Snel geleverd Perfecte kwaliteit,

Ziet er heel mooi uit

Helaas wel ruw hout, veel oneffenheden waardoor mijn zoontje direct al verwondingen heeft opgelopen.

Snelle levering en kwaliteit

Na het bestellen is de levering (ophalen) ook snel geregeld.

Snel en goed!

Netjes te woord gestaan met een vraag over beschikbaarheid vh product en vlot geleverd.

snel geleverd

netjes en snel geleverd, product voldoet aan de verzachting

Super !

Alles was oké!

Fijn formaat

Redelijk simpel in elkaar te zetten

Goede snelle levering

Goede en snelle levering van het juiste product

Prima parasolvoet en fijne aflevering

De SenS parasolvoet die wij zochten voor bij onze SenS zweefparasol vonden we bij Buitengoed. Bestellen ging eenvoudig en levering kwam al snel. In overleg met de chauffeur kon de parasolvoet bij de achtertuin worden afgeleverd. Fijn. De voet bleek na uitpakken wel iets groter dan de 70x70cm. Meer 75x75cm, maar dat verschil is geen probleem. Wij zijn erg blij met onze zware parasolvoet!

Heel benaderbaar en open.

Communicatie is super. Ze weten hoe het hoort. Ik ben op een vraag keurig teruggebeld en dat verbaasde me zelfs. Meestal hoor je niets meer terug. Een goed team. Voorbeeld bedrijf. :)

Slecht

Slechte kwaliteit en de maten kloppen niet. Werkelijk pure rommel!

Prima webshop

Geen moeilijk gezoek, aanklikken, afrekenen en morgen in huis...., prima!

Alles zoals verwacht.

Harmonicaschaduwdoek gekocht, netjes geleverd en alles compleet met zeer duidelijke beschrijving.

Helemaal naar wens geleverd.

Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Echt een aanrader.

Goede en snelle levering

Bestelde artikelen goed en snel ontvangen.

Snelle levering, goeie kwaliteit

Snelle levering, goeie kwaliteit, concurrerende prijs

Snelle levering..Ruime keus.

Snelle levering!

Perfecte levering en snel. Allen viel de kwaliteit van het product een beetje tegen want we moesten verschillende planken los maken en weer vast schroeven omdat ze niet goed geplaats waren op de latten. Een van de 3 planken zat dan bv 1 cm te ver naar recht zodat de zijpanelen niet paste of dat er een grote kier ontstond. Gelukkig was dit door mijn man aan te passen maar het hoort niet. Met vriendelijke groet, Karin

Dag bezorging klopte niet

Een cadeau voor een vriend besteld met het verzoek die vandaag (13 juli) te bezorgen. Die optie was er ook. Echter was die vorige week donderdag al bezorgd.

Slechte kwaliteit,l

Niet zo zeer het materiaal maar wel de voorgevormde stukken. Deze waren scheef , anders dan op tekening pasten niet goed etc te veel om op te noemen. Heb ook een klachtenlijn gestuurd. Was echt schandalig slecht.

Duidelijke website, snelle levering, goede prijs

De bestelling werd netjes en snel bezorgd, de zandbak is van prima kwaliteit en voor een mooie prijs

Snelle en correcte service

Online een artikel gevonden en middels een chatbericht gevraagd of het snel gestuurd kon worden. Dat kon en is ook daadwerkelijk de volgende dag afgeleverd. Zeer tevreden over artikel en service.

Snelle levering, goede service, mooi product!

Snelle levering, goede service, mooi product!

super

snelle juiste levering. duidelijke website

Door een verschrijving het verkeerde huisnummer ingetikt, achteraan gebeld en werd direct opgepakt. Prima service.

6 De Pol

Losser 7581 CZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire