Product zoals beschreven, volgende dag al in huis

Kwaliteit aan een scherpe prijs!

Ik ben zeer tevreden over de aangekochte zandbak. Zeer snel ontvangen. Prima aanbod, vlotte communicatie.

Toppers

Goed en snel

Snelle en correcte levering

Keurig volgens afspraak

Super goed en vriendelijk geholpen

Proactief en meedenken

Mooie bakken !

Hoewel de levering in stukken verliep, was de de service prima. Al mijn vragen en bekommernissen werden goed beantwoord en opgevolgd.

een snelle goede service

snel geleverd en perfect verpakt

Mooie containerombouw

Voldoet aan de verwachting en ziet er mooi uit. Enig minpuntje is dat je wel een aantal uur zoet bent om hem in elkaar te zetten.

Ervaring met 2 meningen

Ik had deuren besteld zonder ramen en deuren met ramen waren geleverd. Dit was balen en gelijk gebeld. Omdat het niet gelijk opgelost kon worden hadden ze een voorstel gedaan en uiteindelijk netjes opgelost.

Als je iets besteld is het in goede handen

Prijsvriendelijk, en snelle bezorging. En produkt in goede conditie

Zeer vriendelijke en behulpzaam. Ik werd zelfs opgebeld om iets te verduidelijken. Kom je niet gauw tegen. Mvg Linda

Alles dik in orde

Lekker stevig oppot tafel gekocht, voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Goed product

De levering duurde wat langer, maar was t waard. Een nette, stevige kruidentafel.

Snel geleverd en top producten!

Naar verwachting

Snelle levevering, keurig verpakt.

De bestelling was een dun glas voor mijn buitenlamp. Was heel goed verpakt dus heel aangekomen. Nu u

Vlot

Vlotte levering en in uitstekende staat aangekomen

Levering kwam vlot aan en zag er goed uit.

perfect het produkt dat ik wou ontvangen

geleverd op tijd en in orde

Alleen dhl is zeer slecht

Stevige mooie oppottafel

Product werd keurig ingepakt afgeleverd. Je moet even rustig de tijd nemen om in elkaar te zetten, omdat je zelf de gaatjes moet boren, maar dat is geen probleem. Alleen figuur 2 in de handleiding lijkt door Escher te zijn getekend. Door de extra steunen en de dikte van het hout staat hij heel stevig. Mooi geïmpregneerd grenen dat dus lang mee hoort te gaan. Zeer tevreden.

Goede prijs en snelle levering

Ik heb een hoes voor mijn Paraflex muurparasol besteld. Deze was bij Buitengoed het goedkoopst, zelfs met de verzendkosten erbij. Ook nog snel geleverd.

Perfecte bezorging

Precies op de plek Voorde ingang v d steeg /tuin Nog bedankt Vraagje hoe wordendeze schuttingen van wilgen geplaatst ? In de lengte/of breedte Vr gr Gerard

Hier ben je nog echt klant!

Mijn bestelde artikel kwam (helaas) met wat lichte transport schade. Dit is keurig en met vlotte directe communicatie opgelost!

snelle levering, goed verpakt

bbq hoes was goed geleverd en goed ingepakt

6 De Pol

Losser 7581 CZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire