Laden reviews...
256 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Most reviews highlight fast delivery and high quality, with customers noting reliable service and clear communication. Many responses mention competitive pricing and ease of ordering. A few observations about issues were resolved promptly, contributing to a generally positive overall experience.
Een kapotte spa vac stofzuiger ontvangen . Mondstuk gescheurd en buis ingedeukt. Na circa een maand reactie van Buitengoed waarom ik het niet gemeld heb maar wel een negatieve reactie ( op hun verzoek ) heb gegeven. Vreemd van Buitengoed . Ik heb direct een reactie gegeven. Ze gaven aan binnen 7 dagen te reageren , werd een maand. En dan geen excuses aanbieden. Maar fout bij klant leggen.
Beveelt niet aan
2 June 2022
Kees
Kraggenburg
Voor zover we terug kunnen vinden, heeft u het probleem helaas alleen via een review kenbaar gemaakt en niet per mail of via het klachtenformulier op onze website. Wij kijken inderdaad niet continu naar de reviews en zagen dus pas later dat u een probleem heeft.
We hebben toen zowel een financiële oplossing als het nasturen van onderdelen aangeboden.
2 June 2022
Hay Steegs
Panningen
Producten netjes verpakt in de doos en zsm geleverd.
Bianca
Angerlo
Het artikel was zeer goed verpakt zodat het onbeschadigd op de plaats van bestemming is aangekomen.
W.C.M.
Poeldijk
Wij hebben een zandbak besteld bij buitengoed, snel geleverd en mooi product! Probleem bij montage werd direct opgelost en uitgelegd, zeer goede ervaring met positieve en snelle service!
Lisa
Lelystad
Snelle levering van een goed product tegen een nette eerlijke prijs
Jeanet
Vlaardingen
Snelle en correcte levering
31 May 2022
Annemarie Hoeve
Vlijmen
Helaas is een plank aan de linker zijkant van de oppottafel (boven bij het werkblad) flink beschadigd gearriveerd. Heb geprobeerd om het te lijmen en alsnog tijdelijk te plaatsen.. Het is namelijk een cadeau voor een vriend, die aanstaande donderdag “50 jaar” wordt. Ik heb de oppottafel vanmiddag daarom toch maar in elkaar gezet. Omdat vervanging van het hele pakket te lang duurt. En eigenlijk niet noodzakelijk is. Maar ik ontvang wel heel graag gratis een losse nieuwe plank ter vervanging van de kapotte aan de linker zijkant.
Karlheinz
Middenbeemster
Ik had mij heel wat voorgesteld bij de Douglas moestuinbak op wielen voor €140.00. De planken pasten niet goed opgeklaard, de instructie was zeer summier, en in het plexiglas deksel zat een scheur. Als ik dit geweten had, had in een completere kas gekocht bij een tuincentrum! Graag wil ik een foto toevoegen van het deksel van plexiglas met de scheur,
Beveelt niet aan
Rikst
Oentsjerk
prima materiaal en snelle levering, compleet geleverd en zelfs door mijn man in elkaar gezet
Antoinette van den Berg
VARSSELDER
Goed materiaal, snelle levering
29 May 2022
Sonja Wisse
Westdorpe
Goede service produkten en snel geleverd
29 May 2022
c
Almere
Duidelijke website
Mart
Heeze
Goede kwaliteit en duidelijk zoals hetnop de site staat. Prima service.
Ad
Rijen
Snelle levering en goed verpakt verzonden, montage was eenvoudig
Jan
Dalen
Mooie houtkachel we genieten ervan.
Marjan
Soest
Het product is goed verpakt geleverd en werkt prima.
Jimmy
Zwijndrecht
zeer snel geleverd
27 May 2022
gunter trekels
alken
Gister besteldnandere dagbgeleverd super zo hoort het
27 May 2022
Berry
Elim
Goede website, snel bezorgd!
26 May 2022
Jeroen
Lippenhuizen
Een mooie bak, helaas wel al wat gespleten toen deze binnenkwam
26 May 2022
Kaeso
Heiloo
Spullen netje binnen 24 uur ontvangen.
BartJan
Groessen
Niets aan toe toevoegen geweldig goed verpakt en snelle levering
Benedict
Hoofdplaat
René
Bunschoten-Spakenburg
Mooi en degelijk product voor een scherpe prijs. Snelle aflevering, goed verzorgd en verpakt. Zeer tevreden!
Roald
Amsterdam