Pluspunten

Prima bakken zeer tevreden.

Goed te woord staan aan de tel. We hadden geen bericht gehad wanneer de spullen gebracht werden,ik belden en ik vond dat ik niet goed geïnformeerd werd. Dus moest ik thuis blijven in afwachting wanneer het gebracht werd.ik had geen mail gehad vandaar m'n telefoon. Heb de spullen nu maar heb echt geen mail gekregen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alleen maar positief...snelle levering...

Pluspunten

Goed telefonisch contact. Snelle levering. Ik woon in noord holland noord maar alles keurig binnen 1 werkdag binnen

Iets betere productomschrijving

Pluspunten

Tuinscherm op vrijdagavond besteld en dinsdagochtend werd het al thuis bezorgd :-) Het enige minpuntje: er was geen nederlandse handleiding bij. Engels gaat, maar je eigen moedertaal werkt soms toch beter. Inmiddels is er al contact geweest met de firma en ze gaan het bespreekbaar maken bij de leverancier om een nederlandse handleiding mee te sturen :-) Compliment voor de snelle reactie.

Nederlandse handleiding ontbrak

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd

Nvt

Pluspunten

alles klopte

Pluspunten

Gebeld om te vragen of de heidematten op voorraad zijn. Toen ik op het bedrijf kwam lag het al klaar en werd vriendelijk geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

toezegging waargemaakt

Pluspunten

Snel, netjes pakket keurig in doos geleverd, goede en effectieve communicatie.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie, goede prijs/kwaliteit, afgeleverd cf. afspraak/verwachting

Pluspunten

Snelle en goede service.

Een track eb race route zodat je ongeveer weet hoe laat het product bezorgd wordt.

Pluspunten

snel /. niet duur

ondanks dat het goed verpakt was waren er toch een paar kromme hoekjes misschien houtjes ?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dik te vrede.

Pluspunten

Eenprima afwikkeling van de order,en een hele snelle levering

Pluspunten

Duidelijke website. Goede communicatie over wel/niet op voorraad. Het bestelde is netjes geleverd.

Track&trace van DHL is van weinig nut: geen informatie vooraf over datum en verwacht tijdstip van levering. Dat hebben andere vervoerders beter voor elkaar!

Pluspunten

De goederen zijn netjes afgeleverd en zijn tussentijds correct geïnformeerd. De goederen waren zeer goed verpakt en was compleet.

We hebben een Napoleon barbecue gekocht voor een zeer nette prijs, helaas was de informatie op de site wat summier, waardoor we op andere sites moesten kijken.

Pluspunten

Eerste bestelling bij jullie gedaan, vrijdag bestelt maandag morgen binnen ,ben dik tevreden met service.

N.v.t.

Pluspunten

Pluspunten

Super service, producten en levering!

Pluspunten

Snelle levering van de juiste en goede spullen, tegen betaalbare prijs.

Pluspunten

Juiste en tijdige communicatie over bestelling

Installatiedocument/gebruiksaanwijzing van aangeschaft artikel niet duidelijk genoeg, maar kan er mee door. Ook had het artikel kleine beschadigingen die overigens niet de gebruiksfunctie van het artikel aantasten

Pluspunten

Pluspunten

Supersnelle verwerking en levering. Helaas transportschade maar direct naar tevredenheid opgelost.

6 De Pol

Losser 7581 CZ