Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Snelle service goed verpakt

Duidelijke site levering volgens afspraak. Product getest deed het maar de kerstboom staat nog niet

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering.

Goed product en snel geleverd

Ik had een rol gaas besteld. Qua prijs kwam bij vergelijking met andere webwinkels Buitengoed als beste uit de bus. Bestelling en levering verliep vlot. Prima winkel.

Snelle en correcte levering

Duidelijke website waar je kan zien of de spullen die je wil bestellen voorradig zijn of niet

Sympathiek, ruim assortiment en goede service

Eindje rijden vanaf utrecht, maar zeker de moeite waard

Alles super geregeld

Bestellen en snelheid van bezorgen in ėėn woord ,,super"

goed geholpen, gekochte ziet er goed uit

bij vragen krijg je een duidelijk antwoord, bestelling verliep voorspoedig, bij levering probleem met de vervoerder maar snel opgepakt en geregeld door Buitengoed

Wij hadden een beschermhoes besteld waarbij helaas sprake was van een fabricagefout. Hier over hebben we contact gezocht en zonder discussie heeft Buitengoed er voor gezorgd dat wij een nieuwe kregen. Deze werd ook snel geleverd. Contact was vriendelijk en behulpzaam.

Wist dat er lever tijd op de led deur kransen was, maar ondanks dat snel geleverd. Net aangesloten, staat mooi op de voordeur.

Gewoon goed

Scherpe prijs en snelle levering.

Tevreden en goed

Snelle levering en perfect verpakt!

Fijne website, heldere informatie en snel geleverd. Producten zeer goed verpakt. Vloeistof flessen worden goed verzegeld zodat ze niet lekken tijdens het transport.

Beste keuze voor mijn gevraagde kwaliteit

Erg vriendelijke bezorger, lading goed verzorgd. De 10 is zeker voor de geleverde kwaliteit van het hout, nog geen plankje krom van de 130 stuks. Top!

Alles top!

Gekregen zoals omschreven en supersnel!

Snelle levering van een goed product

Zeer mooie stevige hoes. Heel blij mee.

Goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam

Goed bereikbaar, klantvriendelijk en pragmatisch.

goede en snelle service

goede en snelle service en zeer goede verpakking

Als is super duidelijk en snel geleverd

Snel en goed

Berg loopfietsje besteld. Was zoals beloofd de volgende werkdag geleverd en super netjes en met extra zorg ingepakt tegen beschadigingen. Ook.de extra onderdelen de we bestelde zaten er netjes bij verpakt.

Goede prijs en snelle levering

Een goed product voor een prima prijs. Ook nog snel geleverd. Montage was makkelijk.

Snel geleverd en zeer goed verpakt

Snel geleverd en zeer goed verpakt.

Bestelling binnen paar dagen geleverd Prijs is goed

Snel geleverd en prima product

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!