Prima zandbak! Praktisch met deksel

We zochten een goede zandbak met deksel, zonder toeters en bellen. Deze bevalt uitstekend. Hij is groot genoeg voor minimaal 3 kinderen (klein en groot, ook die van 7 zit er onbekommerd in). De rand is handig om taartjes op te bakken of om op te zitten. Top!

Goede kwaliteit prachtige kleur

De parasolarm is mooi en degelijk. De kleur mint voor de parasol is erg mooi.

Bestelling en levering correct en snel.

Mooi houten bankje. Prima afhandeling.

Top communicatie en snelle levering

Product stond als beschikbaar eind mei. Gezien ik graag dit specifieke product in douglas hout wilde hebben, vond ik de levering eind mei prima. Weliswaar werd ik aantal dagen na bestelling plaatsen gebeld dat ze alsnog een aantal producten beschikbaar hadden. De volgende dag werd het product al geleverd. Super snelle en goede levering. Product ziet er top uit, volledig zoals afgebeeld en omschreven. Nu heerlijk genieten als de kleine man in de zandbak gaat spelen! Bedankt voor de snelle levering, en top communicatie!

Tevreden

Goed product, eenvoudig in elkaar te zetten en snelle levering

Hele snelle en correcte service

De lamp die ik eerst besteld had was helaas niet meer beschikbaar. Ik kreeg snel een telefoontje en er werd mij een alternatief voorgesteld. Nog de volgende dag werd de lamp aan huis geleverd, dus exact 2 dagen na mijn bestelling. Prima service dus.

Snelle en correcte bezorging.

We hadden een kinder picknicktafel besteld, leuk ding. Alleen het zitgedeelte wiebelt doordat er niet aan beide kanten schroeven in zitten. Tip: om aan de andere kant ook schroeven te plaatsen, anders breekt de zitting.

Bij het ophalen moest even goed gezocht worden, maar de werknemers vonden dat zelf vervelender dan wij. Prettige no nonsense service!

Geweldig!!

Ik coating besteld voor mijn betonnen schutting omdat die wit uitgeslagen was. 5 liter 79,95 op zich niet veel voor zo’n goede kwaliteit maar wat ik op mijn schutting had was kalk en verkleuring dus een plekje geprobeerd maar niet onder te krijgen. Ik dacht weg geld want ik had de bus coating open gemaakt. Ik dacht ik bel gewoon en vraag of ze iets voor mij kunnen betekenen en ja ik het retourneren en geld terug krijgen. Ik volgende dag geretourneerd zonder rotoer formulier. Via de app heb ik mijn vragen gesteld en ook perfect geholpen met twee dagen had ik het geld op de rekening. Voor mij was dit buiten verwachting. Nogmaals bedankt!

Super goede aflevering. Zeer correct

Top kwaliteit!!

Ik had alleen nergens gelezen dat je het zelf in elkaar moest zetten, maar het kan zijn dat ik er overheen heb gelezen!! Het was goed in elkaar te zetten!!

Vlot geleverd

Mooi compleet pakket. Voldeed aan de verwachting.

Zeer snelle service

Zeer snelle service maar mocht misschien nog iets beter beschermd ingepakt worden. Kleine beschadiging aan de zandbak.

makkelijke website en snel thuisbezorgd

makkelijke website en snel thuisbezorgd.

Gewoon goed, levering volgens afspraak

Prima zaak, Wordt netjes op de hoogte gehouden van geplaatste bestelling. Levering netjes verpakt, en op tijd geleverd.

Prima ervaring, goede communicatie na.v. kleine vertraging in de levering

Prima producten geleverd en goede communicatie na.v. kleine vertraging in de levering.

Aankoop ziet er leuk en netjes uit, kwaliteit kan beter.

Wij kochten een picknicktafel voor onze drie kinderen. Zij zijn er erg blij mee en het geheel ziet er leuk uit. We vinden de zitjes wel wiebelig. Om ze (in onze ogen) stevig genoeg vast te krijgen, hebben we er extra schroeven in gezet. Een deel van de schroeven die al in de tafel zaten waren roestig. RVS schroeven gebruiken zou veel schelen.

Netjes geholpen

Netjes en in corona tijd goede hygiëne en voor zorg maatregelen

Verkeerde onderdelen en constructiefouten!

We hadden 2 kleine en 1 grote bank besteld. De kleine banken waren goed gemaakt en in elkaar te zetten. Bij de grote bank zaten verkeerde schroeven en waren de deuvels voor de balk waar de zitting op rust aan de buitenkant van de zijkant gemaakt..... een goede hobbyist weet er wellicht raad mee, maar voor een hinderden euro’s kostende bank die je zelf in elkaar moet zetten mag dit toch niet gebeuren!

Schroeven ontbraken

Schroeven ontbraken

Slecht

Totaa geen communiceren over hoe en wat, het was in voorrraad, maar achter af toch 2 maand moeten wachten

Gewoon niks mis mee.

Snel

Prijs kwaliteit dik in orde

Omschrijving van het artikel was accuraat en de prijs was bijzonder scherp. Mijn vraag omtrent het artikel werd ook binnen de werkdag beantwoord.

Snelle levering en gratis!

Mooie stoelen besteld, snel en gratis bezorgd!

Goede kwaliteit voor een zeer redelijke prijs

Prima kwaliteit voor een zeer schappelijke prijs.

6 De Pol

Losser 7581 CZ