Heel benaderbaar en open.

Communicatie is super. Ze weten hoe het hoort. Ik ben op een vraag keurig teruggebeld en dat verbaasde me zelfs. Meestal hoor je niets meer terug. Een goed team. Voorbeeld bedrijf. :)

Slecht

Slechte kwaliteit en de maten kloppen niet. Werkelijk pure rommel!

Prima webshop

Geen moeilijk gezoek, aanklikken, afrekenen en morgen in huis...., prima!

Alles zoals verwacht.

Harmonicaschaduwdoek gekocht, netjes geleverd en alles compleet met zeer duidelijke beschrijving.

Helemaal naar wens geleverd.

Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Echt een aanrader.

Goede en snelle levering

Bestelde artikelen goed en snel ontvangen.

Snelle levering, goeie kwaliteit

Snelle levering, goeie kwaliteit, concurrerende prijs

Snelle levering..Ruime keus.

Snelle levering!

Perfecte levering en snel. Allen viel de kwaliteit van het product een beetje tegen want we moesten verschillende planken los maken en weer vast schroeven omdat ze niet goed geplaats waren op de latten. Een van de 3 planken zat dan bv 1 cm te ver naar recht zodat de zijpanelen niet paste of dat er een grote kier ontstond. Gelukkig was dit door mijn man aan te passen maar het hoort niet. Met vriendelijke groet, Karin

Dag bezorging klopte niet

Een cadeau voor een vriend besteld met het verzoek die vandaag (13 juli) te bezorgen. Die optie was er ook. Echter was die vorige week donderdag al bezorgd.

Slechte kwaliteit,l

Niet zo zeer het materiaal maar wel de voorgevormde stukken. Deze waren scheef , anders dan op tekening pasten niet goed etc te veel om op te noemen. Heb ook een klachtenlijn gestuurd. Was echt schandalig slecht.

Duidelijke website, snelle levering, goede prijs

De bestelling werd netjes en snel bezorgd, de zandbak is van prima kwaliteit en voor een mooie prijs

Snelle en correcte service

Online een artikel gevonden en middels een chatbericht gevraagd of het snel gestuurd kon worden. Dat kon en is ook daadwerkelijk de volgende dag afgeleverd. Zeer tevreden over artikel en service.

Snelle levering, goede service, mooi product!

Snelle levering, goede service, mooi product!

super

snelle juiste levering. duidelijke website

Door een verschrijving het verkeerde huisnummer ingetikt, achteraan gebeld en werd direct opgepakt. Prima service.

Snelle levering, product beetje gammel. Moest zelf hoekijzertje plaatsen.

De plantenvak ziet er mooi uit maar is wat gammel. Ik heb er zelf hoekijzertjes aangezet en kit gebruikt.

Kapot product en geen reactie op mail

Ik heb een tuintafel gekocht bij Buitengoed. De (informatie over de) bezorging was goed, maar helaas bleek een van de zijkanten ernstig beschadigd. Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice, maar na anderhalve week had ik nog geen bericht ontvangen. Inmiddels heb ik een plank bij de bouwmarkt gehaald en de tafel in elkaar gezet. Daarbij heb ik ook nog wat moeten zagen, omdat de lengte van twee onderdelen niet klopte. Na enige frustratie in het begin ben ik nu tevreden over tuintafel.

Kwaliteit product niet best

Ik had meer deugdelijkheid verwacht. Product werkt wel naar behoren maar ik schat levensduur niet heel hoog in.

Ik had de chatfunctie gebruikt, vriendelijk geholpen

top

Het is een mooie bak maar jammer dat er qua montage kosten gespaard is.

Er waren geen gaten voorgeboord en ook de schroeven zijn kwalitatief minder waardoor gelijk de kruiskop stuk draait. Ook onduidelijk hoe bepaalde latten om gemonteerd moesten worden, waardoor 1 verkeerd om zat en daardoor de bodem er niet goed in ging en weer uit elkaar moest. Dit door onduidelijke tekening. En het worteldoek is te klein.

Zeer snelle levering!

Duidelijke communicatie over product en levering én supersnelle levering.

Supersnel, artikel matig

Knop besteld voor op een tuinpaal. Snel geleverd, alleen artikel was zeer slecht gespoten, lak er af en allemaal "pukkeltjes" in de lak. Maar daar was de prijs ook wel naar

Een vlotte en voordelige levering van onze lattenbank.

Eerst heb ik gebeld om te vragen of er nog lattenbanken op voorraad waren. Ik had direct telefonisch contact en werd gelijk geïnformeerd. Nadat ik de bestelling geplaatst had zijn de banken direct verzonden en volgens de aangegeven planning afgeleverd.

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!