top klantenservice

in de webshop zag ik dat het product was uitverkocht en over een maand weer beschikbaar zou zijn, maar dezelfde avond kreeg ik bericht dat het voor me klaar lag! Dat was een onverwachte verassing. Gelukkig konden het voor me bewaren tot ik tijd had om het op te halen, en als ze dachten dat ik het dreigde te vergeten zouden ze contact met me opnemen. Top klantenservice!

Snelle correcte levering

Super materiaal voor zeer aangename prijzen ,snelle levering ,kortom heel goede service

Snelle verzending, leuk product.

De reden dat ik geen 5 sterren geef is dat er al een en ander voorgesorteerd was en dat zat helaas scheef..... Verder een hele lk e leuke zandbak!

perfecte product

snelle levering en top product

snelle reactie op mijn vragen, hulp bj het inlade, super!

praktijk en Servicegericht

De aflevering van het product was netjes zoals gemeld en gecommuniceerd. Helaas ontbrak er een substantieel onderdeel waarvoor wij direct een melding door gegeven hebben. De afwikkeling hiervan heeft wat langer geduurd, mede veroorzaakt door de perikelen rond corona, maar zijn erg goed opgelost, waardoor we nu kunnen genieten van een mooie tuinstoel

Uitmuntende service!

Zeer goede telefonische bereikbaarheid, top advies, uitstekend product (Boretti barbeque accessoires) en snelle levering! Compliment

de zending kwam flinl beschadigd aan

de oppottafels waren alleen verpakt in plastic waardoor ze flink beschadigd aankwamen. Er zat geen latje meer op zn plaats. Gelukkig ben ik handig en kon ik ze in elkaar krijgen met veel schroeven en spijkers.

Flut zandbak

Geleverd met scheve deksels in zowel de lengte als de breedte. Slap hout, scharnier ging al na halve dag los en en een zwaarder kind kan al niet op t bankje zitten. Heel erg jammer!

Prima, tevreden en betaalbaar.

De levering duurde een paar dagen, geen probleem. Het is een goed product, dat wist ik. Hier betaalde ik normale verzendkosten en geen minimale bestelling van een paar honderd euro.

Keurig

Artikel is makkelijk te vinden op website. Werd keurig na 2 dagen bezorgt. Goed verpakt en artikel is helemaal naar wens en zoals beschreven. Super service

Mooie mini gardens!

De tuinartikelen die ik hadbesteld waren niet direct voorradig. Gebeld en gevraagd of het deel dat wel leverbaar was voor uit gestuurd kon worden. Hier werd een uitzondering op gemaakt. Erg blij mee, want daardoor kon ik eerder van de mooie mini gardens van Woodvision genieten. Over de artikelen met langere levertijd werd netjes gecommuniceerd.

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke website en levering voldoet aan belofte van snelle leveringstijden. Producten goed ingepakt en afgeleverd.

Toppie, snelle levering!

Goede hulp bij bestellen en doen wat ze beloven.

Vlot geleverd, track goed te volgen, vertrouwenswekkend,

Wel heel veel emballage, mijn vriend heeft er in zijn tuin nóg een bank van kunnen maken. Er zou aan de gebruiksaanwijzing kunnen toegevoegd kunnen worden dat twee paar handen nodig zijn en hoe je het zitvlak moet aanbrengen.. Maar het is belukt.

Zeer slecht verpakt

Door de slechte verpakking was een zijpaneel stuk gegaan .Ook was een oplegplank slecht . We kregen de onderdelen wel snel weer toegestuurd. Bij het opbouwen bleek ook het metalendak beschadigd . We hebben deze maar zo goed als het ging gerepareerd omdat we geen tijd meer hadden om op een nieuw dak te wachten Fustraties alom.

Prima produkt! Goede kwaliteit.

Tuinwerktafel van Douglas hout is van een uitstekende kwaliteit. Bijgevoegde montagetekening zeer duidelijk.

Teleurstelling

Ik ben zeer teleurgesteld in het geleverde bankje. Het past niet en kan niet in elkaar gezet worden. Ik heb direct hierover gebeld en gemaild maar mijn klacht wordt niet serieus genomen. Ik heb het gevoel dat men mij niet gelooft. Ze zeggen dat de foto's niet duidelijk zijn en dat hun eigen bankje wél ok is. Kom op, ik lieg hier niet over! Nu moeten we wachten op reactie van de fabrikant. Waardeloos gewoon

Betrokken, behulpzaam en zeer klantvriendelijk

Het duurde (vanwege Corona) een eeuwigheid voordat de producent van de door mij bestelde artikelen kon leveren aan Buitengoed, maar al die ben ik netjes op de hoogte gehouden en is er gedaan wat kon. Inmiddels alles ontvangen en ook nog eerder dan verwacht.

goed hahaha

geen bla bla maar alles keurig

service is uitgesproken slordig; wel blij met het resultaat

Mijn (volwassen) kinderen en ik hadden twee artikelen van u besteld voor de verjaardag van mijn vrouw. Toen zij het grote pak op de dag van haar verjaardag openmaakte bleek er een verkeerd geleverd, wat niet echt leuk was. Toen ik uiteindelijk de goede binnen had (26305) bleek de instructie niet goed te passen bij wat er geleverd was. Ik had de tekening van 'Step 1' zorgvuldig bekeken en de vier planken nr 1 exact volgens de tekening in elkaar geschroefd. Vervolgens bleken de poten nr 4 niet te passen. Pas toen ik de planken 1 net andersom had geschroefd paste het wel. Andere kleine slordigheden: gaten moeten zelf worden voorgeboord, overal moeten nietjes uit worden gehaald, herstelfactuur was niet goed te begrijpen (nog over moeten bellen), een poot was gebarsten rondom een schroef. Al deze zaken zijn geen ramp, maar de optelsom leidt wel tot een matige tevredenheid bij mij. Gelukkig is mijn vrouw wel blij met het eindresultaat.

Prima afhandeling

Makkelijk bestellen en snelle levering

Ik werd goed en proffesioneel geholpen.

goede service en snelle levering

snelle levering, het zou handig zijn als je de dag van tevoren hierover een mail kan ontvangen. Zelf bellen om te vragen wanneer iets geleverd wordt vind ik onhandig. Verder tevreden.

6 De Pol

Losser 7581 CZ