Snelle levering van kwaliteit

Makkelijk en snel besteld; snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten doordat het een mooie kwaliteit is

Snelle levering en goede presentatie. Product van matige kwaliteit

De moestuin bak waard snel bezorgd. De website ziet er modern en verzorgd uit. Het product zelf is van slechte kwaliteit. Zeer matige kwaliteit hout. De bak zal niet langer dan één seizoen mee gaan. Misschien is dat de bedoeling.

Goede snelle service

Snelle Levering en je krijgt wat je ziet.

Is niet zo best

Had een bankje besteld ik mocht de datum aangeven,maar op datum niks ontvangen, even bellen ze begrijpen niet waarom niet verzonden was,zo snel mogelijk opsturen,dat ging ook wel maar dat waardeloze bedrijf DHL moest weer roet in het eten gooien,nu 5 -4-2021 heb ik het bankje nog niet.Ik zoek voortaan een bedrijf uit dat niet vervoerder DHL gebruikt.

Besteld en vlot geleverd.

Ik heb besteld en dat werd snel geleverd. Uitstekend.

Snelle afhandeling

Mooi, stevig product

Wij hebben de Zandbak Roy, afm.120 x 120 cm, douglas gekocht en zijn tevreden ermee. Mooie afwerking met de beits hout. Als die helemaal in elkaar zit is die mooi stevig. Twee min puntjes die wij hebben is dat het hout gaat splitsen bij het in draaien van de schroeven en wij hadden een aantal schroeven waarvan de kop ervan af kwam. Kwaliteit van de schroeven kan dus beter. Levering en klantenservice zijn wij erg tevreden over.

Snelle levering en op het doorgegeven tijdstip.

Heel goede en snelle service

1 product niet geleverd en werd me gelijk die dag dat ik ernaar vroeg al op de post gedaan met excuses, super!

Verkeerde afmetingen

Minigarden op poten besteld. Betreft een bouwpakket. De bodem was echter te groot en heb ik zelf passend moeten maken.

Levering eerder dan verwacht

Na eerdere bestellingen bij Buitengoed, en de goede ervaringen, weer gekozen voor Buitengoed. De sunred propus staat hier goed geprijsd, ondanks dat er een verwachte levertijd van mei stond aangegeven op de website, heb ik hem binnen een paar dagen binnen.

Goede service, snelle levering en mooie kwaliteit van het tuinbankje

Vochtig en beschimmeld ontvangen

Mijn schoondochter voor haar verjaardag een kweektafel gegeven, alleen jammer dat alles vochtig en vol schimmel stond. Nu schoon gemaakt zoveel mogelijk en laten drogen, hopen er het beste maar van.

Snelle levering, prettige dienstverlening

Prettige en heldere communicatie. Vriendelijk geholpen bij ophalen van de producten.

Prima product

Snel geleverd, alles aanwezig en makkelijk te monteren

Prima plantenbakken en snelle leverin

Ik ben zeer tevreden met product en de levering

Ontzettend leuk te woord gestaan

snelle levering en degelijk materiaal

gemakkelijk te bestellen snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering en het product is zoals afgebeeld.

Snelle levering en het product is zoals afgebeeld.

Goede en snelle service. Zijn ook goed berekbaar

Na vermissing van mijn pakket bij DHL is dit snel en goed opgelost

geel goed

nvt

Het product ziet er leuk uit.

Kopen via internet is lastig. Papier is geduldig / plaatjes zijn altijd leuk. Kwaliteit is via de computer niet goed vast te stellen. Op zich is het een leuk product. Het bestellen was makkelijk. Het bezorgen was goed geregeld.

Goede service, bereikbaarheid en kwalitatief prima materialen

Advies gekregen over pergola, waarna bestelling geplaatst. Door drukte iets latere levering, maar alles in goede orde ontvangen.

Professioneel

Tevreden

Onze eerste bestelling was iets langer onderweg dan voorzien (werd niet de volgende dag geleverd) maar onze 2de bestelling werd wel de dag erna geleverd waarvoor dank!

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!