Pergola is goed. Vervoerder niet fair.
Afgelopen vrijdag is onze Nesling pergola afgeleverd door de firma Beers Winkel Transport.
Omdat onze totale bestelling groter was dan 900 euro zouden wij geen transportkosten hoeven te betalen.
Van te voren heb ik duidelijk de afleverinstructies bij de order ingegeven. Wij wonen namelijk op een WOON park, dat is beveiligd door een slagboom. Van te voren ook telefonisch doorgegeven dat de chauffeur even moest bellen als die bij de slagboom zou staan, dan kon ik heb toegang verlenen. Duidelijk aangegeven dat wij in een woonpark woonde.
Op het moment van aflevering kreeg ik te horen dat er niet op een VAKANTIE park afgeleverd kon worden. Na overleg tussen chauffeuse en hoofdkantoor kreeg ik de optie om voor 50 euro extra het 400 kg pakket met de heftruck naar ons huis te brengen. Het pakket niet aannemen was ook geen optie, dan had ik ook voor extra kosten opgedraaid.
Wanneer ik vooraf van deze extra kosten op de hoogte was gebracht, had ik maatregelen en hulp kunnen regelen bij buren, en het pakket zelf van de weg naar ons huis kunnen vervoeren. Die mogelijkheid was er nu niet.
Telefonisch overleg met de vervoerder bleek achteraf niet mogelijk.
Over het product zelf, en over de afhandeling van Buitengoed vooraf ben ik tevreden. Maar de vervoerder Beers heeft een vijf sterren score behoorlijk omlaag gebracht.