Snelle levering en goed product

Wederom zeer tevreden

prima zandbak

levering duurde wat langer, 2 weken (lag waarschijnlijk niet aan Buitengoed maar aan DHL)

Top service en snel geleverd

Snelle levering. Enige minpuntje is dat sommige artikelen moeilijk te vinden zijn op de site. Pluspunt is na telefonisch contact alles snel duidelijk en kunnen bestellen.

Goede service, duidelijke afspraken, en zeer goede kwaliteit voor een laag prijsje.

Goede service, duidelijke afspraken, en zeer goede kwaliteit voor een laag prijsje!!

Bijzonder goed afwikkeling

Per ongeluk het verkeerde geleverd gekregen, maar direct opgelost. Hier zouden een hoop bedrijven van kunnen leren

Geleverd op tijd volgens afspraak. Goed materiaal

Levering duurde wat langer door drukte maar ik ben zeer goed geholpen

Terrashaard gekocht. Eerst gebeld, ja er waren nog 2. Besteld, er stond wel dat het 1 werkdag zou duren maar dat werd iets van 4/5 dagen ivm coronadrukte. Tussendoor heb ik nog gebeld maar weer prima te woord gestaan door vriendelijke medewerker. Haard prima ingepakt ontvangen. Ik zou hier wel weer iets kopen. Mvg Dorien

Pakket goed verstuuurd maar niet compleet

Het pakket is goed aangeleverd. Bij het in elkaar zetten van de minituin kwam ik schroeven te kort. De poten waren allemaal hetzelfde waardoor ze of links of rechts passend waren. Ik heb de poten uit elkaar moeten halen en opnieuw in elkaar moeten zetten zodat de boutgaten wel op zijn plek zaten. De 3 planken ter ondersteuning van de vlonder waren te lang. Ik moest de plank dikte eraf zagen.

Heldere website en snelle levering. Een adres om te onthouden.

Bij het zoeken van juiste product snel, duidelijk zichtbaar op de site.

Snel makkelijk duidelijk

Juiste prijs, verpakking kan beter

Deze zomer een aantal plantenbakken voor buiten en nog een los item besteld. er was een deel van de bestelling niet op voorraad en ik kreeg tijdig een bericht. Eenmaal het pakket ontvangen vond ik dat het verpakkingsmateriaal; Bubbeltjesplastic, plastic folie & tape niet voldoende bescherming gaf, vooral niet op de hoeken. al om al waren de producten niet noemenswaardig beschadigd. Ik ben nog heel tevreden met de aankopen

Slecht verpakt en beschadigt

Toen ik ik het product op de oprit zag liggen dacht ik wie heeft dat hier gekiept, gebroken platen en stukken uit het hout. Originele pallet gebroken en daar onder een andere geplaatst zeer onprofessioneel ..

Prima product goed omschreven

Zeer goed.

Heb gevonden wat ik wilde, daarna goed en vlug ontvangen een duim voor het personeel.

Goed product met goede service

Buitengoed heeft mij het product dat zij aanboden geleverd naar verwachting. Ik ben erg blij met het product en kan Buitengoed dan ook zeker aanbevelen.

goed en snel

goed en snel

Super klantgerichte service

Duidelijke informatie en advies.deskundig en betrouwbaar

Snel makkelijk en goed

Eenvoudig en snel bestellen. Goed overzicht en goede (af) levering..

Goed en behulpzaam

Had een zandbak besteld die helaas niet meer leverbaar was ik kreeg meteen een email met uitleg wat ik kon doen ik heb er voor gekozen deze te annuleren en een nieuwe te bestellen die was binnen 4 dagen thuis bezorgd en kids zijn er blij mee..

Mooi product en goede suggesties buiten het product om!

Zandbak gekocht en daarbij werd de suggestie gegeven om anti worteldoek bij te kopen. Ook werd aangegeven hoeveel zand er nodig is om de bak te vullen. Juist daar ben ik blij om achteraf hier niet mee geconfronteerd te worden.

Bankje

Snelle levering vlgns plan. Zelf in elkaar zetten was niet moeilijk maar kost wel tijd

Prima zaken doen!

De levering van de containerkast is ondanks de Corona crisis supersnel geleverd. We konden gelijk aan de slag. En na twee en halve dag was de kast geschilderd en al af. Heerlijk zo’n kloppend bouwpakket!

OK

Deel van bestelling ontbrak in de levering, na contact met de klantendienst alsnog ontvangen

Volgens verwachting

snel en goed product

6 De Pol

Losser 7581 CZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire