Product onvoldoende; was fout van zowel Hillhout als drukte Corona

De levering was prima en vlot. Bij opening bleken onderdelen licht beschadigd. Er zaten geen schroeven of spijkers bij het nog in elkaar te zetten tuintafeltje 😠 en ook geen handleiding. Ik heb een mail gestuurd met foto’s en commentaar en geen reactie ontvangen. De Hillhout sidetafel staat. Naar aanleiding van mijn eerste waardering (1 ster en commentaar hierboven) ben ik zeer voorkomend benaderd door een medewerker van Buitengoed. Daarom heb ik de waardering verhoogd naar matig. Ik ben van mening dat er zeker de instelling is om klanten van dienst te zijn.

Tegenvallende kwaliteit

Bij het uitpakken van de zandbak bleek een stukje hout afgebroken te zijn en een andere lat splinterde veel. De onderdelen waren ook scheef in elkaar gezet. Naar aanleiding van deze recensie nam de verkoper contact op en hebben we het 'probleem' besproken en naar tevredenheid afgewerkt.

mijn ervaring is alsnog goed. er was wat strubbeling,maar dat is via de e/mail snel en goed opgelost. mijn ervaring hierover was zeer prettig. mvg jos kiers.

Kwa kleur en materiaal is het precies wat ik zocht

Het windscherm voldoet aan de eisen die ik eraan heb gesteld

top materiaal en snel geleverd

ik zocht een specialen tang met toebehoren krammen het was goedkoop en snel geleverd

Goed en snel contact en snel geleverd.

Goed en snel helaas door het corona virus niet mogelijk nu onder rembours te bestellen.

Het artikel was nat geweest en zit vol met schimmel

Helaas is de oppot tafel nat geweest en zit vol met schimmel. Ook moet er in de beschrijving gezet worden dat je een boor nodig hebt. Je kan dit artikel niet alleen in elkaar zetten dat moet je met zn tweeën doen. Ik ben daarom teleurgesteld in de aankoop

Een prima service en mooie kwaliteit schutting

Na wat speuren op internet werd mijn aandacht getrokken door een zeer scherpe prijs voor een hout/beton schutting, nergens was hij zo goedkoop en makkelijk te bestellen. Dus na de website te hebben geraadpleegd ,schutting besteld afleverafspraak gemaakt en 2 weken later werd hij keurig afgeleverd door het transportbedrijf. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een kwaliteitsproduct is en dat voor een geweldige scherpe prijs.

Top bezorging, toch klein probleem gehad.

Hallo, Ik heb bij jullie een zandbak besteld voor mijn kleinkinderen. Bij het in elkaar zetten bleek er bij de schroefgaten enige barsten in het hout te zitten. Ook heeft mijn zoon op verschillende plekken het hout nog bij moeten schuren ivm splinters. Ook de beschrijven was niet echt optimaal, maar de zandbak is nu wel in gebruik. Wilde dit toch nog even melden. P.s de bezorging was verder top Vriendelijke groet A Tijink

Snelle levering, top.

Bestelling werd goed verpakt snel afgeleverd.

Volgens afspraak en op tijd

Goede kwaliteit volgens verwachting

Een prachtige lattenbank en beslist niet duur, slechts één opmerking, zie hieronder.

De bank staat mooi en is stevig. En voor een heel voordelige prijs, ook nog met gratis levering. Mijn enige opmerking betreft de gebruiksaanwijzing voor de montage. Het zou goed zijn als u daarin vermeldt dat de bouten met een hamer in het hout moeten worden geslagen voordat de moeren zijn aan te brengen.

Gemakkelijk en snelle levering

Gemakkelijke online aankoop en snelle levering.

Netjes volgens afspraak afgeleverd

Goede en snelle service

Duidelijke website, snelle bezorgservice en goed product(moestuintafel)

Zoals verwacht

Wat besteld was, bezorgd op het moment dat beloofd was.

Prima produkt: houten bakken voor kruiden

Goed verpakt geleverd, compleet met alle materialen. Het eindresultaat is een mooi product. Tevree!

Ze leveren snel en komen beloftes na. De klantenservice is goed bereikbaar.

Goed en snel

Ben erg blij met mijn aankoop, snelle levering en goed verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Hartelijk dank voor wederom de goede en vlotte afhandeling van onze bestelling. Ons motto is altijd: heb je een klacht laat het ons weten, ben je tevreden vertel het anderen en dit laatste zullen wij zeker doen.

ok

levering ok doos erg beschadigd produkt goed

Snel en goed!

Snelle levering en goede kwaliteit van product

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Snelle verzending. Prima

Goede en nette aflevering

Snelle bezorging

Snelle levering en goede info

Snel antwoord op mijn vraag en snelle levering van de pergola.

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!