Filtre

Prima betrouwbaar!!!!

Prima en netjes spul en goede levering

Prima product en volgens afspraak bezorgd

Prima product en volgens afspraak bezorgd

Ik ben tevreden over Buitengoed

Wat jammer is dat jullie werken met DHL..... het contact was niet goed en onduidelijk. Op hun site (via de code) stond dat het geleverd werd met datum en tijd en even later was dat verwijderd.....DHL was het pakket "kwijt geraakt" en ik werd het bos ingestuurd om er zelf achteraan te gaan na een aantal keer gebeld te hebben. Contact met Buitengoed was prima en hebben er alles aan gedaan om mij uit te leggen wat er gebeurd was.

Snel geleverd, zelf sneller dan verwacht.

Keurige begeleiding en op tijd geleverd geleverd

Perfect geholpen door medewerker.

Perfect geholpen door medewerker.

Goede service en mooi product

Mooie kwaliteit producten en erg pro-actieve en vriendelijke service

Kwaliteit versus prijs

Heldere communicatie, altijd bellen ze terug om bestelling door te nemen en levertijd. Ook prijs tov kwaliteit is prima.

Geen problemen!

Alles ontvangen zoals besteld.Goede kwaliteit.

Gebeld ivm levering verkeerd product. Juiste product alsnog meteen verzonden en "foute" product mochten we houden

Prima, maar niet voor herhaling vatbaar

De levering verliep niet helemaal soepel, dat lag zeker niet alleen aan Buitengoed, en ze hebben er netjes over gebeld, maar ze wilden er ook geen verantwoording voorafleggen. Het artikel (een haardhoutopslag) vinden wij héél veel geld voor een bouwpakket van sinaasappelkistjeskwaliteit. Het voldoet, maar daar is alles mee gezegd.

De volgende dag al geleverd en goede kwaliteit!

Nadat ik besteld had, werd het de volgende dag al geleverd. Goede kwaliteit en bijzonder goede prijs.

prima levering

prima levering

Goed en snel geleverd

Ja hoor prima product

Alles snel geleverd! Een aanrader Groetjes dennis

'n vriendelijk, luisterend oor en meteen snelle actie

Na 'n telefoontje, meteen actie en de dag erop in huis

Netjes geleverd

6 flessen badreiniger besteld en die zijn conform afspraak netjes in een doos geleverd

Snelle levering en mooi product

goed bedrijf en uitstekend personeel

De gevraagde bestelling wordt altijd goed afgeleverd ook asl ik wat eisen stelt aan de kwaliteit. Het mogen gebruiken van een aanhanger en het eventueel inkorten. Maar ook de vriendelijkheid en de bereikbaarheid is zeker klantvriendelijk te noemen.

Snelle levering, netjes verpakt

Mooi pakket, netjes verpakt en snelle levering

Snelle levering en goede communicatie.

Zijn de goedkoopste en de levering was snel en duidelijk gecommuniceerd.

Snelle levering, prima kwaliteit.

Dingen zijn stuk

Twee poten van de oppottafel zijn niet goed aan elkaar vast geniet

6 De Pol

Losser 7581 CZ