Filtre

Snel en makkelijk

Bankje besteld, ging erg makkelijk via de site. Daarna ook snel geleverd.

Ziet er degelijker uit dan het daadwerkelijk is

Op de foto ziet de klikoombouw er degelijk uit. In praktijk is dit helaas minder het geval. De opbouw instructies is beschreven, maar zeker niet altijd even duidelijk qua afstanden en maatvoering. Helaas is bij ons na 4 dagen 1 plank los gelaten waar de veer aan bevestigd was. Uiteindelijk zelf maar de planken met schroeven vast gezet. Prijs / kwaliteit verhouding is dus niet OK.

Onzorgvuldig

Van het boven blad van de oppot tafel miste ik de zijplank , gelukkig kon ik een plank van de oude tafel op maat zagen en monteren na dat in de afgebroken schroeven had verwijderd

Slechte communicatie

Geen communicatie over leverdatum. Datum die kon kiezen geen gehoor aan gegeven maar ook geen mail dat later werd. Op de datvze komen ontvang je zo in eens een mail dat ze komen. Deksel van zandbak is scheef en de eerste splinters hebben zowel zelf als de Kids er al van gekregen. Al met al geen aanrader

Prima materiaal en snel geleverd

Mooi afgewerkt materiaal en keurige levering

duidelijk site en prima service.

Cocos schermen besteld. Bij de bestelling werd doorgegeven wat de te verwachte levertijd zou zijn. Schermen netjes bezorgd en prima service met het uitladen. Goede kwaliteit en het geheel van 22 mtr. scherm ziet er zeer goed uit.

product was volgens verwachting, snel geleverd maar provisorisch ingepakt

product was volgens verwachting, snel geleverd maar provisorisch ingepakt

Goede communicatie en levering!

Goede communicatie/advies en levering!

Correct product en levering

Telefonisch contact gehad en meteen goed geholpen, hierdoor de aankoop perfect kunnen regelen via internet. Zoals doorgekregen van de medewerker dat het product niet leverbaar is en met een lange levertijd rekening moet worden gehouden kregen we naar 9 weken wachten netjes een mail dat de bestelling klaar stond voor bestelling en de volgende dag geleverd werd. Keurig.

Zie omschrijving

Snelle en correcte levering en prima kwaliteit. Dit alles voor een betaalbare kwaliteit.

Trage levering

Door de drukte duurde de levering na er achteraan te hebben gebeld 6 dagen

Order kwijt en onduidelijkheden rondom levering.

5 x telefonisch contact gehad. Order met moeite in systeem gevonden. 3x van leverdatum veranderd. Om 8.24 een mail ontvangen dat er tussen 7.24-9.24 uur bezorgd zou worden. Chauffeur stond 8.00 aan de deur van de zaak, maar nog niemand aanwezig. Week na levering wederom een verwarrende mail dat onze order verzonden is (terwijl hij al geleverd is). Wat een slechte gang van zaken. Hoop dat het product voor ons van andere waarde zal zijn...

prima verzorgd. goede communicatie

Goede communicatie. Prima afspraken

Groot assortiment, snelle levering en uitstekend materiaal.

Wat is de tafel mooi, staat heel leuk in de tuin. Snelle levering, TOP.

Bestelling was makkelijk te doen. Levering liet wat lang op zich wachten. Product was oké

Tevreden

Tevreden met de webwinkel en met de plantenbak die ik heb besteld.

Netjes en verzorgd

Netjes te woord gestaan, het bezorgen verliep goed. Netjes ingepakt.

goed en duidelijk

dat de info goed en duidelijk is van Buitengoed maar ook van DHL

Kan niet slechter

Heb 2 minigarden robuust besteld voor 160 euro en ik krijg 2 tuinbankjes van 40 euro. Heb dit via de mail telefonisch laten weten masr uiteraard geen verdere reactie!! Slechter kan echt niet. Koop hier niets want de service is slechter dan slecht

Prima chairs! Makkelijk monteren

Het pakket was goed ingedeeld de rug en zitting waren voor gemonteerd dus het is alleen de armleuningen en frame monteren. Daarna lekker zitten!

Aflevering volgens vooraankondiging Goede kwaliteit van materiaal

Uitvoeren bezorgen

Ik vond niet helemaal goed gegaan met bexorgen paketje voor de rest was goed gegaan paket kwam toch nog dus kan gebeuren

tevreden

mooie tuinbank en snelle levering

Snelle levering. Levering bleek niet compleet. Nadat het uitgezocht was werd resterende pakket snel nageleverd

zeer slecht

Ik had impregneermiddel besteld, maar bij de DHL hadden ze dat laten vallen. Dus een aardige mevrouw van buitengoed belde mij en vertelde dat ze het nu niet in huis hadden, maar de week daarop wel. De week daarop word ik door een norse man van Buitengoed gebeld met de mededeling dat ze het impregneermiddel niet konden opsturen, want het was synthetisch. Hij had ook geen alternatief middel. Ik kon het of in Enschede komen ophalen of ik moest zelf maar een transporteur regelen die het middel op zou halen. Erg vreemd als het middel gewoon op de site staat.

6 De Pol

Losser 7581 CZ