Alles prima

goede en snelle levering

goed telefonisch contact, daarna snelle levering

Prima moestuinbak, snel geleverd.

Prima moestuinbak, snel geleverd.

Slechte productomschrijving, pure oplichterij!

Ik heb de ZANDBAK ROY besteld, het geleverde pakket bevatte een boortje, 200 schroeven en een 8 tal scharnieren. Bovendien dien je dan ook nog alles zelf op te meten! Dit is gewoon een IKEA pakket voor gevorderden. Voor minder dan de helft van het geld had ik het hout ook zelf kunnen zagen, dan waren de planken nog recht geweest ook.

Verkeerd product geleverd

Mail gestuurd met foto's van kleurverschillen niets geen reaktie gehad echt jammer

niet goed

het bestelde artikel is niet geleverd een ander artikel is geleverd op mijn mail hierover is geen reaktie gekomen

Prima , pakket terug naar jullie door dhl ivm beschadiging , direct nieuwe opgestuurd en volgende dag in huis

Na een telefoontje alles dezelfde dag al kunnen afhalen

Netjes en vlot geholpen

Helemaal tevreden

Snelle levertijd. Planten goed, compact verpakt, kwamen mooi en heel aan. Goede kwaliteit!

Volgens verwachting het product afgeleverd

Klantgericht en transparant geïnformeerd over product en levering. Prima gedaan

slordig

niet perfect voor die prijs, maar niet genoeg om terug te sturen

prima voor mekaar

Ging snel probleemloos en op tijd

snelle en correcte levering

Ronde tuin/boombank gekocht en binnen 2 dagen geleverd. De beschrijving is voldoende. Wat top is dat alle onderdelen zijn genummerd zodat het in elkaar zetten van de bank zeer eenvoudig was. We zijn er erg blij mee. Prima kwaliteit en de bank staat leuk op ons ronde terras.

Goed buiten

Besteld geleverd zo als het moet eigenlijk. niets mis mee.

Teleurstellend: missende onderdelen, beschadigd hout.

Helaas was onze ervaring niet goed. Onze plantenbakken werden al beschadigd bezorgd (verroeste nietjes, gebutst hout, verkleurd en ingescheurd hout) en er miste een heel pakketje met instructie en schroefjes. Terugsturen was niet de moeite maar ik hoop dat Buitengoed bij andere klanten betere service en producten biedt.

Uitstekend, op tijd, goede kwaliteit, goed verpakt

Zie boven

Goed artikel, goede bezorging, geen verbeterpunten

Zie boven

Top service!

Ondanks de enorm drukke periode vanwege het mooie weer, heeft Marloes haar uiterste best gedaan. Zij zorgde ervoor dat mijn bestelling op tijd voor een verjaardag was aangekomen! Mijn dank is nog steeds groot voor deze service. Daarnaast is het product van stevige kwaliteit en weet ik zeker dat er heel lang plezier van gaat zijn.

Duidelijke communicatie

Een bankje besteld en deze afgehaald. Ik kreeg een mail en een belletje dat het bankje klaar lag.

Prachtige houten plantenbakken

Wij zijn erg blij met onze nieuwe plantenbakken! Ze zien er prachtig uit en zijn van goede kwaliteit. Helaas werd de beloofde leverdatum niet gehaald, maar we kregen van het vervoerbedrijf de volgende dag al een mail dat de bakken die dag zouden komen en dat was ook zo. Twee kleine beschadigingen aan de bakken, dat wel. Maar zeer vriendelijke bezorger.

Snelle levering, goed product

De bestelde kweekbakken voldoen aan de verwachting. Was een groot pakket, goed verpakt.

werdt keurig en op tijd afgeleverd

snelle levering voor prima prijs

Ik had Aqua Perfect nodig voor mijn Jacuzzi en nu de winkels gesloten zij is online bestellen bij Buitengoed een super alternatief! Niks 4 uur vooraf reserveren maar gewoon thuis achter je laptop. Scherper prijs en snelle levering

Snelle levering en tegen een goede prijs

Goede en snelle levering

De bestelling verliep vlekkeloos, de levering was snel, ben blij met het produkt.

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!