Laden reviews...
257 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les avis font état d'une livraison rapide et d'une bonne qualité des produits. Le service client est apprécié pour sa réactivité et les informations claires sur les commandes. Les prix restent raisonnables et le processus d'achat est généralement fluide. Dans l'ensemble, les clients semblent satisfaits.
Buitengoed biedt het assortiment van Intratuin maar dan ook vanuit je luie stoel! En dat tegen prima prijzen een uiterst snelle levering en goede service bij vragen! Koop hier al mijn Jacuzzi onderhoudsbenodigdheden. Aanrader!
14 January 2023
Rene
Duiven
Prima, goede website en snelle afhandeling.
13 January 2023
P
Nijkerkerveen
Netjes verpakt
12 January 2023
Francien
Wijnbergen
Alles verliep soepel en volgens afspraak
10 January 2023
RE
Dedemsvaart
Ondanks backorders toch op tijd geleverd
8 January 2023
Kees
Waskemeer
Makkelijk bestelt en snel verzonden. De aankoop zat in een veel te grote doos waardoor het artikel door de doos rammelde. De doos was ook flink gedeukt en op 2 plaatsen iets ingescheurd. Gelukkig is er niks verloren gegaan.
8 January 2023
Saskia
Landgraaf
Zie boven.
M
Utrecht
Bestelde producten werden snel geleverd maar vanwege het feit de bestelde maatvoering aan onze kant niet werkte moesten we het product retour sturen. Retour proces was eenvoudig en we kregen zelfs nog een voucher van 10 euro kado voor een evt toekomstige aankoop. Al met al zeer gewaardeerde actie van Buitengoed.
Niels
Dodewaard
Nette en snelle levering
Angelika
Arnhem
Dit bedrijf raad ik iedereen aan perfecte service
Jan
Horst
Goede en duidelijke website Goede omschrijving product Snelle levering
4 January 2023
Jolanda
Wierden
Duidelijke site. Snel te bestellen en snel geleverd. Product goed verpakt en precies wat ik ervan verwachte.
3 January 2023
Rod
Losser
Snel gevonden op internet, bestellen ging makkelijk, binnen korte tijd geleverd.
2 January 2023
Annelies
Amstelveen
Hele snelle verzending, ondanks de feestdagen alles netjes 1 dag later binnen.
31 December 2022
Beerta
Top site en goede prijs
M.
Ede
Op tijd geleverd en was hetgeen ik wilde
Tony
Biervliet
H.
IJhorst
Levering goed. Goede kwaliteit
28 December 2022
M
Middelburg
Nadat we het bestelde producht hadden ontvangen bleek dat we een onjuiste maat en uitvoering hadden ingevuld. We hebben gelijk de juiste uitvoering besteld en de kosten werden direct gesaldeerd met de retourberstelling. Helemaal top!
27 December 2022
Rene
Akersloot
Voldoet precies aan onze wensen
27 December 2022
Wil van Hunnik-Douma
Austerlitz
Ik drukke kersttijd toch een snelle levering.
26 December 2022
Ger
Ulft
Prima geregeld.Snelle service keurig verpakt.
25 December 2022
Marianne
Huizen
Opppot tafel besteld, werd binnen 3 dagen geleverd. Duidelijke handleiding, stevig materiaal.
25 December 2022
Lisette
Heerenveen
De lichtjes boom werd snel geleverd, goed verpakt. En voldeed aan de verwachtingen.
24 December 2022
Lonneke