Heel erg slechte kwaliteit,

Ik ben totaal niet tevreden over de wilgenteenmatten, heel erg slechte kwaliteit, de buitenste takken zaten naast de mat, niet er doorheen gevlochten. Ik had 4 matten 3 waren bruine van takken 1 was er van groene takken. De dikte van de matten verschilde enorm, al bij al ik ben totaal niet tevreden.

Ruim voldoende

Alles is prima. 1 opmerking: de bank wilden wij graag de zaterdag voor Moederdag bij mijn moeder geleverd hebben, dit ook aangegeven bij opmerkingen. Nu het zo druk is ivm Corona en het megadruk is bij alle bezorgbedrijven is het niet handig het pakket pas 1 dag van te voren aan te leveren bij de bezorger. Pakket was er dus pas na Moederdag. Dit vond ik vervelend.

Goed en snel

De website is overzichtelijk en de spullen zijn makkelijk te bestellen. Alles keurig op tijd afgeleverd en in prima staat.

slecht

Ik heb het verkeerde product ontvangen en na telefonisch overleg een mail gestuurd en daar drie dagen later nog geen reactie op

Niet echt snelle levering maar dat was te verwachten.. Resultaat prima!

Alles verloopt zoals verwacht

De levering was wel later door de Corona situatie. Daarnaast klopte de instructie voor het in elkaar zetten van het bankje niet. Verder zijn we heel tevreden over het bankje

Goede en snelle service.

Product is snel bezorgd en voldeed aan de verwachten. Er was wel een latje van 1 van de plantenbakken losgegaan tijdens het transport, maar dat kon ik zelf herstellen.

Prima geregeld

Goede service, vriendelijk geholpen!

In pricipe een leuke bank.

Uitstekend verpakt. Metalen onderdelen zeer goed afgewerkt met een verassende functie voor het losse profiel welke in het midden van de latten moest worden geplaatst, zonder dit profiel is er geen verband tussen alle delen. Tot zover dus alleen maar positief. Tot zover. Een andere zaak is de kwaliteit an de te monteren latten. In vijf daarvan zit een grote knoest en zijn deze delen alleen bruikbaar als ze niet belast worden. Ik heb ze gemonteerd op plaatsen waar de minste belasting plaats vind en hoop dat ze het even uithouden anders zal ik zelf aan de slag moeten. Ik denk dat het lastig is om voor de betaalde prijs extra controle's uit te voeren maar voor volle tevredenheid zou het goed zijn om de slechte latten uit te selecteren.

Snel en correct!

Duidelijke site! Ik kocht eigenlijk niet iets bijzonders, maar het product volgen, pakket leveren, verpakking, en niet geheel onbelangrijk, het juiste product....allemaal OK!!!! Volgende keer weer! En de naam veranderen: niet: Buitengoed, maar BuitenGOED!

Mooi en stevig tuin meubilair

Ik heb hier een houten bankje voor ik de voortuin besteld. Het in elkaar zetten moet je even tijd voor vrij maken maar dat heb je wel een mooie bank!

snelle levering maar matige kwaliteit

de zandbak bestelde ik bij jullie om snel en veilig te handelen. Helaas is de kwaliteit teleurstellend. Ik heb gebeld maar de reactie was naak foto s welk ondedeel niet klopt dan nemen we contact op de fabrikant. Daar had ik op dat moment niks aan je wilt die zandbsk gewoon instaleren. Dus mijn gereefsschspaar opgezocht en flink klussen om passend te maken. De hoekverbinding waren niet in 45 graden gezaagd. het hout was ruw en slecht afgewerkt. De zandbak heb ik flink moeten schuren om splintervrij te maken en de hoekverbindingen moest ik zelf passend maken. Advies: maak eens een pak open en bekijk de kwaliteit. Eerlijk gezegd voel ik me bekocht met dit product.

Op tijd, en netjes ingepakt.

Alles goed gegaan, zoals ik het verwachtte.

Prima, snelle levering

goede ervaring. materiaal verhouding prijs/ product in orde.

Prima procedure, aflevering en product!

Mooie wilgentenenschuttingen en een goede prijs

En keurig goed verpakt thuis geleverd.

Goede informatieve website

Mooi kokosmat voor goede prijs Helaas niet dog proof

goed verpakt op afgesproken tijd geleverd

mooi product goed verpakt voor verzending op tijd geleverd aantrekkelijke prijs

Kwaliteit

Snelle en correcte levering

Mooi assortiment, goede communicatie en snelle leverinh

Oppottafel is van goede kwaliteit, goede instructiebom te monteren en compleet.

Prima website met duidelijke uitleg en toelichting.

Prima ervaring. Ook de levering door Beers prima

Redelijk

bestellen en bezorging ging prima. Alleen wordt je daarna, ondanks dat je absoluut niet gekozen hebt voor het ontvangen van nieuwsbrieven, toch bestookt met nieuwsbrieven en andere onzin. Dat begrijpen webwinkels nog steeds niet blijkbaar, dat je na een aankoop niet nog tijden lang lasting gevallen wilt worden met allerlei mails over je aankoop.

Geweldige zandbak! Goede kwaliteit

Overal zijn de zandbakken uitverkocht. Via google kwam ik bij jullie terecht. Goede kwaliteit, makkelijk in elkaar te zetten. Mijn dochter van 1 is er helemaal blij mee!

Snelle levering ondanks deze tijd

Ik heb de oppottafel snel ontvangen. Goed product. Enige minpuntje is dat er geen beschrijving, schroeven en voorgemaakte gaten in de planken zaten, maar gelukkig zijn we eruit gekomen en staat die stevig op zijn plaats.

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!