Verkeerde levering

Levering niet in overeenstemming met bijgevoegde gebruiksaanwijzing Slechte schroeven meegeleverd, moest zelf goede schroeven kopen

Bij Kuhlkamp onze Jacuzzi gekocht, topservice, goede garantie. Levering en bestelgemak onderhoud materialen, probleemloos en zorgeloos. Wilt u een Jacuzzi aanschaffen en onderhouden hier bent u aan het juiste adres.

Product valt tegen

Montage van product is niet voldoende, ik heb zelf haakse beugeltjes gekocht om de boel te monteren op een verantwoorde manier

Snelle levering en goede prijs

Idem

Mooi aanbod, goede communicatie

De website is goed voorzien van duidelijke informatie. De bestelling gaat makkelijk en vlot, en de communicatie via de mail is prettig.

Mooi bankje goede kwaliteit prijs verhouding snelle levering.

Hier koop ik zeker weer in de toekomst.

Mooi product

Snelle service . Goed verpakt. Mooi zandbakje dat net even anders is

Ondanks dat er bij het product 'eind mei leverbaar' stond, was het binnen een paar dagen al in huis. Netjes verpakt. Kwaliteit van de moestuintafel laat te wensen over, maar dat ligt niet aan de webshop.

Op maandag heb ik eerst telefonisch geïnformeerd over de levertijd. Hierbij kreeg ik duidelijke uitleg hoe het leversysteem werkte. Dinsdags werd ik teruggebeld en vertelde men dat het zeer druk was. .Op donderdag kreeg ik de levering. Prima service.

Artikel besteld en zoals aangegeven de volgende dag in huis

Een bestelling geplaatst voor 13.00 uur, en de volgende dag al in huis, bedrijf heeft aangegeven dat ondanks corona, de bestelling wel langer onderweg kon zijn. Keurig op de hoogte gehouden, door middel van email

Snel, goed en niet duur...

De ene dag besteld, de volgende dag in huis... Chapeau!

Snelle levering aan scherpe prijs

prima produkt en snelle levering

Het geleverde produkt is van prima kwaliteit en de levering gebeurde volgens afspraak

Netjes en snel geleverd, artikel zoals omschreven

Netjes en snel geleverd, artikel zoals omschreven

Prima product tot zover, makkelijk in elkaar te zetten

Vanmorgen bij het in elkaar zetten bleken 2 planken los te zitten n nietjes verbogen. Niet fijn, en nu iets scheef in elkaar want ik ben geen timmervrouw. Jammer! Verder tot zover tevreden

&goede kwaliteit

Verkeerd geleverd artikel meteen opnieuw opgestuurd👍🏻

Keurig opgelost. Dank!

Geweldig bedrijf

Wat een fijne en vooral snelle service heeft dit bedrijf!! Ik zou er zo weer kopen!

Snelle goed levering

Het is allemaal goedgekomen

De rits van de parasolhoes was kapot en ik heb hem op eigen kosten terug moeten zenden. Gelukkig heb ik binnen korte tijd toch de retourkosten teruggekregen

Snel geleverd en betaalbaar

Snelle levering zelfs in coronatijd.

zie mail - graag feedback

Wij hebben 1 moestuinbak goed ontvangen. alles verliep zeer snel en vlot

Na bestelling geplaatst te hebben een nette bevestigingsmail ontvangen. Dag er na een mail dat levering iets langer zou duren vanwege het niet op voorraad hebben van alle onderdelen. Levering is toch nog snel geweest. Via track en trace is goed te volgen wanneer pakket geleverd wordt. Zeer tevreden over de kwaliteit van het artikel.

kwaliteit van de latten is onvoldoende

Een leuke bank voor in de tuin. Makkelijk in elkaar te zetten. Echter 4 van de 20 latten zijn niet bruikbaar, vanwege noest gaten en veel loszittende splinterstukken, die je alleen kunt verwijderen door ze af te breken. De kwaliteit van de latten is erg matig. Graag zou ik 4 nieuwe, dus goede latten ontvangen, om de kwaliteit van de bank aanzienlijk te verbeteren.

Snel en goedkoop

Prime service

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!