatigheid is erg jammer. Op basis van mijn ervaring kan ik dit bedrijf helaas niet aanraden.

Goede service en advies.

Goede service en advies.

Mooi product,

Snelle levering Goede kwaliteit

Snel correct perfect verpakt

Delicaat product werd perfect ingepakt en enorm snel geleverd

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!