Mooie wilgentenenschuttingen en een goede prijs

En keurig goed verpakt thuis geleverd.

Goede informatieve website

Mooi kokosmat voor goede prijs Helaas niet dog proof

goed verpakt op afgesproken tijd geleverd

mooi product goed verpakt voor verzending op tijd geleverd aantrekkelijke prijs

Kwaliteit

Snelle en correcte levering

Mooi assortiment, goede communicatie en snelle leverinh

Oppottafel is van goede kwaliteit, goede instructiebom te monteren en compleet.

Prima website met duidelijke uitleg en toelichting.

Prima ervaring. Ook de levering door Beers prima

Redelijk

bestellen en bezorging ging prima. Alleen wordt je daarna, ondanks dat je absoluut niet gekozen hebt voor het ontvangen van nieuwsbrieven, toch bestookt met nieuwsbrieven en andere onzin. Dat begrijpen webwinkels nog steeds niet blijkbaar, dat je na een aankoop niet nog tijden lang lasting gevallen wilt worden met allerlei mails over je aankoop.

Geweldige zandbak! Goede kwaliteit

Overal zijn de zandbakken uitverkocht. Via google kwam ik bij jullie terecht. Goede kwaliteit, makkelijk in elkaar te zetten. Mijn dochter van 1 is er helemaal blij mee!

Snelle levering ondanks deze tijd

Ik heb de oppottafel snel ontvangen. Goed product. Enige minpuntje is dat er geen beschrijving, schroeven en voorgemaakte gaten in de planken zaten, maar gelukkig zijn we eruit gekomen en staat die stevig op zijn plaats.

Verkeerde levering

Levering niet in overeenstemming met bijgevoegde gebruiksaanwijzing Slechte schroeven meegeleverd, moest zelf goede schroeven kopen

Bij Kuhlkamp onze Jacuzzi gekocht, topservice, goede garantie. Levering en bestelgemak onderhoud materialen, probleemloos en zorgeloos. Wilt u een Jacuzzi aanschaffen en onderhouden hier bent u aan het juiste adres.

Product valt tegen

Montage van product is niet voldoende, ik heb zelf haakse beugeltjes gekocht om de boel te monteren op een verantwoorde manier

Snelle levering en goede prijs

Idem

Mooi aanbod, goede communicatie

De website is goed voorzien van duidelijke informatie. De bestelling gaat makkelijk en vlot, en de communicatie via de mail is prettig.

Mooi bankje goede kwaliteit prijs verhouding snelle levering.

Hier koop ik zeker weer in de toekomst.

Mooi product

Snelle service . Goed verpakt. Mooi zandbakje dat net even anders is

Ondanks dat er bij het product 'eind mei leverbaar' stond, was het binnen een paar dagen al in huis. Netjes verpakt. Kwaliteit van de moestuintafel laat te wensen over, maar dat ligt niet aan de webshop.

Op maandag heb ik eerst telefonisch geïnformeerd over de levertijd. Hierbij kreeg ik duidelijke uitleg hoe het leversysteem werkte. Dinsdags werd ik teruggebeld en vertelde men dat het zeer druk was. .Op donderdag kreeg ik de levering. Prima service.

Artikel besteld en zoals aangegeven de volgende dag in huis

Een bestelling geplaatst voor 13.00 uur, en de volgende dag al in huis, bedrijf heeft aangegeven dat ondanks corona, de bestelling wel langer onderweg kon zijn. Keurig op de hoogte gehouden, door middel van email

Snel, goed en niet duur...

De ene dag besteld, de volgende dag in huis... Chapeau!

Snelle levering aan scherpe prijs

prima produkt en snelle levering

Het geleverde produkt is van prima kwaliteit en de levering gebeurde volgens afspraak

Netjes en snel geleverd, artikel zoals omschreven

Netjes en snel geleverd, artikel zoals omschreven

Prima product tot zover, makkelijk in elkaar te zetten

Vanmorgen bij het in elkaar zetten bleken 2 planken los te zitten n nietjes verbogen. Niet fijn, en nu iets scheef in elkaar want ik ben geen timmervrouw. Jammer! Verder tot zover tevreden

&goede kwaliteit

6 De Pol

Losser 7581 CZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire