Pluspunten

Snelle levering, goede service.

Pluspunten

Snelle levering goede communicatie en top producten voor een goede prijs

Pluspunten

Leveringstijd volgens afspraak. Duidelijkheid en correcte verzending.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het product is op tijd geleverd.

1. DHL geeft geen levertijden via track en trace. Ze komen tussen 08.00-18.00. Daar kun je niet heel veel mee. Advies, andere transporteur. 2. Het was niet duidelijk dat het een bouwpakket betreft en er zit een vreselijk slechte beschrijving bij.

Pluspunten

De aankoop die ik gedan heb bij Kuhlman Buitenhout is netjes afgeleverd.

Pluspunten

Keurig afgeleverd wat ik had besteld

De volgende dag in huis klopt niet. Was een paar dagen later

Pluspunten

Duidelijke website, ruim assortiment, concurrerende prijzen, snelle afhandeling en verzending bestelling

Pluspunten

Pluspunten

Vlotte levering, geen verzendkosten

Pluspunten

Ene dag besteld en de andere dag geleverd. Bij retouneren,binnen 2 dgn geld terug. Top!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering was toch nog redelijk snel hoewel het product niet op voorraad was

Verzoek om gebeld te worden, wordt met email beantwoord. Kwaliteit Douglas hout is super slecht (kromme planken)waardoor de zandbak nauwelijk in elkaar te zetten is, schroeven laten los. Nagels steken uit in het hout, wat niet veilig is voor een kind.

Pluspunten

Vlotte levering. Duidelijke beschrijving. Veilige verpakking.

Is goed zo helder

Pluspunten

Snelle levering en prijs kwaliteit verhouding is goed.

Ik had een uitbreiding van een speeltoestel besteld bij levering (correct en optijd) kwam ik erachter dat dit exclusief het hout was. tegenvaller maar eigen schuld, niet goed gelezen om dit hout bij te bestellen (nog niet gedaan) zijn de bezorgkosten 60 eur op 65 eur hout, hierdoor wordt de uitbreiding van het speeltoestel wel erg kostbaar. gevalletje jamme

Pluspunten

Snelle levering, goed contact met de klant, goede producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product.

Het totaalbedrag op de factuur is volgens verwachting. De samenstelling (product met korting en bedrag bezorgen) is niet conform telefonische informatie. Ik heb gekozen voor bezorgen omdat ik alleenstaand ben en het product niet te hanteren is. Het bezorgen mag tot aan de tuin. De bezorger was zo vriendelijk de platen om het hoekje te zetten in mijn tuin. Echter, het weggooipallet liet hij achter omdat hij verplicht is de vrachtwagen leeg te retourneren. Waar laat ik nu een weggooipallet. Ik kreeg de suggestie: in stukjes zagen en in de container. Alsof ik dat voor elkaar krijg.

Pluspunten

Prettig contact. Ik heb gebeld met een vraag over een product en over bezorging. Met enkele adviezen per telefoon en ook nog e-mail contact alles fantastisch geregeld!

Pluspunten

Snel en professioneel

Pluspunten

Mijn ervaring kent alleen positieve punten

Geen idee

Pluspunten

Service is top, ook bij retourneren!

Pluspunten

Informeren op tijd als product niet binnen aangegeven leveringstijd komt

Pluspunten

Bestelling snel, goed, keurig verwerkt en toegestuurd! Complimenten!

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!