Pluspunten

Pluspunten

Snelle en nette aflevering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

levering was snel.

bestelde product (zandbak voor onze kleindochter) was van een slechte kwaliteit. 1 van de 4 staanders was dusdanig krom, dat wij deze aan de achterkant uit het zicht moesten bevestigen. De 2 dakdelen sluiten niet op elkaar aan, zit kier van ruim 1,5 cm tussen! Alle delen bedekt met groene uitslag = schimmel. Wij hebben spijt van de aankoop, hadden achteraf meer geld willen uitgeven voor een beter product, (betaald 105 euro incl. verzendkosten.

Pluspunten

Pakketje netjes op tijd geleverd. Helaas niet op het opgegeven adres.

Bonnen bv(factuur en opdrachtbevestiging) steeds met elkaar blijven vergelijken.

Pluspunten

Duidelijke informatie door middel van mail, snelle verzending\ levering. Gewoon goed!!

Pluspunten

Nette levering

Levering duurde wat langer dan aangegeven op de site

Pluspunten

Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle levering

Bestelling is door postbedrijf tegen de voordeur aan gekwakt zonder dat er iemand thuis is. Omdat het toch om grote bedragen gaat lijkt het mij niet onverstandig om te eisen dat er getekend wordt bij afleveren

Pluspunten

Wij hadden een skelter gekocht met daarop schade. Helaas werkte de leverancier niet echt mee....Kuhlkamp echter wel. Zij hebben voor een prima oplossing gezorgd! Een webshop met echte klantenservice dus!

Pluspunten

Lekker makkelijk en duidelijk bedrijf

N/a

Pluspunten

goede service en duidelijkheid

staat op site voor 11 uur besteld volgende dag thuis ik bestel donderdagavond maar werd pas maandag bezorgd daat zou misschien beter op gelet kunnen worden maar ben heel tevreden met de bank hij is super

Pluspunten

Snelle levering met belafspraak en volgen via internet. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Had bij de omschrijving kunnen staan dat de betonplaat 1 zijdig glad was, dus misschien omschrijving aanpassen?

Pluspunten

Het ging bij ons om een bijzonder geval: na 14 dagen was het DHL nog niet gelukt om onze tuinbank op het juiste adres af te leveren. Vanuit uw bedrijf werden wij hierover met regelmaat telefonisch op de hoogte gehouden. Het was duidelijk dat de 'schuld' niet bij uw onderneming lag en het contact hierover hebben wij als erg prettig ervaren. Dat de accountmanager het contact van de stagiaire overnam gaf aan dat de 'zaak' serieus werd genomen.

De stagiaire die ons aanvankelijk steeds te woord stond, kwam was passief cq te weinig daadkrachtig over. Het werkschema om de bank in elkaar te zetten slaat enkele stappen over. Dit kan en mag duidelijker.

Pluspunten

Perfecte en snelle levering.

Pluspunten

wij kregen een aantal mailtjes zodat wij wisten hoe het met onze bestelling zat. Dit vonden wij plezierig

geenMarjan

Pluspunten

alles netjes en op tijd afgeleverd voor een prima prijs

Pluspunten

Vlugge afhandeling en goede berichtgeving

Pluspunten

Precies zoals ik verwacht. Goede communicatie en snelle levering

Pluspunten

Heldere communicatie over bestelling en levering.

Pluspunten

Prettig telefonisch contact, snel en op de afgesproken dag bezorgd. Het product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Bij verzending via DHL is niet bekend hoe laat het wordt bezorgd. Track & trace geeft heel weinig informatie.

geen

6 De Pol