Laden reviews...
258 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Le recensioni evidenziano consegne puntuali e prodotti di buona qualità. Il servizio clienti è spesso lodato per la disponibilità e la comunicazione chiara. I prezzi sono competitivi e l'acquisto risulta generalmente semplice. In sintesi, i clienti sembrano soddisfatti.
Super snelle levering en altijd genoeg op voorraad, top.
31 March 2021
Hans
Wildervank
Het product was niet voorradig. Lang gewacht maar er werd goed gecommuniceerd!
31 March 2021
Johan
Purmerend
Als plus de zeer snelle levering.(order: 3051972) Ik heb een klacht over de zeer slechte afwerking van mijn op pot tafel. Zo als u op de foto kunt zien is het hout al gespleten door de schroef en past de lade niet. Er is geen enkele plank recht afgezaagd of even lang,dus een strak resultaat is bijna niet mogelijk. Dus heb ik alles zelf haaks moeten afzagen om nog een beetje fatsoenlijk resultaat te krijgen. En dit alles kost € 150,00 euro. Ik denk dat een stevige compensatie van uw kant terecht is. Deze klacht heb ik gemeld op 23-03-2021
w
Hoonhorst
Na bestelling kreeg ik netjes een mail dat het betreffende artikel op dat moment niet op voorraad was ( stond er ook bij op de site) en ik werd keurig op de hoogte gehouden. Uiteindelijk is het alsnog sneller geleverd dan dat de verwachting was. Het product is ook zoals deze op de site stond.
Nicole
Almelo
De website is erg gebruikersvriendelijk, er volgt aansluitend aan de bestelling duidelijke info. Factuur en track and trace code volgen ook digitaal. Levering exact op tijd en vakkundig verpakt. Ik kan deze website aanraden.
Di
Enschede
Het geheel werd goed verpakt afgeleverd. De bijbehorende tekeningen waren veel minder handig dan van bijvoorbeeld IKEA producten, dus soms wat puzzelen. Uiteindelijk is het resultaat geheel naar wens.
Henk
Beek
Duidelijke website, snelle levering in coronatijd. De moestuinbak was goed verpakt en makkelijk in elkaar te zetten. Prima pakket voor de prijs.
E
Houten
Bestelling snel geleverd. Een product niet op voorraad, maar klantenservice oké. Alleen is een product (zandbak van douglas hout) niet erg hoogwaardig. We moesten het zelf nog schuren. Anders is de zandbak niet geschikt voor kinderen, maar dat is natuurlijk wel de bedoeling van een zandbak. Hoeken zijn niet van douglas hout, maar van zacht hout. De plekken waar de schroeven moeten zitten, zijn erg dicht bij de randen. Hierdoor scheurt het hout.
A
Rotterdam
Ben erg tevreden over de service en het geleverde materiaal.
Leo
Emmen
Karen
Woubrugge
duidelijke website en goede prijs-kwaliteit verhouding. Bestelling goed verpakt en snel geleverd.
Joyce
Hulst
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd. Wanneer je daarmee adverteert dan moet je ook nakomen. Mijn levering kwam (op een paar uur na) pas na een week. Toen ik daar wat can zei was het antwoord ‘Corona’. Wat mij betreft kan je daarmee een dag, hooguit twee verklaren.
Bart
De Meern
Ik heb een bestelling voor Tuinhout gedaan, ben goed en vriendelijk geholpen.
Leo
Carina
Roosendaal
Hele mooie harmonica zonnedoek gekocht voor boven onze pergola. Stevig en relatief makkelijk zelf te monteren. Net zo goed als concurrent, maar veel goedkoper.
Jurgen
Didam
Telefonisch benaderd of mijn bestelling correct is . Super netjes.
roland
Duiven
Ik heb mijn bestelling makkelijk kunnen doen en alles werd keurig netjes verpakt en op tijd afgeleverd.
Hetty
Hardinxveld Giessendam
Vlot en correct geholpen
Yvonne
Losser
Prima levering, vriendelijke chauffeur.
William Gaakink
Enschede
Mijn bestelling was kwijt geraakt door de transporteur. Na het melden van deze klacht nam buitengoed het serieus op en ging hiermee aan de slag. Ze hebben het probleem opgelost waardoor ik alsnog mijn bestelling kreeg. Echter was de bestelling wel klein beschadigd tijdens transport. Er zaten wat extra planken bij waardoor dit gemakkelijk op te lossen was.
Timo
Biddinghuizen
Speciaal bij jullie besteld vanwege de korte levertijd. Vervolgens 4 dagen later dan verwacht (ipv volgende werkdag, 5 dagen later), waardoor ik geen cadeau had op een verjaardag. Op mijn bericht aan jullie heb ik nog geen reactie gehad, teleurstellend.
Saskia
Utrecht
TOP
Philippe
Hoeselt
Bestelling stond klaar. Goed geholpen met opladen.
Jan
Losser
Snelle levering en een fantastisch product. Ik heb boombeschermers tegen de katten gekocht voor mijn catapla,s. Ze kunnen zonder iets er zo omheen. Heerlijk praktisch.
Trudy
Nijverdal
contact opgenomen met de klantenservice maar ik krijg geen reactie
23 March 2021
Sophie