3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service, redelijke prijsstelling

één artikel was deels beschadigd, maar niet onoverkomelijk om het te retourneren. Verzendkosten waren in verhouding hoog, voor iets wat in een kleiner doosje verpakt, door de brievenbus zou kunnen geraken, en dus goedkopere verzendkost

Pluspunten

Snelle levering en erg tevreden over de aangekochte zandbak! Makkelijk in elkaar te zetten en een goede kwaliteit.

Bij opmerkingen kan je een leveringsdatum opgeven. Wij hebben doordat wij niet thuis waren gevraagd of het later bezorgd kon worden, maar het stond toen we thuis kwamen in onze voortuin.

Pluspunten

Netjes en zorgvuldig verpakt product voor transport.

Pluspunten

duidelijke website mooie producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product, goed bereikbaar, vriendelijk en goede service. Mijn product netjes thuis geleverd.

Communicatie tussen bedrijf en fabrikant kan beter waardoor ik niet zolang had moeten wachten. Geen bericht gehad wanneer mijn product geleverd zou worden, ik was niet thuis.

Pluspunten

Perfecte levering.

Pluspunten

Bestelling gedaan , eigenlijk te laat voor levering volgende dag. Zaterdagochtend ! tocg ontvangen Klasse

2 sterren: slechter dan verwacht

De websitewas niet up to date tav de voorraad. Het bestelde en betaalde artikel was toch niet op voorraad. Een medewerker vertelde dat ze hun best deden om de website up to date te houden maar dat dat dus niet altijd lukte. De levertijd zou 5- 7 werkdagen duren. Op de 7e werkdag gebeld en de bestelling zou de volgende dag bij het bedrijf binnen komen, er stonden nog meer dan 100 bestellingen in backorder. De 8e dag kregen we inderdaad de beloofde bevestiging. De 9e dag werd het geleverd. De bestelde zandbak kon niet door het exact volgen van de beschrijving in elkaar worden gezet. Met een beetje extra gereedschap is het wel gelukt maar perfect is het niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Produkt moet nog in elkaar gezet worden, echter bedrijf communiceert goed.

DHL zou het pakket vrijdag 10 mei tussen 08.00uur en 18.00 brengen. Is niet gebeurd, ook geen bericht in de brievenbus gehad. Zij zijn niet langs geweest. Pas maandag 13 mei werd het pakket geleverd. 1 dag na de verjaardag van onze kleinzoon. Te laat dus. Minpunt voor DHL.

Pluspunten

goede berichtgeving en keurige tuinschermen

Pluspunten

Correct volgens planning geleverd

Pluspunten

Snel geleverd, correct. Daar niets op aan te merken.

Dit heeft niets met het bedrijf van doen. De montagebeschrijving van het product is ingewikkeld voor de leek. Niet echt duidelijk. Er staat een nummering maar op het product is dit nergens terug te vinden. Verder het product is het zijn geld waard.

Pluspunten

Op tijd levering. Goed telefonisch contact na levering.

Pluspunten

snelle en goede service

Pluspunten

Groot assortiment, goede levering en communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering leuke aanbieding

van de 5 rietmatten waren er 3 hetzelfde maar 2 hadden een afwijkende binding. Hierdoor geen mooie lijn bij bevestigen. In opgerolde toestand bij afhalen is dat niet te zien.

Pluspunten

Onze bestelling is goed en op tijd geleverd en de bamboematten zien er goed uit, dus dat is hoe de klant het graag ziet.

Misschien dat de manier van aflevering nog te verbeteren is, want nu zitten we wel met een grote pallet die we kwijt moeten. Wellicht is het mogelijk om de overigens goed verpakte matten zonder pallet te vervoeren?

Pluspunten

Goede kwaliteit materialen

Levertijden kunnen sneller

Pluspunten

Scherp geprijsd, snelle levering

Productinformatie zou uitgebreider kunnen op de website

Pluspunten

Klantvriendelijk, helder in communicatie, snel en makkelijk overleggen via de chat op de website

De zijlatten van de wilgenschermen waren wel héél krom, waardoor moeilijk te bevestigen aan de palen. Het is fijn als we tevoren hadden geweten dat dit het geval is bij deze schermen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

tot op heden geen positieve ervaring

directe telefonische communicatie als daar om wordt verzocht en geen standaard email waaruit nog niet op te maken is wanneer nu eindelijk eens geleverd gaat worden.

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!