Redelijk goed

Kwaliteit valt erg tegen shutters die krom zijn en beschadigd en sommige waar geen gaten in waren voorgeboord. Geleverde planken slecht geschaafd en echt bouwhout daar beide uiteinde van de planken niet haaks zijn , dus extra verlies daar beide zijdes moesten worden recht gezaagd en tevens vele lengte scheuren in het geleverde hout.

In het begin goed contact gehad met ze maar nu heb ik het hout wat na mijn weten te veel scheuren in zitten heb ik over gemaild maar krijg ik geen reactie op terug

Het pakket geopend en dan waaauw

Ik dacht dat ik een cortense staal zou ontvangen dat nog behandeld moest worden. Dus heel goed de filmpjes al bekeken hoe ik een mooi roesteffect zou kunnen krijgen. Wat schetst mijn verbazing ze zijn al heel mooi roestig. En nog mooier ik heb ze direct ook al gedeeltelijk op de plek van bestemming neergezet. Dank voor deze oplossing.

Prima geregeld door Bas van Buitegoed,

Er was bij abuis een verkeerde borderrand geleverd, een dag later was de goede rand alweer door Buitengoed geleverd. De fout geleverde worden gewoon opgehaald door DHL

Snelle levering, reklamatie meteen netjes afgehandel, top

Deze firma is een aanrader,.

Bestellen was eenvoudig, keuze is reuze dus even goed uitzoeken wat wel en wat niet. Service was erg goed, zelfs nog even nagebeld omtrent mogelijke levering. transport en levering zoals beloofd.

vakkundig personeel

Alles verloopt volgens plan en er is een goed contact.

Degelijke tafel voor mooie prys

Snel geleverd goede prijs

Heldere website en goede prijs. Snelle geleverd

Uistekend

Fijn geholpen bij afhalen.

Een mooie zandbak

Kreeg hem vlot in elkaar gezet. Eerst gaatjes voor geboord en daarna in elkaar geschroefd.

Hele snelle nette levering , Makkelijk in elkaar zetten. En hij zit fantastisch . kan ook nog een parasol in het midden. En hij is zwaar en stevig dus hij waait niet gauw weg.

mooi materiaal, stevig

het materiaal is mooi, stevig verpakt verstuurd en heeft een mooie kwaliteit.

Prima, snelle levering

Overzichtelijke site, op tijd geleverd.

Keurig afgeleverd, duidelijke schema-tekening

Gewoon goed

Mis nog steeds een stoel

Heb al verschilde mails gestuurd dat ww maar 1 pakket hebben ontvangen ipv 2. Door fout van DHL Maar wij hebben wel voor 2 stoelen betaald. Willen zo snel mogelijk de tweede stoel of ons geld terug.

Zandbak snel geleverd. Bij openen toch bepaalde onderdelen beschadigd

Zandbak snel geleverd. Bij openen toch bepaalde onderdelen beschadigd. De voorpret met het in elkaar zetten is er dan ook af.

Snelle service, goede kwaliteit

Op een zaterdagmorgen besteld, kon het meteen ophalen. Vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen. Kom hier zeker nog eens terug.

Netjes afgehandeld

Snel gehandeld waardoor ik de volgende dag het artikel al kon ophalen.

Goed en snel

Mooie kwalitatief goede bank. Eenvoudig te monteren.

Gevonden precies wat ik zocht Overzichtelijk en snel geleverd Prima prijs en goede kwaliteit Snel weer wat bestellen Blij mee

Goed!

Producten als omschreven en snelle levering

Prima materiaal

De bestelde zandbak zag er prima uit Erg tevreden

Correcte en snelle levering

Gewoon heel tevreden,goede website en snelle afhandeling

Zandbak

Bij de levering vann de zandbak was 1 hoekpaal gescheurd. Gemeld en binnen 2 dagen een nieuwe in huis. Goede service en mooi maatje zandbak.

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!