Bij het zoeken van juiste product snel, duidelijk zichtbaar op de site.

Snel makkelijk duidelijk

Juiste prijs, verpakking kan beter

Deze zomer een aantal plantenbakken voor buiten en nog een los item besteld. er was een deel van de bestelling niet op voorraad en ik kreeg tijdig een bericht. Eenmaal het pakket ontvangen vond ik dat het verpakkingsmateriaal; Bubbeltjesplastic, plastic folie & tape niet voldoende bescherming gaf, vooral niet op de hoeken. al om al waren de producten niet noemenswaardig beschadigd. Ik ben nog heel tevreden met de aankopen

Slecht verpakt en beschadigt

Toen ik ik het product op de oprit zag liggen dacht ik wie heeft dat hier gekiept, gebroken platen en stukken uit het hout. Originele pallet gebroken en daar onder een andere geplaatst zeer onprofessioneel ..

Prima product goed omschreven

Zeer goed.

Heb gevonden wat ik wilde, daarna goed en vlug ontvangen een duim voor het personeel.

Goed product met goede service

Buitengoed heeft mij het product dat zij aanboden geleverd naar verwachting. Ik ben erg blij met het product en kan Buitengoed dan ook zeker aanbevelen.

goed en snel

goed en snel

Super klantgerichte service

Duidelijke informatie en advies.deskundig en betrouwbaar

Snel makkelijk en goed

Eenvoudig en snel bestellen. Goed overzicht en goede (af) levering..

Goed en behulpzaam

Had een zandbak besteld die helaas niet meer leverbaar was ik kreeg meteen een email met uitleg wat ik kon doen ik heb er voor gekozen deze te annuleren en een nieuwe te bestellen die was binnen 4 dagen thuis bezorgd en kids zijn er blij mee..

Mooi product en goede suggesties buiten het product om!

Zandbak gekocht en daarbij werd de suggestie gegeven om anti worteldoek bij te kopen. Ook werd aangegeven hoeveel zand er nodig is om de bak te vullen. Juist daar ben ik blij om achteraf hier niet mee geconfronteerd te worden.

Bankje

Snelle levering vlgns plan. Zelf in elkaar zetten was niet moeilijk maar kost wel tijd

Prima zaken doen!

De levering van de containerkast is ondanks de Corona crisis supersnel geleverd. We konden gelijk aan de slag. En na twee en halve dag was de kast geschilderd en al af. Heerlijk zo’n kloppend bouwpakket!

OK

Deel van bestelling ontbrak in de levering, na contact met de klantendienst alsnog ontvangen

Volgens verwachting

snel en goed product

Pergola is goed. Vervoerder niet fair.

Afgelopen vrijdag is onze Nesling pergola afgeleverd door de firma Beers Winkel Transport. Omdat onze totale bestelling groter was dan 900 euro zouden wij geen transportkosten hoeven te betalen. Van te voren heb ik duidelijk de afleverinstructies bij de order ingegeven. Wij wonen namelijk op een WOON park, dat is beveiligd door een slagboom. Van te voren ook telefonisch doorgegeven dat de chauffeur even moest bellen als die bij de slagboom zou staan, dan kon ik heb toegang verlenen. Duidelijk aangegeven dat wij in een woonpark woonde. Op het moment van aflevering kreeg ik te horen dat er niet op een VAKANTIE park afgeleverd kon worden. Na overleg tussen chauffeuse en hoofdkantoor kreeg ik de optie om voor 50 euro extra het 400 kg pakket met de heftruck naar ons huis te brengen. Het pakket niet aannemen was ook geen optie, dan had ik ook voor extra kosten opgedraaid. Wanneer ik vooraf van deze extra kosten op de hoogte was gebracht, had ik maatregelen en hulp kunnen regelen bij buren, en het pakket zelf van de weg naar ons huis kunnen vervoeren. Die mogelijkheid was er nu niet. Telefonisch overleg met de vervoerder bleek achteraf niet mogelijk. Over het product zelf, en over de afhandeling van Buitengoed vooraf ben ik tevreden. Maar de vervoerder Beers heeft een vijf sterren score behoorlijk omlaag gebracht.

Mag het ook in meerdere zinnen?

Mijne heren, Betreft aankoop tuinbank Sipora, 130 cm. In "goede" orde ontvangen, echter het volgende probleem deed zich voor. De bank liet zich goed in elkaar zetten. De zijkanten moesten worden vastgeschroefd met 8 bouten dmv een imbussleuteltje. 6 van de 8 bouten bleken niet voldoende in het hout geschroefd te kunnen worden. (de kop verzonk niet in de in het hout aangebrachte uitsparing.) De bus met schroefdraad was naar mijn idee niet op voldoende diepte aangebracht. Ik heb toen van de desbetreffende bouten 3 à 4 mm afgezaagd teneinde ze passend te bevestigen. Dat is gelukt en bracht in het geheel een passende stevigheid. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen dit probleem(pje) zelf kan oplossen. Terugsturen met alle toeters en bellen daarbij maakt het geheel dan niet klantvriendelijk. Dus ik hoop dat mijn ervaring u bewust maakt van enige oplettendheid bij de constructie van deze (en eventueel andere) banken. Met vriendelijke groet, namens mijn vrouw Wil van der Heijden, BJ van Kampen van Kinsbergenstraat 72 2014 DJ Haarlem.

Goede service.

Het bestelde tuinbankje kwam zonder de benodigde schroeven, bouten en moeren, maar het werd door de firma prima en snel opgelost en de volgende dag kwamen de ontbrekende materialen aan.

producten goed, corona regels netjes en hulpvaardig

- producten goed - corona regels netjes - hulpvaardig

top

geen klachten, zeer tevreden.

Degelijke kwaliteit tegen een degelijke prijs!!

Ik ben fan!

Helemaal goed

Ondanks de langere wachttijd van een besteld artikel, zeer tevreden met de communicatie hierover! Het artikel is prima geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering in deze toch wel drukke tijden.

Tuinwerkbankje werd kapot afgeleverd

Op mijn mail met klacht en met begeleidende foto’s van ontbrekende en afgebroken onderdelen aan Buitengoed word totaal niet door Buitengoed gereageerd. Ik moet alsnog weer actie ondernemen om de schade vergoed te krijgen. Helaas kon ik ook niet achteraf betalen bij dit bedrijf. Dus mijn geld staat al oo hun rekening. Waardeloos! Geen service gericht bedrijf, beslist een afrader om daar wat te bestellen.

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!