Pluspunten

Vriendelijke en goede service.

De levering was nogal chaotisch. Daarnaast was bij het geleverde geen goede handleiding beschikbaar.

Pluspunten

tel. zeer goed geholpen

Pluspunten

Snelle levering, prima prijs, goed product

Pluspunten

Snelle nette levering, goed ingepakt pakket (zandbak).

Pluspunten

Mooie producten voor een eerlijke prijs!

Bezorgdienst van DHL is niet top maar dat is niet te danken aan dit bedrijf, zending was daarvoor vertraagd.

Pluspunten

Kuhlkamp bood deze trampoline aan tegen een scherpe prijs. Bestellen, betalen, volgen van bestelling goed in orde. Bestelling bestond uit twee zware dozen 90 kg en 35 kg. Deze werden keurig op een pallet geleverd met beschermfolie omwikkeld. Zeer goed!

Pluspunten

Snelle levering,prima klantenservice

Wisselen van bezorgdienst, naar postnl

Pluspunten

Duidelijke website. Degelijke verpakking van bestelling. Goede communicatie.

Bij een korting in procenten aangeven of de prijs die erbij staat met of zonder het percentage korting is.

Pluspunten

Mooie prijzen en super snel in huis. Bedankt!

geen

Pluspunten

Snel en persoonlijk contact

Backoffice werkt niet altijd zoals je zou verwachten. Tot twee maal toe zelf moeten herinneren aan een levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk,snelle levering

Pluspunten

Pakketje was even zoek maar werd keurig opgelost.

Pluspunten

Snel en goed advies.

Vervoerder leverde de bestelde spullen niet af op de afgesproken datum. Nieuwe leverdatum is ondertussen afgesproken.

Pluspunten

snel bezorgd en prima te bestellen. Weet nog niet of het bestelde artikel aan mijn verwachtingen voldoet. Wij geven de zandbak cadeau aan onze kleindochter die op 28 juli jarig is

Pluspunten

Wij hadden per ongeluk 2 keer het zelfde produkt besteld en betaald. Na een telefoontje is netjes het geld voor 1 produkt teruggestort. Ook zijn we nog een keer gebeld om te vragen of we het geld ontvangen hadden en om te melden dat het produkt opgestuurd was. Nogmaals bedankt.

Pluspunten

Duidelijke site. Snelle levering.

Pluspunten

snelle duidelijke reactie na bestelling,vlotte levering

geen

Pluspunten

Top !

Pluspunten

Goede en snelle levering. Precies geleverd wat er besteld is. Goede prijs-/kwaliteitsverhouding

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

alles is volgens wens verlopen maar, heb speciaal bij betaalt voor zaterdag te leveren , en het werd in de week geleverd.Eerst DHL en toen ineens Bpost.Dus dat geld heb ik teveel betaald

Eerlijk zijn in de leveringen en mensen zomaar niet laten bijbetalen als je het toch niet op zaterdag levert

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!