Prima ontvangen

Prima ontvangen en alles in een goede staat

Te lange wachttijd

Op 17 mei artikel besteld, op 5 juli geleverd. Ik heb zelf meermaals moeten mailen/bellen met de vraag wanneer de levering gepland stond. Ik had mijn artikel graag een maand geleden al gehad om te kunnen gebruiken, met dit weer kan ik er niets mee.

produkt goed, levering traag

Levering vanaf bestelling , nam 5 dagen in beslag: leveringsdag schoof steeds weer een dag op; eerst bevesting levering op 7 juli werd uiteindelijk 9 juli

Mooi product de Cosi buitenlamp. Snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit alleen jammer dat de gaatjes niet voorgeboord waren maar misschien kan dat ook niet voor die prijs

Slecht

Lange levertijd geen communicatie

Heel slecht

Moeilijk in elkaar zetten, niets past, alles moeten aanpassen. Gelukkig door een timmerman laten doen, anders was het nooit gelukt. Veel te duur voor het product.

Snelle en goede levering

Prima levering

Bestellen online ging allemaal makkelijk en goed. Bestelling snel ontvangen. Alleen jammer dat het beschadigd was. Maar wel een mooie korting gekregen op eventuele volgende bestelling.

Besteld en netjes geleverd gekregen.

Perfecte transactie

Goede prijs, kwaliteit verhouding. Makkelijk te bestellen en goede service, bedankt!

Perfecte bestelling

Snel geleverd, goed verpakt, super vriendelijke chauffeur die net even die stap extra doet. Zeer tevreden.

Heldere communicatie; goede prijs-kwaliteit verhouding

Heldere communicatie; goede prijs-kwaliteit verhouding

Kwaliteitsproducten en zeer klantvriendelijk

Dik tevreden met de zandbak en toebehoren, de levering en de service van Buitengoed. Als ik een verbeterpunt moet noemen: hier en daar was het hout niet helemaal netjes afgewerkt, wat oppervlakkig verweerd of iets verschillend afgezaagd. Na terugkoppeling over het laatste kregen we direct de relevante nieuwe stukken aangeleverd. Verder schrok ik i.e.i. van de bezorgkosten, maar eigenlijk wel logisch als je bedenkt dat het om een pallet gaat.

Leuk design, jammer van vele splinters en slechte montage

Je zou verwachten dat kinderspeelgoed goed afgewerkt hout is, maar de planken zijn erg ruw en bevatten veel splinters. Monteren was ook lastig met de slechte kwaliteit van de bijgeleverde schroeven. Wel leuk design.

We waren op zoek naar een rozenklimrek en vonden op de site precies dezelfde, die we al hadden voor een andere roos. De aanvankelijke teleurstelling dat hij niet op voorraad was, werd snel weggenomen omdat ik toch kon bestellen en de levertijd 5 tot 10 werkdagen was. En dat is ook gebeurd. Omdat het rek goedkoper was dan de verzendkosten er maar 2 besteld. Ze waren perfect verpakt en binnen de 10 werkdagen geleverd. Kortom: ik ben erg tevreden :-)

Correcte firma

Helaas bleek het bestelde artikel niet op voorraad, wat kan gebeuren. Zij komen wel direct met een alternatief voorstel. Echter dat product was niet wat we hebben wilden, ook dat was geen probleem, dit is ook weer direct opgelost door de order te annuleren en het geld te retourneren. Dat is is nog eens een goede service en correct omgang met klanten! Super!

Prima Minigarden-Hoogbeet

WOODVISION MINIGARDEN OP POTEN afmeting 100 x 50 x 80 cm (lxbxh) binnenwerks plm. 94 x 44 x 27 cm (lxbxh) staat hoog op de poten, werkt makkelijk met planten en oogsten. geimpregneerd grenen, KOMO verduurzaamd voor een langere levensduur incl. anti-uitspoeldoek Bouwpakket inclusief bevestigingsmaterialen !!!Geen voorgeboorde gaten!!! Elektrische boormachine en enig technisch inzicht is handig bij het in elkaar zetten van het bouwpakket. DOCUMENTEN

Buitengewoon slechte service

Bij Kuhlkamp een buitenlamp van Gacoli op zonne-energie gekocht. Net één week buiten de garantie periode hielde deze lamp er mee. Eerst werd ik verwezen naar de leverancier (Hemmson!!), die na wat heen en weer gemail niet thuis gaf. Dan maar weer terug naar Kuhlkamp. Na bijna drie!!!! weken en vele telefoontjes met de vraag waar het antwoord blijft, eindelijk een telefoontje terug met de mededeling dat zij niets meer met die lamp kunnen (ik overigens ook niet!!!!). Geen enkele compensatie. Ook niet zoiets als 'als je een nieuwe lamp koopt dan geef ik 30% korting'. Wat een slecht bedrijf. Ik zou er noooooooit meer iets kopen. Schandalig!!!!!!!!!!

Prima, maar vertraagde levering.

Ik was op zoek naar een vervanging van het gebroken glas voor een Cosiscoop gaslantaarn. Ik kon dat alleen bij Buitengoed vinden. Ik ben daar dus bijzonder blij mee. Volgens de website zouden ze dat in 2 dagen leveren. Omdat het artikel niet op voorraad was heeft het uiteindelijk een maand geduurd. Dat was minder. Maar uiteindelijk heeft Buitengoed de bestelling zorgvuldig afgehandeld.

snelle service verpakken kan beter

De items die we gekocht hadden waren best rommelig ingepakt. heel veel loze onderdelen, 2 zandzaken kapot verder goede en snelle service

Mijn bestelling is nog steeds niet geleverd.

Balen dat de transporteur al 2 maal heeft aangegeven dat mijn bestelling toch niet mee is genomen op transport.

Prima afgehandekd

Perfect geregeld

Prima en snelle levering en goedkoper dan de rest

Mooi compact bouwpakket!

Heb hem zelf niet in elkaar gezet, manlief deed het en was er zeer enthousiast over en gauw klaar! Nu aan de slag met plantjes kweken.

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!