Snel goed verpakt

mooi produkt

Besteld in de vakantie contact gehad met buitengoed levering zou binnen 5 weken, zijn keurig geleverd met 4 weken, de cocos schutting staat, ben er heel erg blij mee.

mooie Service

de bezorger heeft alle medewerking getoond

Super snel geleverd!

Vorig jaar de borders in de achtertuin en nu de voortuin borders voorzien van cortenstaal.

Betrouwbare leverancier

Buitengoed is al jaren mijn online leverancier voor mijn spa onderhoud. Ook prima telefonische service en advies.

Op tijd gebracht cf afspraak, en goede kwaliteit

Vandaag besteld morgen geleverd

Heb eerst telefonisch contact gehad,heel vriendelijk.pakket besteld en dag erop geleverd .goed verpakt! Zeer tevreden

Snelle levering!

Loungeset werd de volgende dag al geleverd. Het bouwpakket is eenvoudig om in elkaar te zetten, en het bankje is comfortabel

Snel en makkelijk

Besteld. Volgende dag kon ik het ophalen. Wordt netjes geholpen. Bestelling lag klaar.

Snelle levering. Top kwaliteit voor een goede prijs. Zeker aanrader.

Onverwachte bezorgingskosten NA het volledige bedrag betaald te hebben

Mijn wijk is in een no-emissie zone. Dit werd mij pas verteld toen de bezorging geregeld werd. Omdat ik geen eigen transport heb voor grote objecten zoals schuttingen moest ik weer 150eu neerleggen om het bezorgd te krijgen. De bezorging is letterlijk op straat geplaatst en is de bezorger vertrokken. Ik heb het met moeite allemaal in de tuin verplaatst. Ik vind dit niet kunnen... bij andere partijen is het altijd prima gelukt, met zelfs grotere objecten.. dus ik vind dit heel jammer en een nare ervaring. Ik snap niet waarom dit dan niet eerder verteld werd of deze kosten eerder aangegeven werden.

Goed advies en snelle levering.

Van te voren contact gehad en duidelijke antwoorden gekregen op mijn vragen. Er werd meegedacht en een praktische oplossing gevonden. De planken werden keurig op maat gezaagd waardoor het pakket makkelijker en goedkoop verzonden kon worden. En binnen een paar dagen werd het al geleverd.

Correct en snelle levering maar beschadigd

Verzending ging vlot, maar bij openen van de verpakking bleek het boek al meerdere beschadigingen te vertonen aan de rug. Heel jammer gezien het een geschenk was, maar daardoor ook geen mogelijkheid meer om het te retouren.

Snel, goed bij prijs en kwalitatief

Top ervaring.

meedenkende service

Ik had in het pakket artikelen dat ik besteld had een niet passend artikel. Hierover kreeg ik na bestellen een melding met voorstel tot wijziging, waardoor problemen vermeden werden.

Mooi product; doch prestaties vallen tegen,

De draadgaasmatten worden aangeboden met een dikte van 4 a 4,5mm. Opmeting levert (incl. Plastic!) exact 3,8mm. Ik mis dus een stuk buigstijfheid van de draadgaas mat. De bevestigingssteunen waren duur doch veelbelovend! Waarom niet van rvs-schroeven voorzien?

Geweldige service

Mijn eerste bus tuinbeits was niet goed. Hier melding van gemaakt, en de volgende dag had ik alweer een nieuwe bus tuinbeits. Gratis en voor niets. Dat is nou een top bedrijf. Zo kom je ze niet veel tegen.

Mooie zaak, uitgebreid assortiment

Het is een stukje rijden voor mij, maar dat is het ook meer dan waard. Prachtig en overzichtelijk opgezet. Mooi hout en toebehoren voor een schappelijke prijs. Kom hier zeker nog eens terug.

super positief

Artikel werd super snel geleverd!!!!!

Goede prijs en snelle service!

Een artikel wat ik zocht had korting, daardoor een leuke prijs en snelle service!

Ze doen wat ze beloven

Snelle en betrouwbare leverancier

Alles naar verwachting

Prijs en kwaliteit komen overeen

de kwaliteit was niet helemaal naar wens, maar gezien de prijs aanvaardbaar. Na zelf wat verstevigingen aangebracht te hebben is de oppottafel nu naar wens gemodificeerd.

Over het algemeen goed.

Prettig telefonisch contact gehad. Terug gebeld geworden als de bestelde planken op maat gezaagd mochten worden. Prima. Extra planken besteld. Maar goed want ik kon met 1 lengte niks maken. Te zeer beschadigd door azen . Over het algemeen tevreden.

Stand alone pergola met harmonica zonnedoek

Mijn bestelling was snel geleverd, en de verkeerd geleverde onderdelen werden per omgaande correct nageleverd.

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!