alle bestelde keurig op tijd geleverd

overzichtelijke website en spullen netjes op tijd geleverd

Zeer tevreden en snelle levering

Ik was verbaasd dat het zo snel en keurig geleverd werd.

De plantenbak met niveauverschil ziet er prachtig uit en het was geen probleem om hem in elkaar te zetten. Kortom heel blij mee, nu nog een mooi plaatsje in de tuin ervoor zoeken.

Goed en solide produkt met een duidelijke beschrijving. Zijn en erg blij mee

Wat vertraging, maar prima service en product

Helaas was het speelzand, in tegenstelling tot wat de site vermeldde, niet op voorraad en konden we de zandbak + speelzand niet een dag na bestelling in gebruik nemen. Wel werden we hiervan netjes telefonisch op de hoogte gesteld en aangegeven wanneer we onze bestelling konden verwachten.

Bestelprocedure was duidelijk en product werd snel en op afgesproken dag en tijdvak bezorgd. Prima dus!

product niet als verwacht. Mag een betere omschrijving zijn. Maar verder tevreden of leverancier

Buitengewoon goed

Vriendelijk telefonisch te woord gestaan, goede service, en een snelle levering.

Prima ervaring

Het materiaal had ik besteld en werd geleverd zoals het bedoelt was. Prima afhandeling van alle gegevens en de materialen stonden klaar op de dag dat ik het kon halen. (Ik vond het terrein wel een beetje rommelig) De kwaliteit was in overeenstemming met de omschrijving. Top!

Tevreden over bestelling

Ik heb voor het eerst besteld bij deze site. Bestelling is snel en in goede staat ontvangen.

Prima bestelling

Netjes en snel verzonden.

Deskundig en gastvrij

Deskundig advies

Goede kwaliteit bank, OK service.

De bank bevalt. Hij is zoals beschreven. Alleen was de bank op voorraad en zou die de volgende werkdag geleverd worden volgens de webshop. Maar na het bestellen was deze toch niet op voorraad. De bank is netjes afgeleverd. Maar wel een week later. Op zich in een hoogseizoen is dat nog binnen de marge. Maar ik had dit liever bij het bestellen geweten.

Super goed en snel

Makkelijk te bestellen, zeer snelle en overzichtelijke bevestiging. Ook de levering is een duidelijk verhaal. Ben een zeer tevreden klant.

Dik in orde

Het artikel dat wij gekocht hebben voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wij hebben het ook snel ontvangen, TOP service.

Mooi product

Snelle levering.

Levert volgens afspraak

Spa vac gekocht werkt super goed.

Fijn afgehandeld alles

Mijn huisnummer verkeerd ingevuld werd na mijn telefoontje prima opgelost

Goed!

Heel goed en persoonlijk.

Kwaliteit, tijdig, duidelijk

Via Buitengoed heb ik een zeer leuk tuinbankje/parkbankje besteld. De vervoerder nam zelf met mij contact op om bezorgdatum te bevestigen. Keurig! Verder was het bankje goed inmekaar te zetten. Alle voorwerk klopte.

Keurig ingepakt en snelle levering.

Echt heel netjes ingepakt en keurige snelle levering. Zal hier zeker nog eens bestellen.

Handige website, vlotte bestelling & snelle levering!

Met bovendien heel interessante prijzen.

Geweldige service

Bij het vervoer van mijn bestelling was een onderdeel stuk gegaan. een telefoontje en een mailtje met de foto was genoeg de volgende dag een nieuwe krijgen.

Zandbak besteld en werd snel geleverd. Product komt overeen met de foto's. Goede beschrijving en installatiematerialen meegeleverd. De onderdelen die reeds geschroefd werden geleverd lieten wat te wensen over, maar dat was makkelijk zelf te verbeteren.

Super service, klantvriendelijk en goed bereikbaar!

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!