1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie website

Besteld, betaald en nooit geleverd gekregen. Tijdens het bestellen was aangegeven dat de bestelling de volgende dag in huis zou zijn. Inmiddels de afgelopen 3 weken al 7 mails gestuurd en niemand bij Kuhlkamp heeft het fatsoen om op onze mails een reactie te geven. Ook na telefonisch contact 2 keer de belofte gehad terug gebeld te worden en ook dat doen ze niet.. Schandalig als een bedrijf zo met hun klanten omgaat!

Pluspunten

Ik had een kweekbak Besteld en en pakket raakte zoek bij DHL. Speciaal vrijgekomen. Last minute melding: pakket was zoek. Werd van het kastje naar de muur gestuurd. Verzocht om geld terug, is gebeurd. Toen werd pakket alsnog afgeleverd, weer bellen, er was niemand thuis, ha dan toch Maar regelen dat pakket weer opgehaald werd. Steeds actie bij klant laten. Het had u gesierd als u de kweekbak ad 12,95 had geschonken. Pleister op de wonde van alle Tijd die ik eraan besteed heb. Nog lis van de kosten van een vrije dag die Ikniet anders kan inzetten.

Pluspunten

Klantvriendelijk aan de telefoon. Gebeld en gelijk die dag op de post gegaan

Helemaal tevreden!

Pluspunten

goede afhandeling van de bestelling, snel bezorgd, goed verpakt en alles is compleet. Goeie zaak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

product werd wel met vertraging van 3 dagen geleverd

beloofde leveringsdag respecteren als hiervoor bijbetaald moet worden . Reageren op mails ?!

Pluspunten

Het pakket is goed verzorgd bezorgd.

Stok van hoes past niet

Pluspunten

snelle levering,goed produkt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

dE PICKNICKTAFEL IS AANGEKOMEN.

Service!!!!! dit ontbreekt geheel

Pluspunten

Snelle levering. Denken met je mee. Ben zeer positief.

Pluspunten

Alles is verlopen zoals verwacht. Dus geen aan of opmerkingen. :)

Pluspunten

Goede info via chat, bestelling keurig op tijd afgeleverd

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering op aangegeven dag

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle afhandeling van de bestelling

6 rollem van 5m heidemat besteld, waarvan er 2 rollen wel erg dun gevlochten warenen er een rol al lang op voorraad had gelegen, waardoor er grijze kleurbanen waren ontstaan. Ik moet dus nu een extra rol van 5 m heidemat bijbestellen,

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering zoals afgesproken

Donderdagavond klacht ingediend over het geleverde, nog steeds niets vernomen. De wijze waarop een bedrijf met klachten omgaat bepaald de kwaliteit van het bedrijf

Pluspunten

De website was overzichtelijk. Prijs niet de scherpste maar daarvoor wel snelle levering vanuit voorraad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. We hadden een houten zandbak besteld zou de volgende dag geleverd worden. Echter door vertraging DHL bijna een week moeten wachten. Ze hebben voor ons gebeld met DHL dus we hadden er geen werk mee. Echter toen het pakket geleverd werd zaten er in de deksel barsten. Gebeld, er zou een nieuwe deksel opgestuurd worden. Gelukkig was deze wel in orde. Goede service geleverd!!

Pluspunten

Goede levering en mooi product

Pluspunten

Prima en snelle service

geen idee

Pluspunten

Duidelijke productomschrijving en snel geleverd!

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!