Het was netjes verpakt bij ontvangst.

De golden gark is een handig stuk tuingereedschap met meerdere doeleinden.

Goeie producten, snel geleverd en voldoet aan verwachting

Goeie producten, snel geleverd en voldoet aan verwachting

goed geregeld

Zeer nette en goede levering

Levering snel niet correct maar zeer netjes opgelost

Keuriog geadviseerd, soepele bestelling & tijdige gave aflevering

Zo zou je willen dat het altijd gaat: vakkundig, klantgericht, efficient

Levering niet op juiste dag

Mijn bestelling bleek niet op voorraad te zijn. Daar werd ik pas later over geïnformeerd. Het kado was nu niet op tijd binnen. Erg jammer.

Snelle levering en hout ziet er goed uit

We hebben de zandbak nog niet in elkaar gezet, maar het hout is in ieder geval van goede kwaliteit en een snelle levering en goed verpakt.

Personeel super aardig

Wat ik niet goed vindt dat de stoelen op vrijdag zouden gehaald worden ik de hele dag gewacht niet op gehaald maandag gebeld toen zijn ze op gehaald ik had wel verwacht dat ik de vergoeding van 15 euro niet had hoeven te betalen toch hebben ze de 15 euro in mindering gebracht bij terug betalen dit vind ik erg jammer

Mooi product

Mooi product, met wat vertraging geleverd door DHL, daar pakket langer is dan 80 cm. Pakketdienst geeft geen tijdsblok aan, maar van 8h00 tot 18hoo. Van het product de schroeven vervangen door RVS schroeven, was nodig, lichte roest.

Goed en snel geholpen

snelle levering keurig verpakt. Hoe de binnen kant is is nog niet bekend want het is een cadeautje voor onze kleindochter die as zaterdag jarig is.

Buitengewoon Goed!

Nette prijzen en bijzonder snelle leveringen!

Helpdesk klantenservice, slecht product

Ik heb een zandbak gekocht maandag besteld zodat ik hem zeker voor donderdag in huis zou hebben. Toen ik de packet lopend was een van de zijkanten stuk en meerdere delen van de houd zetten vool met splinters. Ik heb dit met zandpapir en olie opgelost. Ik heb een heel vriendelijk man gebeld hij zou me een niuew del opsturen helaas kon ik het niet voor vrijdag kregen, dus ik had geen verjaardagscadeau voor mijn zon op zijn verjaardag.

Alles juist en volgens bestelling geleverd

Snellelevering, goed product!

Goede service en levering

Alles was goed en op tijd geleverd

Snel en zorgvuldig besteld, verzonden en geleverd

Snel en zorgvuldig besteld verzonden en geleverd

Bestelde artikelen snel en correct geleverd.

Bestelde artikelen volgende dag en correct in Belgie geleverd.

super

Tevreden

Snel geleverd. Er stond bij eenvoudig te monteren maar bij ontvangst werd pas duidelijk dat de gaten voorgeboord moesten worden. Ik zal wel verwend zijn met Ikea. Voor de rest prima oppottafel!

Snel geleverd en een mooie prijs

Het is zoals de titel al aangeeft. Ik ben erg tevreden over de snelheid van verzenden en afleveren. En de prijs die ik betaalde voor de kachelpijp. De kachelpijp was dikker dan verwacht en dat is ook goed. Al met al dik tevreden en zal hier zeker vaker bestellen als het nodig is.

Top service en betrouwbaar.

Wat een mooi bedrijf. Hadden een vraag over een product en binnen een zeer korte tijd het antwoord en het meedenken over dit artikel, de levering en een vervolg levering in verband met een groot aantal. De lijntjes waren kort, de communicatie duidelijk en de afspraken werden nageleefd. Een mooi en transparant bedrijf.

100% good.

Good product and good quality!! I'm very happy.

De klantenservice is Top!

Van mijn tuinbankje waren een paar latten niet helemaal goed en ik kreeg de volgende dag al nieuwe toegestuurd!

Netjes afgeleverd ... Alles bij ... Goed evaring ..

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!