Netjes door U geholpen

Het hout is netjes afgeleverd en door de chauffeur aan de achterkant van het woonhuis bij de tuin afgeleverd. Het hout was netjes recht, echter de lange balk van 10 x 5 lengte 5 mtr. was door een enorme kwast niet veilig voor in de toekomst. Derhalve heb ik een koppelplaat erop geschroefd.

Schitterende schaduwdoek

Vandaag alles gemonteerd en opgehangen met allemaal rvs producten voor een lang leven gemaakt hierdoor. Constructie is eenvoudig te monteren na eerst een frame te hebben gebouwd. Handleiding bijgevoegd. Zijn dik tevreden met het doek dat nu de zon voor ons weg houd met warme dagen en nu fijn om de eethoek of zo eronder te plaatsen

Goede en snelle levering!

Vrijdagmorgen de bestelling geplaatst en zaterdagmiddag de goederen al in huis.

Snelle verzending

Het kontakt, het overleg, het meedenken, de bestelling en de snelle afhandeling en levering.

Goed geregeld!

Contact vooraf, tijdens en achteraf als zeer goed ervaren. Alles wordt goed en netjes geregeld, ze zijn altijd bereikbaar.

Duidelijke informatie over order en snelle verzending

Wacht al 2 weken op bevestigingsmateriaal

2 weken geleden 2 houten loungestoelen gekocht. Buiten dat het hout van redelijk slechte kwaliteit is, hadden ze 7 van de 8 bouten te weinig gelevend. Inmiddels, 2 weken later, diverse mails en meerdere telefoontjes verder, nog niets binnen. Vorige week gaven ze aan contact te hebben gehad met de leverancier (Sens-line) en deze zou ze opsturen, niets binnen gekregen, vandaag nogmaals gebeld, zeggen ze dat het pakketje zogenaamd kwijt is en dat ze het alsnog opsturen.... ben benieuwd! Bestel hier in ieder geval nooit meer !!

Heldere website met goede beschrijvingen van de producten. Doen wat ze beloven.

Snel en mooi materiaal

Ik bestelde kastanje hekwerk. Was er de tweede dag al. Netjes geleverd en zelfde als op de foto. Nu een mooi nieuw hek in de tuin staan.

Adequate levering, goed verpakt, mooi product, goede handleiding

Zeer goede ervaring, zoals je zou verwachten, niks op aan te merken. Sommige schroefjes gingen wat lastig het hout in, maar verder prima product.

Prima, op tijd en volgens afspraak.

Fijne website. Snelle levering van bestelling

Nooit meer, slechtste ervaring ooit

Dure verzendkosten, waardeloze kwaliteit (schanskorf-tang) Totaal geen reacties terug mogen ontvangen, zeer onbeleefd brutaal,Enz. Voel me echt opgelicht door firmaatje BUITENGOED

snelle verzending & product voldoet aan verwachting

vuurschaal van 80cm gekocht, product voldoet aan de verwachtingen en was bijzonder snel verzonden. 2 dagen later in huis net op tijd voor vaderdag. enige verbeterpunt was de wijze van inpakken. Een plastic zak en tape ws wat karig, desalniettemin is de schaal wel heel aangekomen.

Uitstekend product, snelle levering

Het product voldoet exact aan de beschrijving, de kwaliteit is top! Supersnel geleverd (dag na bestelling), in één woord SUPER!

Goede service, goed te bereiken, product zoals beschreven

Goede service, goed te bereiken, product zoals beschreven

Product zoals beschreven, goed dus.

Levertijd duurde langer dan aangeven, jammer!

Viel tegen

De levering was snel maar de verhoudingen kloppen niet echt,slechte afwerking. Advies was 10 zakken zand en die krijg je er nooit in.

schaduwdoeken bestelt en kwaliteit en levertijd perfect binnen 2 dagen

Helaas wat late levering doordat een deel niet op voorraad was

Jammer dat het zo lang duurde.

Zeer slecht.

Voor onze kleinzoons kochten we een houten kinder pick-nick set. Het werd naar het betaal adres gestuurd i.p.v. het opgegeven adres. Zaterdag maakte ik het pakket open en wat zag ik, vieze houten planken zelfs op het tafelblad de afdruk van een grote zool. Buiten dat het vies was, was het hout zo grof van structuur, vol grote splinters en roestige spijkers. Samengevat: voor kinderen een levensgevaarlijk setje, ik heb het nog geprobeerd te schuren maar daar was geen beginnen aan, splinters van we 10 cm. Wat ik gedaan heb, niet mijn kleinkinderen aan bloot gesteld, het gaat naar de stort, als ik het terug stuur voel ik mij schuldig als het naar iemand anders gaat. Mevrouw M. Brugman

goed geholpen

zeer goede service znel geleverd

Fast delivery

Good and fast delivery and product as described. It was easy to put together.

Vuurschaal 1000mm

Vuurschaal besteld. Bij ontvangst bleken er gaten in de onderkant geboord te zijn. Dit was niet vermeld om de website. Bij telefonisch contact werd ( onvriendelijk) meegedeeld dat dit altijd zo is. E-mail gestuurd dat wij de vuurschaal willen retourneren omdat wij er zo niets aan hebben. Krijg ik een mail terug dat door drukte het lang kan duren voordat je antwoord krijgt ( terwijl reclames binnen 48 uur gemeld moeten worden) maar er stond bij dat je ook kon bellen. Dus weer gebeld. De mail zou doorgestuurd worden en behandeld. U raadt het al tot op heden ( week later) nog helemaal niets gehoord. Persoonlijk vind ik dit geen goede service.

6 De Pol

Losser 7581 CZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire