snel en gemakkelijk besteld

levering door DHL vertraagd, steenkorven worden als "bouwpakket" geleverd, wat mij niet duidelijk was aangegeven. een juiste tang voor het bevestigen van de krammen is niet meegeleverd, was wel zo handig geweest.

Jammer

Voor deze prijs had ik liever niet zelf gaten geboord!

Product defect maar goed opgelost.

Product door toedoen DHL beschadigd ontvangen. Dit is door het bedrijf goed opgelost.

Zeer goed geholpen via de chat.

Verzendkosten stond verkeerd op de website, maar dit was snel en correct verholpen door Tobias via de webchat. Product was zoals t hoorde te zijn.

Diversen planken kapot

ik heb een zandbak voor mijn zoon gekocht gehad van 1.80 bij 1.80m bij het open maken het pakket, zag ik dat er meerdere planken kapot waren en bestekzagen is ook niet geluk, grote brede naden, heb de zandbak toch maar in elkaar gezet, maar het valt zwaar tegen het resultaat, heb al foto's van de schade doorgestuurd gehad, maar tot heden niets gehoord, beetje zonde van het geld.

Prima en snelle levering!

Overzichtelijk aanbod producten, eenvoudige bestelling en snelle levering. Helemaal prima.

Matig product

Prima dienstverlening. Snelle levering. Product (kruiden/plantenbak) erg gammel. Krom hout, een bak zonder bodem en een soort anti worteldoek dat erg snel scheurt. Met wat lapwerk wel functioneel gemaakt.

Snelle levering, keurig verpakt

Snelle levering, keurig verpakt

Duidelijk, kundig, snel en klantvriendelijk

Voldoet aan alle verwachtingen. Niets op aan te merken.

Fantasties

Mijn produkt kwam op tijd goed verpakt en verzorgt. Ik heb het al gebruikt prima kwaliteit dank U wel daar voor

Goed en betrouwbare afhandeling

Zeer prettig

levering volgens afspraak en de beloofde kwaliteit

overzichtelijke site met meet en montage instructie, veel keus. levering op de beloofde dag. kwaliteit die we volgens de site konden verwachten. en compleet.

Snel, professioneel en kwalitatief hout

Volledig tevreden ook de extra service zoals gratis aanhanger lenen is helemaal top.

Snelle levering, goed product

Filters de volgend dag geleverd, top!

Ben zeer tevreden

Zonne doek voldoet volledig aan de verwachting

Wij hebben een zandbak gekocht maar. Wordt 10 augustus pas uitgepakt we laten ons vnerrassen.

Nog geen ervaring dat komt in augustus wanneer wij het kado geven aan ons Kleinkind.

Adirondack stoelen: kwaliteit tegen concurrerende prijs

Tsja, wat doet Kühlkamp goed? Ik zou zeggen: ze doen niks fout en leveren gewoon snel. Communicatie is helder, met duidelijke levertijd via DHL. Overzichtelijke e-mails dus. En DHL man sjouwde braaf mee ondanks parkeerperikelen in de straat. Top dus!

Prima geholpen en snel ontvangen

Zandbak was niet op voorraad, maar mij werd verzekerd dat deze toch op tijd zou zijn.

Kwaliteit kan beter

Iet wat stug geholpen en de kwaliteit van het hout (acasia) was niet heel goed. Had er bij gezet dat het gebruikt wordt voor een tafel blad. Hoor had al 10 jaar gelegen en zaten heel wat scheuren in

Houten oppottafel gekocht. Binnen 2 dagen in huis. Was perfect verpakt.

Snelle levering, slechte kwaliteit product

Zandbak besteld, slechte kwaliteit. Planken krom en bij het in elkaar zetten spleten sommige stukken hout

Goede levering, zandbak ziet er mooi uit maar ...

Enkele planken voor zandbak Roy van douglas hout waren krom en een voor verzending al gemonteerd stuk hout was door het schroeven in 2-en gespleten. Voor de functionaliteit niet erg, esthetisch net wat minder. Verder: de gebruiksaanwijzing bevatte een fout waardoor ik bepaalde gaten met bijgeleverde boor voorboorde waarna deze te wijd waren voor de bijgeleverde schroefjes ... tja.

Tuinhuis staat er! Ziet er top uit! Planken zijn goed, voldoende schroeven.

snelle en tijdige levering; goed product

website en mails snel en correct; bouwpakket met tekening (kopie) voldoende duidelijk. gaten voor bouten correspondeerden niet precies maar toch gelukt. Uiteindelijk een solide junior picnic tafel.

6 De Pol

Losser 7581 CZ