Goed geregeld

Ik heb mijn bestelling makkelijk kunnen doen en alles werd keurig netjes verpakt en op tijd afgeleverd.

Vlot en correct geholpen

Prima levering, vriendelijke chauffeur.

Mijn bestelling was kwijt geraakt door de transporteur. Na het melden van deze klacht nam buitengoed het serieus op en ging hiermee aan de slag. Ze hebben het probleem opgelost waardoor ik alsnog mijn bestelling kreeg. Echter was de bestelling wel klein beschadigd tijdens transport. Er zaten wat extra planken bij waardoor dit gemakkelijk op te lossen was.

Communicatie strookt niet met werkelijkheid

Speciaal bij jullie besteld vanwege de korte levertijd. Vervolgens 4 dagen later dan verwacht (ipv volgende werkdag, 5 dagen later), waardoor ik geen cadeau had op een verjaardag. Op mijn bericht aan jullie heb ik nog geen reactie gehad, teleurstellend.

GOEDE SNELLE SERVICE

TOP

Prima.

Bestelling stond klaar. Goed geholpen met opladen.

Snelle levering en een fantastisch product. Ik heb boombeschermers tegen de katten gekocht voor mijn catapla,s. Ze kunnen zonder iets er zo omheen. Heerlijk praktisch.

artikel kapot en geen reactie van de klantenservice

contact opgenomen met de klantenservice maar ik krijg geen reactie

Mij tuin heeft een fantastische upgrade gehad!

In overleg de samenstelling van de tuin even besproken, welke kleur bakken mooi zouden passen. Meteen alle benodigdheden erbij... ideaal! En het is gelukkig ook erg mooi materiaal (kunststof plantenbakken met lucht in het open binnenwerk... serieus blij mee! (Jammer dat er geen foto’s bij kunnen hier)

Zeer tevreden!

De hele bestelling was tot in de puntjes verzorgd, mijn vrouw en ik zijn heel blij met de aankoop van het tuinmeubel.

Goed en snel contact

Ik had een vraag over een product, werd erg snel beantwoord. Product besteld, zat helaas kleine beschadiging op maar zonder probleem wordt product omgeruild voor ander exemplaar. Fijne service en prima afhandeling.

Ruime keuze. Prima levering. Ziet er verzorgd uit.

Ruime keuze op de site. Goede levering. Ziet er verzorgd en netjes uit.

Mooi product, maar rommelig afgewerkt

Wij hebben voor onze kleinzoon een zandbak besteld. Deze werd ondanks de drukte slechts 1 werkdag later afgeleverd. Bij het monteren constateerden we dat niet alle planken dezelfde afmetingen hadden, daar waar het wel moest. Om meerdere planken samen te houden was een lat voorgemonteerd die gebarsten was. Jammer !

Ga hier niet meer bestellen.

Duurt erg lang voor dat de bestelling wordt geleverd. De opdrachtbon was kwijt. En dan zijn er ook nog spullen kapot. Twee poten van de bak zijn gescheurd.

timing is goed

De materialen zijn op de afgesproken datum aangekomen en u heeft een vlotte boodschappen

Mijn bestelling leek te laat te komen voor mijn man zijn verjaardag - doordat 1 produkt niet in die kleur voorradig was. Aan de telefoon samen met een heel aardige medewerker wat kleuren/modellen omgewisseld en toen was de bestelling de volgende dag al binnen. Heeeel fijn!!!

Snel, correct en kwaliteit

Product wat ik zocht was goed vindbaar via Google. Bestelprocdure efficiënt. Korte levertijd. Goed product.

super maar 2 dagen later afgeleverd dan overeengekomen.

Zie regel 1

Goede service, snelle reacties

Zie boven

LEVERING WAS SNEL

De levering was snel maar nu wacht ik op een antwoord...ik moet iets retour sturen...

Goede website, snelle levering, zeer goed verpakt!

Maten klopte niet

Bodem paste niet en de topkanten hadden niet dezelfde maat. Gelukkig is mijn man handig en hebben we het zelf pas gemaakt, Maar dat viel tegen dat het niet precies paste.

Betrouwbaar bedrijf. Top.

Zeer goed product, prima prijs en snel geleverd.

Zeer snel

En efficiënt.

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!