Goede keus, snelle bezorging

Snel geleverd. De verpakkingsdoos was wel doorweekt, alsof 't lang buiten gestaan had, maargoed....het is 'n bankje voor búíten....dus hij mag nat worden Daarbij....het kan ook bij de bezorger buiten hebben gestaan. Leuke bank voor 'n leuke prijs en zit prima

mooi product door mensen voorbereid die geen verstand van hout hebben

leuke picknicktafel. hier en daar wat barsten door onzorgvuldige voorbereiding door het aanleverende bedrijf. beter was om gaten voor te boren, zo voorkom je onnodige scheuren in het hout. Ook viel het op dat er verroeste schroeven in het hout zaten, waarschijnlijk een gedateerd product. We hebben er ons mee gered, mede doordat we zelf veel met hout werken. Het product is aan te bevelen, de manier waarop onderdelen voordien in elkaar zijn gezet niet.

Een bedrijf dat je kunt vertrouwen

Correct en goed adviserend via appcontact

Snelle levering en superblij met mijn aankoop

Snelle levering en superblij met mijn aankoop

Slecht

Verpakking is nat geweest waardoor de samenbouwschets onleesbaar was Alle gaten in het houtwerk moesten worden opgeboord,waarvan 1 gat in een stalen frame

Goede service, vriendelijke mensen (die mij goed op de hoogte stelden van levertijd en voorraad).

Prima website en goede afhandeling van de bestelling

Een fijne website en het bedrijf straalt vertrouwen uit.

goede en snelle service

de houten buitenbank was slecht verpakt en vochtig en schimmelig. De service die volgde op mijn klacht was zeer goed en zeer snel. Uiteindelijk helemaal tevreden dus.

Matige kwaliteit van product

Ik heb een zandbak gekocht, maar de kwaliteit was niet best, eea is scheef, een stuk is kapot, handleiding klopt deels niet.

Snelle verzending

Ruime keuze aan tuinartikelen. Snelle verzending.

Snelle levering. Kwalitatief prima

Hoes muurparasol is prima en werd vlot geleverd.

Enkel jammer dan er niet omschreven stond dat er geen beschermhoezen bij de parasol zat.

Snelle levering, prima verpakt.

Fijne dubbele parasol, geeft veel schaduw. Hopelijk blijft het mechanisme goed werken, gezien de vrij dunne kabel/touw

Super snelle service

Hele vriendelijke mensen, die met je meedenken!

Mooi product

Mooi, kwalitatief uitstekend kinder tuinbankje. Snel geleverd en degelijk verpakt.

Snel, compleet geleverd voor prima prijs

Top dus

Goede kwaliteit en snelle levering!

Mijn bestelling is snel verwerkt en keurig op tijd geleverd. Netjes verpakt en alle schroeven enz waren aanwezig.

Prima spul

de bank ziet er mooi uit, monteren ging goed, na aankoop liet de bezorging vrij lang op zich wachten en was vrij duur., het koste enkele telefoontjes om hem geleverd te krijgen.

perfect!

perfecte klantenservice!

Leuke zandbak met zitmogelijkheid

Niet al te moeilijk op te zetten. Wanneer de ondergrond niet vlak is dan sluiten de deksels niet perfect.

netjes op tijd geleverd

artikel zag er netjes uit met goede beschrijven. Keurig op tijd op afleveradres bezorgd

Ging allemaal volgens planning, bedankt.

Ja alles ging volgens planning, bedankt.

Kwaliteit laat te wensen over

Een leuke zandbak met dak gekocht voor onze dochter. Echter het dak is zeer slecht gemonteerd en van matige kwaliteit. De planken waren gescheurd en zaten niet meer op de bevestigingslatten. Ik beveel dit artikel in elk geval niet aan.

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!