Ben nog steeds wachtend op het gaas....

Gaas besteld, leek een perfecte optie, precies de afmeting en lengte die ik nodig heb. Ben benieuwd wanneer het geleverd wordt

Snelle levering en op tijd. Goed op de hoogte gehouden van de leveringen

snel geleverd en prima service

Door het gratis lenen van een aanhangwagen konden we mooi de transportenkosten verminderen.

Precies wat ik nodig had

Snel geleverd en super verpakt

Gewoon tevreden

zeer goede service

top bedrijf en goede service! Men denkt goed met je mee. Zeer betrouwbaar en duidelijk in de communicatie.

tevreden met mijn aankoop

zandbak gekocht. makkelijk te bestellen ,snel geleverd. ziet er goed uit makkelijk te monteren met duidelijke omschrijving.

Pakket niet in orde

Twee gleuven ontbraken in het hout voor de zandbak. En de deksels zijn can kromme latten gemaakt. Het is een natuurproduct, maar het zo afleveren is niet netjes.

Super service

Bestelling keurig op de aanhanger gepakt, die ik kosteloos mocht lenen.

Veel te laat bezorgd

Zandbak gekocht voor mijn zoontje zijn verjaardag. Speciaal gekocht bij Buitengoed vanwege hun belofte ‘vandaag besteld voor 13.00 uur, dezelfde dag verzonden’. Dat heeft uiteindelijk een week geduurd. Meerdere malen telefonisch en mailcontact over gehad, maar ergens is er intern bij Buitengoed iets mis gegaan. Wel een excuus mail ontvangen, maar een compensatie van 10,- bij een nieuwe bestelling van 50,- vind ik niet passend. Jammer. De zandbak zelf is wel van goede kwaliteit.

Goed product en goede service

Grote bestelling wilgenmatten gedaan. Netjes te woord gestaan, snel contact. Op verzoek factuur verzonden (deze kwam niet automatisch aan ivm een storing aan deze zijde). Producten mooi op tijd geleverd goed verpakt en mooie kwaliteit. Dus prima bedrijf!

Hele mooie tuinbakken, iets later geleverd dan gehoopt

Twee mooie houten plantenbakken gekocht, zien er echt mooi uit, en goedkoper dan dezelfde bakken elders. Levering wel iets langzamer dan gehoopt (zou volgende dag verzonden zijn maar kwam pas na 4-5 dagen aan).

goede producten, goede levering

zoals in de titel al gezegd

Service gericht

Bestellen was eenvoudig. Goede prijs. Denken mee aan de beste oplossing

Mooie kwaliteit Snel geleverd Vriendelijke aan de telefoon bij wat vragen mbt levertijd Goede service, lekker klantvriendelijk

Topervaring

Makkelijke duidelijke site. Goede bezorging pakket was goed beschermend ingepakt. Heel tevreden

Groot assortiment, snel geleverd

Een kleine losse steenkorf besteld. Ruime keus en bestelling snel geregeld. De volgende dag al bezorgd. Het in elkaar zetten was een eenvoudig klusje.

Service gericht

Snelle levering. Zoeken oplossingen bij fouten die door de klant gemaakt zijn. Telefonisch goed bereikbaar.

Snel binnen goede beschrijving alles correct heel te vreden

Goede ervaring en communicatie

Omdat we zelf niet goed wisten wat we nodig hadden eerst gebeld, goed advies gekregen en daarna geholpen met het plaatsen van de online bestelling. Na levertijd bleken de palen niet beschikbaar maar dit hebben ze opgelost door zelf palen op maat te maken voor ons, zodat wij niet nog langer hoefde te wachten. Erg fijn, omdat we zo toch op de afgesproken dag de delen konden monteren en met resultaat, zijn er erg blij mee.

Leuke compacte vuurkorf mét beschermkap

Compacte vuurkorf met beschermkap, precies het goede formaat. Eenvoudig in elkaar te zetten

Redelijk goed

Kwaliteit valt erg tegen shutters die krom zijn en beschadigd en sommige waar geen gaten in waren voorgeboord. Geleverde planken slecht geschaafd en echt bouwhout daar beide uiteinde van de planken niet haaks zijn , dus extra verlies daar beide zijdes moesten worden recht gezaagd en tevens vele lengte scheuren in het geleverde hout.

In het begin goed contact gehad met ze maar nu heb ik het hout wat na mijn weten te veel scheuren in zitten heb ik over gemaild maar krijg ik geen reactie op terug

Het pakket geopend en dan waaauw

Ik dacht dat ik een cortense staal zou ontvangen dat nog behandeld moest worden. Dus heel goed de filmpjes al bekeken hoe ik een mooi roesteffect zou kunnen krijgen. Wat schetst mijn verbazing ze zijn al heel mooi roestig. En nog mooier ik heb ze direct ook al gedeeltelijk op de plek van bestemming neergezet. Dank voor deze oplossing.

Prima geregeld door Bas van Buitegoed,

Er was bij abuis een verkeerde borderrand geleverd, een dag later was de goede rand alweer door Buitengoed geleverd. De fout geleverde worden gewoon opgehaald door DHL

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!